Повезане вести
Петар Петковић: Курти је једини кривац за неуспех преговора, то је потврдио и Борељ
Курир 18.09.2023
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић изјавио је данас на конференцији за медије да је премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти данас изнео низ неистина на рачун Србије. По Петковићевим речима… »
Петковић: Курти не жели никакав дијалог, обавеза Приштине је формирање ЗСО
Телеграф 18.09.2023
Директор канцеларије за КиМ се обраћа јавности. Директор Канцеларије за Косово и Метохију, Петар Петковић, обраћа се данас јавности поводом скорашњих догађаја у јужној покрајни Србије. - Од како су завршени разговори у Бриселу… »
Неуспех дијалога о КиМ – Београд поново указује на понашање Приштине, Куртијеви потези под лупом уочи седнице ГС УН
РТС 18.09.2023
Аљбин Курти оптужује Мирослава Лајчака да је у координацији са Београдом. Са друге стране, Београд понавља да је Приштина против преговора и против српског народа. Почиње заседање Генералне скупштине, на којем је председник… »
Петковић: Курти све завитлава, уместо деескалације видимо ново заоштравање
Н1 Инфо 18.09.2023
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић изјавио је да, уместо да иде у правцу деескалације, косовски премијер Аљбин Курти иде на ново заоштравање на терену и не жели никакав договор. Петковић је истакао да… »
Петковић: Курти сам себе истерао на чистац, да сви виде да он не жели преговоре
Еуроневс 18.09.2023
Директор канцеларије за КиМ Петар Петковић изјавио је данас да је премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти, тиме што је рекао да не жели ни да почне са израдом статута за ЗСО, сам себе истерао на чистац, да сви… »
Петковић оптужио Куртија да не жели преговоре
Слободна Европа 18.09.2023
Директор канцеларије за Косово у Влади Србије Петар Петковић оптужио је премијера Косова Албина (Аљбин) Куртија да "не жели никакве преговоре, дијалог и компромис". Петковић је на конференцији за новинаре 18. септембра навео да… »
Петар Петковић: Курти сам себе истерао на чистац, да сви виде да он не жели преговоре
Дневник 18.09.2023
БЕОГРАД: Директор канцеларије за КиМ Петар Петковић изјавио је данас да је премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти, тиме што је рекао да не жели ни да почне са израдом статута за ЗСО, сам себе истерао на чистац… »
Петковић: Курти сам себе истерао на чистац - да сви виде да не жели преговоре
Инсајдер 18.09.2023
Директор канцеларије за КиМ Петар Петковић изјавио је да је премијер Косова Аљбин Курти, тиме што је рекао да не жели ни да почне са израдом статута за ЗСО, сам себе истерао на чистац, да сви виде да је он тај који не жели… »
Раскринкан приштински пинокио Курти лаже да прикрије осуду ЕУ
Ало 18.09.2023
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић изјавио је данас на конференцији за медије да је Аљбин Курти данас изнео низ неистина на рачун Србије. По Петковићевим речима, Курти то ради да би прикрио да је искључиви… »
Петковић се обратио јавности "Срби Куртија не желе ни да виде, а камоли да с њим пију кафу"
Ало 18.09.2023
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић обратио се медијима о ситуацији у јужној српској покрајини и последњим преговорима који су одржани у Бриселу. Јутрос су премијер привремених приштинских институција Аљбин… »
Вести дана »
ПМФ захтева истрагу полицијске интервенције: "Најмање два студента нашег факултета су лакше повређена"
Радио 021 пре 56 минутајош 51 повезана
Генерални директор НИС-а: Акционари преговарају са свим заинтересованим странама
Нови магазин пре 1 сатјош 33 повезане
Ђедовиц́: Анализирамо могуц́ности за додатни увоз нафтних деривата
Спутник пре 7 сатијош 38 повезаних