Повезане вести

"Ана и ја се виђамо на слављима и сахранама": Стефан Ђурић Раста проговорио о односу са бившом женом и новој девојци: "Није…

"Ана и ја се виђамо на слављима и сахранама": Стефан Ђурић Раста проговорио о односу са бившом женом и новој девојци: "Није…

Блиц 18.09.2023
Стефан Ђурић Раста у емисији Блиц дан коју можете уживо пратити на Блиц телевизији проговорио је о свом љубавном животу. Он је открио да је након развода од Ане Николић био сам пет година. - После Ане нисам имао везу док нисам… »
Раста у емисију донео тајну свеску из затвора: Репер показао шта је писао у њој: "Мајка ме је грлила док су ме хапсили, у…

Раста у емисију донео тајну свеску из затвора: Репер показао шта је писао у њој: "Мајка ме је грлила док су ме хапсили, у…

Блиц 18.09.2023
Стефан Ђурић Раста гостује на Блиц телевизији где уживо разговара са Софијом Спасојевић и Александром Којићем. Раста је за емисију Блиц дан открио како је изгледао његов живот иза решетака и одговорио на питање да ли је имао… »
"Косу сам ошишао због ћерке": Стефан Ђурић Раста уживо на Блиц ТВ у емисији "Мој дан, Блиц дан" признаје: "Ћелију сам направио…

"Косу сам ошишао због ћерке": Стефан Ђурић Раста уживо на Блиц ТВ у емисији "Мој дан, Блиц дан" признаје: "Ћелију сам направио…

Блиц 18.09.2023
Водитељски тандем нове емисије на Блиц телевизији - Блиц дан, Софија Спасојевић и Александар Којић угостили су у првој емисији контроверзног репера Стефана Ђурића Расту који се управо налази у њиховом студију. Раста ће говорити… »

Вести дана »