Povezane vesti
"Ana i ja se viđamo na slavljima i sahranama": Stefan Đurić Rasta progovorio o odnosu sa bivšom ženom i novoj devojci…
Blic 18.09.2023
Stefan Đurić Rasta u emisiji Blic dan koju možete uživo pratiti na Blic televiziji progovorio je o svom ljubavnom životu. On je otkrio da je nakon razvoda od Ane Nikolić bio sam pet godina. - Posle Ane nisam imao vezu dok nisam upoznao Mariju...Ne… »
Rasta u emisiju doneo tajnu svesku iz zatvora: Reper pokazao šta je pisao u njoj: "Majka me je grlila dok su me hapsili, u…
Blic 18.09.2023
Stefan Đurić Rasta gostuje na Blic televiziji gde uživo razgovara sa Sofijom Spasojević i Aleksandrom Kojićem. Rasta je za emisiju Blic dan otkrio kako je izgledao njegov život iza rešetaka i odgovorio na pitanje da li je imao povlastice u zatvoru… »
"Kosu sam ošišao zbog ćerke": Stefan Đurić Rasta uživo na Blic TV u emisiji "Moj dan, Blic dan" priznaje: "Ćeliju sam…
Blic 18.09.2023
Voditeljski tandem nove emisije na Blic televiziji - Blic dan, Sofija Spasojević i Aleksandar Kojić ugostili su u prvoj emisiji kontroverznog repera Stefana Đurića Rastu koji se upravo nalazi u njihovom studiju. Rasta će govoriti o svom filmu, a kako… »
Vesti dana »
Šire se blokade fakulteta: Obustava rada i na Fakultetu političkih nauka
Vreme pre 1 satjoš 40 povezanih
Novi Sad: 2.000 učenika i građana pred Zmaj Jovinom gimnazijom, traže ostavku direktora
Beta pre 4 satijoš 21 povezana
Kakva bura u Humskoj! Fk Partizan otkrio zašto je Savo Milošević od danas bivši trener - evo dokumenta, crno na belo!
Večernje novosti pre 43 minutajoš 24 povezane
Srpskim privrednicima veći pristup italijanskom tržištu Ministarka Mesarović: "Želimo sve veću i snažniju ekonomsku povezanost i saradnju Srbije i Italije
Kurir pre 2 satajoš 20 povezanih
Ivanović: Beograd i Priština partneri u izvlačenju Srbije sa Kosova i Metohije
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih