Povezane vesti
Mazi se po telu i ljubi dolare: Isplivao snimak Tee Tairović iz Čikaga - "Ko još uzima pare od ljudi iz publike?"
Mondo 18.09.2023
Pevačica Tea Tairović počela je američku turneju, a snimci s nastupa u Čikagu usijali mreže što zbog haljine, što zbog komentara o bakšišu! Pevačica Tea Tairović počela je američku turneju, a snimci s nastupa u Čikagu usijali mreže što zbog haljine, što… »
Tea Tairović na meti hejtera zbog bakšiša: Pevačica u Americi uzima novac, a ono što je nakon toga uradila sve je šokiralo…
Kurir 18.09.2023
Tea Tairović poznata je po tome da se novac lepi za nju. Pevačica gde god da nastupa oko nje je velika količina novca a ona ga ne odbija. Pevačica se trenutno nalazi u Americi gde ima turneju, a na društvenim mrežama pojavio se video kako pevačica uzima… »
Vesti dana »
Veliki vremenski preokret nas čeka posle ovog datuma: Čubrilo otkriva do kada će trajati Miholjsko leto
Mondo pre 6 satijoš 36 povezanih
Skup podrške ispred PS Novi Beograd: Mićić predala iskaz policiji o incidentu sa Šapićem (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 30 povezanih
Đoković posle 11 godina opet pobeđuje u Pekingu: Drago mi je da sam se vratio na moje srećno mesto
Dnevnik pre 42 minutajoš 48 povezanih
Navaro: Efes ima sjajne šutere, očekuje nas sličan meč kao protiv Hapoela
RTV pre 11 minutajoš 24 povezane