Povezane vesti
"Prvo me je poljubio, a onda... Mislila sam da je test" Milena Radulović do detalja opisala scene užasa: Tukao me je pred…
Kurir 19.09.2023
U nastavku svedočenja pred sudom, Milena Radulović je izjavila da je bila "silovana i seksualno zlostavljana u školi glume". - Kada mi se prvi put dogodilo, mislila sam da je poljubac njegov test, možda da li sam dovoljno jaka. Potom se dogodilo… »
Haos na suđenju Miki Aleksiću: Advokat se posvađao sa sudijom, Milena iznela potresne detalje
Telegraf 19.09.2023
U sud je stigla u društvu Ognjena Jankovića, frontmena grupe Beogradski sindikat, što je ujedno njihovo prvo pojavljivanje u javnosti kao emotivnog para. Suđenje vlasniku dramskog studija "Stvar srca" Miroslavu Aleksiću nastavljeno je danas u Palati… »
"Sve je mnogo gore nego što zamišljate" Biljana Srbljanović bila na suđenju Aleksiću: Jel normalno pitanje "koliki je…
Kurir 19.09.2023
U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, a glumica Milena Radulović svedočila je u postupku koji se vodi protiv njega. Glumica je na početku suđenja rekla da ostaje u potpunosti pri svom iskazu… »
Svedočenje Milene Radulović i napeta atmosfera na suđenju, nastavak 19. oktobra
Radio 021 19.09.2023
Svedočenjem glumice Milene Radulović nastavljeno je suđenje vlasniku studija glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i seksualno zlostavljanje više polaznica. Više od dva sata odgovarala je na pitanja advokata odbrane. Ostala je pri svemu… »
Svedočenje Milene Radulović i napeta atmosfera na suđenju – glumica još jednom objasnila zašto Aleksića nije ranije…
RTS 19.09.2023
Svedočenjem glumice Milene Radulović nastavljeno je suđenje vlasniku studija glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i seksualno zlostavljanje više polaznica. Oštećena je, između ostalog, ponovila da silovanje nije ranije prijavila, jer… »
Nastavljeno suđenje Aleksiću: Svedočila glumica Milena Radulović (VIDEO)
Insajder 19.09.2023
Pred Višim sudom u Beogradu, svedočenjem glumice Milene Radulović, nastavljeno je suđenje Miroslavu Aleksiću za polno uznemiravanje i silovanje. Svedočenje je u jednom trenutku prekinuto zbog nedoličnog ponašanja i pitanja koje je postavljao… »
Najpotresniji trenutak na suđenju bio je momenat kada je hrabra glumica Milena govorila o prvom Aleksićevom napadu
Nova 19.09.2023
Milena Radulović, svedok oštećeni u procesu protiv učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, danas je pred Višim sudom u Beogradu odgovarala na pitanja branioca optuženog, i na samom kraju suđenja ispričala kako je izgledalo kada ju je Aleksić… »
Milena Radulović svedočila protiv Aleksića: Plašila sam se, jednom prilikom me je istukao
Novi magazin 19.09.2023
Glumica Milena Radulović ispričala je tokom svedočenja u slučaju protiv Miroslava Aleksića, protiv kojeg je podnela krivičnu prijavu za silovanje i polno uznemiravanje, da nije ranije prijavila silovanje jer se plašila Aleksića, kao i da ju je on… »
"Pa koliki jezik ima? Zašto niste stisli vilicu?" gnusna pitanja i smeh advokata na suđenju Miki Aleksiću: Hrabra Milena…
Blic 19.09.2023
Svedočenje Milene Radulović na suđenju protiv Miroslava Mike Aleksića proteklo je u jezivom smejanju odbrane koja zastupa optuženog, ali i jake podrške Mileni. Advokat koji brani Aleksića je ponovo, u svom maniru, postavljao pitanja koja su… »
Milena Radulović svedoči protiv Aleksića, pauza zbog rasprave advokata sa sudijom
RTS 19.09.2023
Glumica Milena Radulović svedoči kao oštećena u postupku protiv Miroslava Aleksića, koji je optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole. Zbog prepirke advokata sa sudijom određena pauza. Podrška glumici ispred Palate… »
"Jednom me istukao, mislila sam da je vežba, A nije bila!" Potresno svedočenje glumice Milene Radulović o Miki Aleksiću
Mondo 19.09.2023
Glumica Milena Radulović je ispričala da silovanje nije ranije prijavila, između istalog, jer ga se plašila i jer je pokazivao da ima moć i kako može da manipuliše time šta je vežba, a šta ne. Glumica Milena Radulović je ispričala da silovanje… »
Milena Radulović svedočila na suđenju Miroslavu Aleksiću: Niko me nikada nije tako povredio
Danas 19.09.2023
Dve i po godine nakon što je glumica Milena Radulović javno rekla da ju je silovao poznati učitelj glume Miroslav Aleksić danas je isto to ponovila i pred većem Višeg suda u Beogradu. Svedočeći u postupku koji se vodi protiv Aleksića, Radulović… »
Glumica Milena Radulović svedočila o zlostavljanju u sudskom procesu protiv Aleksića
Insajder 19.09.2023
U Višem sudu u Beogradu u utorak je ispitivanjem svedoka oštećene glumice Milene Radulović nastavljeno suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću povodom optužbi za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica te škole. Radulovićeva… »
"Aleksićev branilac je otišao korak dalje": Advokat Milene Radulović se oglasio za "Blic" nakon njenog saslušanja…
Blic 19.09.2023
- U nedostatku bilo kakvih argumenata, odbrana optuženog Aleksića je i današnje ročište iskoristila da ponavljanjem istih, često potpuno irelevantnih pitanja, uz poneku neumesnu upadicu kao što je: "Pa koliko je to dugačak bio Mikin jezik?"… »
N1 Studio Live (19.9.2023)
N1 Info 19.09.2023
U Njujorku počinje Generalna skupština UN. Oči sveta uprte su Sergeja Lavorova, Volodimira Zelenskog i Džožefa Bajdena, jer rat u Ukrajini centralna tema. Srbiju, koji predstavljaju predsednik i ministar inostranih poslova, glavna tema biće dijalog… »
Advokat Milene Radulović: Svedočenje je bilo potresno, odbrana relativizuje sve izrečeno
N1 Info 19.09.2023
U Palati pravde u Beogradu završeno je ročište u slučaju protiv vlasnika škole glume Miroslava Aleksića, na kom je svedočila glumica Milena Radulović koja je protiv Aleksića podnela krivičnu prijavu za silovanje i polno uznemiravanje… »
Advokat Milene Radulović nakon suđenja Aleksiću: Milenino svedočenje bilo je potresno
Novi magazin 19.09.2023
U Palati pravde u Beogradu završeno je ročište u slučaju protiv vlasnika škole glume Miroslava Aleksića, na kom je svedočila glumica Milena Radulović koja je protiv Aleksića podnela krivičnu prijavu za silovanje i polno uznemiravanje… »
Glumica Milena Radulović danas svedočila protiv Aleksića
Euronews 19.09.2023
Glumica Milena Radulović danas je u Višem sudu svedočila kao oštećena u postupku protiv Miroslava Aleksića, koji je optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole. Ona danas nije zvarišila svoje svedočenje, već će ga… »
Prekinuto ispitivanje Milene Radulović na suđenju Miki Aleksiću: „Više puta sam ga molila da prestane“
Luftika 19.09.2023
U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, a glumica Milena Radulović svedočila je u porstupku koji se vodi protiv njega. Milena Radulović na početku suđenja rekla je da ostaje u potpunosti pri… »
Milena Radulović: Plašila sam se Aleksića, jednom prilikom me je i istukao
N1 Info 19.09.2023
Glumica Milena Radulović ispričala je tokom svedočenja u slučaju protiv Miroslava Aleksića, protiv kojeg je podnela krivičnu prijavu za silovanje i polno uznemiravanje, da nije ranije prijavila silovanje jer se plašila Aleksića, kao i da ju je on… »
Potresno svedočenje glumice o paklu koji je preživela u školi glume: Jednom me je istukao, a kada sam udarila glavom u…
Nova 19.09.2023
Nakon petnaestominutne pauze, pred Višim sudom u Beogradu nastavljeno je suđenje Miroslavu Miki Aleksiću optuženom za polno uznemiravanje učenica i silovanje, a glumica Milena Radulović nastavila je da odgovara na pitanja Aleksićevog advokata. Na… »
"Mislila sam da me kažnjava, osećala sam se prljavo": Svedočenje Milene Radulović budi jezu, advokat Mike Aleksića…
Blic 19.09.2023
Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću optuženom za silovanja i polna uznemiravanja svojih učenica u školi glume "Stvar srca" nastavljeno nakon vanredne pauze od 15 minuta koju je sudija odredio zbog neprimernog ponašanja Zorana Jakovljevića, branioca… »
Seksualno zlostavljanje u Srbiji: Suđenje učitelju glume Miroslavu Aleksiću, svedočenje glumice koja ga je prva optužila…
Danas 19.09.2023
Tekst je ažuriran 19. septembra 2023. Više od godinu i po dana traje suđenje učitelju glume iz Beograda Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanja polaznica i polna uznemiravanja, a sada je svedočila glumica Milena Radulović koja je i pokrenula… »
Pauza na suđenju Aleksiću zbog prepirke advokata sa sudijom
RTV 19.09.2023
BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu određena je pauza na suđenju vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću povodom optužbi za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica te škole. Pauza je određena jer je posle više opomena sudije, branilac Zoran… »
Milena Radulović na svedočenju uz podršku dragih ljudi: Ko je sve došao na suđenje Miroslavu Aleksiću
N1 Info 19.09.2023
U Palati pravde u toku je suđenje Miroslavu Aleksiću gde danas svedoči i glumica Milena Radulović koja je i podnela krivičnu prijavu protiv Aleksića za silovanje i polno uznemiravanje. Podršku koleginici u sudnici daju brojne kolege, prijatelji i… »
On joj je velika podrška: Milena Radulović u vezi sa Ognjenom Jankovićem iz "Beogradskog sindikata", došla sa njim na…
Blic 19.09.2023
Glumica Milena Radulović je na suđenje samozvanom učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću, došla u pratnji roditelja, ali i sa dečkom Ognjenom Jankovićem, članom grupe "Beogradski sindikat", koji su joj ogromna podrška. Miroslav Mika Aleksić… »
"Ne mogu da ćutim, on nastavlja da zlostavlja u sve gorem zamahu" Drama tokom svedočenja Milene Radulović! Suđenje odmah…
Kurir 19.09.2023
U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, a glumica Milena Radulović svedočila je u porstupku koji se vodi protiv njega. Milena Radulović na početku suđenja rekla je da ostaje u potpunosti pri… »
„Ovo je lavica koja je svojim primerom pokazala kako treba žena da se bori za svoja prava“: Milena Radulović na suđenju…
City magazine 19.09.2023
Glumica Milena Radulović pojavila se danas na suđenju Miroslavu Miki Aleksiću u Višem sudu u Beogradu. Aleksić se konačno suočio sa Milenom Radulović, hrabrom glumicom koja je prva izašla u javnost i ohrabrila sve žrtve da prijave seksualno… »
Hrabra glumica na suđenju Aleksiću: Želela sam da ne počne drugo polugodište jer sam znala da Mika ima grupu od šest…
Nova 19.09.2023
Svedočenjem glumice Milene Radulović danas je pred Višim sudom u Beogradu nastavljeno suđenje vlasniku škole glume "Stvar srca" Miroslava Mike Aleksića, optuženom silovajne i seksusalno zlostavljanje više polaznica. Milena Radulović je na… »
Prekinuto suđenje vlasniku škole glume Miki Aleksiću zbog ponašanja njegovog advokata: Haos u sudnici tokom svedočenja…
Nova 19.09.2023
Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, vlasniku škole glume "Stvar srca", koje se danas nastavlja pred Višim sudom u Beogradu svedočenjem glumice Milene Radulović, prekinuto je zbog negodovanja Aleksićevog advokata. Do prepirke advokata sa sudijom došlo… »
Suđenje Aleksiću vanredno prekinuto! Skandalozno ponašanje advokata samozvanog profesora glume, viče na sudiju i kuka da ga…
Blic 19.09.2023
Suđenje samozvanom profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću vanredno je prekinuto nakon što je njegov branilac advokat Zoran Jakovljević počeo da viče na sudiju i žali se da ga Milena Radulović, hrabra glumica koja je bila žrtva silovanja… »
Milena Radulović u vezi s frontmenom Beogradskog sindikata: Zajedno se pojavili na suđenju Miki Aleksiću (foto)
Mondo 19.09.2023
Glumica Milena Radulović i Ognjen Janković ispred Palate pravde pojavili su se držeći se za ruke. Glumica Milena Radulović i Ognjen Janković ispred Palate pravde pojavili su se držeći se za ruke. Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću se nastavlja, a u… »
Nastavlja se suđenje miki aleksiću, svedoči Milena Radulović Glumica stigla u pratnji novog dečka! Poznati kolega joj…
Kurir 19.09.2023
Glumica Milena Radulović koja je prva izašla u javnost i učitelja glume Miroslava Miku Aleksića optužila za seksualno zlostavljanje, danas bi u Višem sudu u Beogradu trebalo da svedoči u postupku koji se vodi protiv njega. Ranije je, podsetimo… »
Milena Radulović stigla na suđenje: Nastavlja se ročište Miki Aleksiću za silovanje učenica: Danas će morati da se…
Blic 19.09.2023
Glumica Milena Radulović, jedna od žrtava samozvanog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, koja je prva izašla u javnost i ohrabrila ostale devojke da prijave seksualno nasilje, malopre je stigla na ročište u Viši sud u Beogradu gde će danas… »
VIDEO Glumica Milena Radulović stigla u sud: Danas svedoči u postupku protiv Mike Aleksića, podršku joj pružili glumac i…
Nova 19.09.2023
Svedočenjem glumice Milene Radulović danas se pred Višim sudom u Beogradu nastavlja suđenje vlasniku škole glume "Stvar srca" Miroslava Mike Aleksića, optuženom silovajne i seksusalno zlostavljanje više polaznica. Milena Radulović je u sud stigla… »
„Verujemo Mileni Radulović“: Podrška aktivistkinja glumici pred suđenje Miroslavu Aleksiću
N1 Info 19.09.2023
Predstavnice "Žena u crnom" i "Ženske solidarnosti" okupile su se ispred Palate pravde u Beogradu gde bi danas trebalo da svedoči glumica Milena Radulović u slučaju protiv vlasnika škole glume Miroslava Aleksića. „Verujemo Mileni Radulović“… »
Milena Radulović svedoči o zlostavljanju u školi glume! Prva prijavila Miku Aleksića za silovanje, sad će se suočiti s…
Kurir 19.09.2023
Suđenje učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu, a biće ispitana oštećena glumica Milena Radulović koja je i prva istupila u javnost sa svojom pričom o seksualnom zlostavljanju koje je trpela od strane… »
Aleksiću, vreme je za istinu! Danas nastavak suđenja samozvanom profesoru glume, suočava se sa hrabrom Milenom Radulović
Blic 19.09.2023
Vređanje, ponižavanje, spominjanje porodica i jeftini pokušaji diskreditovanja - samo su deo taktike kojom se samozvani učitelj glume Miroslav Mika Aleksić, optužen za silovanja i nedozvoljene polne radnje, služio od početka suđenja. Optužnicom… »
Pogledaj je u oči, ako smeš! Mika Aleksić na suđenju ne prestaje da pominje i blati Milenu Radulović, a sada će morati da…
Blic 18.09.2023
Glumica Milena Radulović, jedna od žrtava samozvanog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, koja je prva izašla u javnost i ohrabrila ostale devojke da prijave seksualno nasilje, sutra će svedočiti na suđenju u Višem sudu u Beogradu. Nakon… »
Vesti dana »
Uživo kao da je bomba pala na Los Anđeles! Bajdenov sin ostao bez kuće, raste broj mrtvih u požarima, šteta 50 milijardi $, Pentagon šalje vojsku (foto, video)
Kurir pre 1 satjoš 76 povezanih
Vlada Srbije predložila zaposlenima u prosveti dva povećanja plata u ovoj godini
Biznis.rs pre 5 satijoš 37 povezanih
Noćas u Srbiju stiže zahlađenje: Duvaće olujni vetar, a od petka još hladnije
Nova pre 1 satjoš 33 povezane
Neustavni Dan Republike Srpske se obilježava u Banjaluci uprkos upozorenjima OHR-a, EU i SAD
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 28 povezanih