Повезане вести
"Прво ме је пољубио, а онда... Мислила сам да је тест" Милена Радуловић до детаља описала сцене ужаса: Тукао ме је пред…
Курир 19.09.2023
У наставку сведочења пред судом, Милена Радуловић је изјавила да је била "силована и сексуално злостављана у школи глуме". - Када ми се први пут догодило, мислила сам да је пољубац његов тест, можда да ли сам довољно јака… »
Хаос на суђењу Мики Алексићу: Адвокат се посвађао са судијом, Милена изнела потресне детаље
Телеграф 19.09.2023
У суд је стигла у друштву Огњена Јанковића, фронтмена групе Београдски синдикат, што је уједно њихово прво појављивање у јавности као емотивног пара. Суђење власнику драмског студија "Ствар срца" Мирославу Алексићу… »
"Све је много горе него што замишљате" Биљана Србљановић била на суђењу Алексићу: Јел нормално питање "колики је микин…
Курир 19.09.2023
У Вишем суду у Београду данас је настављено суђење професору глуме Мирославу Мики Алексићу, а глумица Милена Радуловић сведочила је у поступку који се води против њега. Глумица је на почетку суђења рекла да остаје у… »
Сведочење Милене Радуловић и напета атмосфера на суђењу, наставак 19. октобра
Радио 021 19.09.2023
Сведочењем глумице Милене Радуловић настављено је суђење власнику студија глуме Мирославу Алексићу, оптуженом за силовање и сексуално злостављање више полазница. Више од два сата одговарала је на питања адвоката одбране… »
Сведочење Милене Радуловић и напета атмосфера на суђењу – глумица још једном објаснила зашто Алексића није раније пријавила…
РТС 19.09.2023
Сведочењем глумице Милене Радуловић настављено је суђење власнику студија глуме Мирославу Алексићу, оптуженом за силовање и сексуално злостављање више полазница. Оштећена је, између осталог, поновила да силовање није… »
Настављено суђење Алексићу: Сведочила глумица Милена Радуловић (ВИДЕО)
Инсајдер 19.09.2023
Пред Вишим судом у Београду, сведочењем глумице Милене Радуловић, настављено је суђење Мирославу Алексићу за полно узнемиравање и силовање. Сведочење је у једном тренутку прекинуто због недоличног понашања и питања које… »
Најпотреснији тренутак на суђењу био је моменат када је храбра глумица Милена говорила о првом Алексићевом нападу
Нова 19.09.2023
Милена Радуловић, сведок оштећени у процесу против учитеља глуме Мирослава Мике Алексића, данас је пред Вишим судом у Београду одговарала на питања браниоца оптуженог, и на самом крају суђења испричала како је изгледало када… »
Милена Радуловић сведочила против Алексића: Плашила сам се, једном приликом ме је истукао
Нови магазин 19.09.2023
Глумица Милена Радуловић испричала је током сведочења у случају против Мирослава Алексића, против којег је поднела кривичну пријаву за силовање и полно узнемиравање, да није раније пријавила силовање јер се плашила Алексића… »
"Па колики језик има? Зашто нисте стисли вилицу?" гнусна питања и смех адвоката на суђењу Мики Алексићу: Храбра Милена…
Блиц 19.09.2023
Сведочење Милене Радуловић на суђењу против Мирослава Мике Алексића протекло је у језивом смејању одбране која заступа оптуженог, али и јаке подршке Милени. Адвокат који брани Алексића је поново, у свом маниру, постављао… »
Милена Радуловић сведочи против Алексића, пауза због расправе адвоката са судијом
РТС 19.09.2023
Глумица Милена Радуловић сведочи као оштећена у поступку против Мирослава Алексића, који је оптужен за више силовања и полних узнемиравања полазница његове школе. Због препирке адвоката са судијом одређена пауза. Подршка… »
"Једном ме истукао, мислила сам да је вежба, А није била!" Потресно сведочење глумице Милене Радуловић о Мики Алексићу
Мондо 19.09.2023
Глумица Милена Радуловић је испричала да силовање није раније пријавила, између исталог, јер га се плашила и јер је показивао да има моћ и како може да манипулише тиме шта је вежба, а шта не. Глумица Милена Радуловић је… »
Милена Радуловић сведочила на суђењу Мирославу Алексићу: Нико ме никада није тако повредио
Данас 19.09.2023
Две и по године након што је глумица Милена Радуловић јавно рекла да ју је силовао познати учитељ глуме Мирослав Алексић данас је исто то поновила и пред већем Вишег суда у Београду. Сведочећи у поступку који се води против… »
Глумица Милена Радуловић сведочила о злостављању у судском процесу против Алексића
Инсајдер 19.09.2023
У Вишем суду у Београду у уторак је испитивањем сведока оштећене глумице Милене Радуловић настављено суђење власнику школе глуме Мирославу Алексићу поводом оптужби за силовање и полно узнемиравање седам полазница те школе… »
"Алексићев бранилац је отишао корак даље": Адвокат Милене Радуловић се огласио за "Блиц" након њеног саслушања: "Неумесним…
Блиц 19.09.2023
- У недостатку било каквих аргумената, одбрана оптуженог Алексића је и данашње рочиште искористила да понављањем истих, често потпуно ирелевантних питања, уз понеку неумесну упадицу као што је: "Па колико је то дугачак био… »
Н1 Студио Ливе (19.9.2023)
Н1 Инфо 19.09.2023
У Њујорку почиње Генерална скупштина УН. Очи света упрте су Сергеја Лаворова, Володимира Зеленског и Џожефа Бајдена, јер рат у Украјини централна тема. Србију, који представљају председник и министар иностраних послова… »
Адвокат Милене Радуловић: Сведочење је било потресно, одбрана релативизује све изречено
Н1 Инфо 19.09.2023
У Палати правде у Београду завршено је рочиште у случају против власника школе глуме Мирослава Алексића, на ком је сведочила глумица Милена Радуловић која је против Алексића поднела кривичну пријаву за силовање и полно… »
Адвокат Милене Радуловић након суђења Алексићу: Миленино сведочење било је потресно
Нови магазин 19.09.2023
У Палати правде у Београду завршено је рочиште у случају против власника школе глуме Мирослава Алексића, на ком је сведочила глумица Милена Радуловић која је против Алексића поднела кривичну пријаву за силовање и полно… »
Глумица Милена Радуловић данас сведочила против Алексића
Еуроневс 19.09.2023
Глумица Милена Радуловић данас је у Вишем суду сведочила као оштећена у поступку против Мирослава Алексића, који је оптужен за више силовања и полних узнемиравања полазница његове школе. Она данас није зваришила своје… »
Прекинуто испитивање Милене Радуловић на суђењу Мики Алексићу: „Више пута сам га молила да престане“
Луфтика 19.09.2023
У Вишем суду у Београду данас је настављено суђење професору глуме Мирославу Мики Алексићу, а глумица Милена Радуловић сведочила је у порступку који се води против њега. Милена Радуловић на почетку суђења рекла је да остаје у… »
Милена Радуловић: Плашила сам се Алексића, једном приликом ме је и истукао
Н1 Инфо 19.09.2023
Глумица Милена Радуловић испричала је током сведочења у случају против Мирослава Алексића, против којег је поднела кривичну пријаву за силовање и полно узнемиравање, да није раније пријавила силовање јер се плашила Алексића… »
Потресно сведочење глумице о паклу који је преживела у школи глуме: Једном ме је истукао, а када сам ударила главом у ормар…
Нова 19.09.2023
Након петнаестоминутне паузе, пред Вишим судом у Београду настављено је суђење Мирославу Мики Алексићу оптуженом за полно узнемиравање ученица и силовање, а глумица Милена Радуловић наставила је да одговара на питања… »
"Мислила сам да ме кажњава, осећала сам се прљаво": Сведочење Милене Радуловић буди језу, адвокат Мике Алексића покушава да…
Блиц 19.09.2023
Суђење Мирославу Мики Алексићу оптуженом за силовања и полна узнемиравања својих ученица у школи глуме "Ствар срца" настављено након ванредне паузе од 15 минута коју је судија одредио због непримерног понашања Зорана… »
Сексуално злостављање у Србији: Суђење учитељу глуме Мирославу Алексићу, сведочење глумице која га је прва оптужила за…
Данас 19.09.2023
Текст је ажуриран 19. септембра 2023. Више од годину и по дана траје суђење учитељу глуме из Београда Мирославу Алексићу, оптуженом за силовања полазница и полна узнемиравања, а сада је сведочила глумица Милена Радуловић која… »
Пауза на суђењу Алексићу због препирке адвоката са судијом
РТВ 19.09.2023
БЕОГРАД - У Вишем суду у Београду одређена је пауза на суђењу власнику школе глуме Мирославу Алексићу поводом оптужби за силовање и полно узнемиравање седам полазница те школе. Пауза је одређена јер је после више опомена… »
Милена Радуловић на сведочењу уз подршку драгих људи: Ко је све дошао на суђење Мирославу Алексићу
Н1 Инфо 19.09.2023
У Палати правде у току је суђење Мирославу Алексићу где данас сведочи и глумица Милена Радуловић која је и поднела кривичну пријаву против Алексића за силовање и полно узнемиравање. Подршку колегиници у судници дају бројне… »
Храбра глумица на суђењу Алексићу: Желела сам да не почне друго полугодиште јер сам знала да Мика има групу од шест девојака…
Нова 19.09.2023
Сведочењем глумице Милене Радуловић данас је пред Вишим судом у Београду настављено суђење власнику школе глуме "Ствар срца" Мирослава Мике Алексића, оптуженом силовајне и сексусално злостављање више полазница. Милена… »
„Ово је лавица која је својим примером показала како треба жена да се бори за своја права“: Милена Радуловић на суђењу…
Цити магазине 19.09.2023
Глумица Милена Радуловић појавила се данас на суђењу Мирославу Мики Алексићу у Вишем суду у Београду. Алексић се коначно суочио са Миленом Радуловић, храбром глумицом која је прва изашла у јавност и охрабрила све жртве да… »
"Не могу да ћутим, он наставља да злоставља у све горем замаху" Драма током сведочења Милене Радуловић! Суђење одмах…
Курир 19.09.2023
У Вишем суду у Београду данас је настављено суђење професору глуме Мирославу Мики Алексићу, а глумица Милена Радуловић сведочила је у порступку који се води против њега. Милена Радуловић на почетку суђења рекла је да остаје у… »
Он јој је велика подршка: Милена Радуловић у вези са Огњеном Јанковићем из "Београдског синдиката", дошла са њим на суђење…
Блиц 19.09.2023
Глумица Милена Радуловић је на суђење самозваном учитељу глуме Мирославу Мики Алексићу, дошла у пратњи родитеља, али и са дечком Огњеном Јанковићем, чланом групе "Београдски синдикат", који су јој огромна подршка. Мирослав… »
Прекинуто суђење власнику школе глуме Мики Алексићу због понашања његовог адвоката: Хаос у судници током сведочења глумице…
Нова 19.09.2023
Суђење Мирославу Мики Алексићу, власнику школе глуме "Ствар срца", које се данас наставља пред Вишим судом у Београду сведочењем глумице Милене Радуловић, прекинуто је због негодовања Алексићевог адвоката. До препирке… »
Суђење Алексићу ванредно прекинуто! Скандалозно понашање адвоката самозваног професора глуме, виче на судију и кука да га…
Блиц 19.09.2023
Суђење самозваном професору глуме Мирославу Мики Алексићу ванредно је прекинуто након што је његов бранилац адвокат Зоран Јаковљевић почео да виче на судију и жали се да га Милена Радуловић, храбра глумица која је била жртва… »
Милена Радуловић у вези с фронтменом Београдског синдиката: Заједно се појавили на суђењу Мики Алексићу (фото)
Мондо 19.09.2023
Глумица Милена Радуловић и Огњен Јанковић испред Палате правде појавили су се држећи се за руке. Глумица Милена Радуловић и Огњен Јанковић испред Палате правде појавили су се држећи се за руке. Суђење Мирославу Мики Алексићу… »
ВИДЕО Глумица Милена Радуловић стигла у суд: Данас сведочи у поступку против Мике Алексића, подршку јој пружили глумац и певач…
Нова 19.09.2023
Сведочењем глумице Милене Радуловић данас се пред Вишим судом у Београду наставља суђење власнику школе глуме "Ствар срца" Мирослава Мике Алексића, оптуженом силовајне и сексусално злостављање више полазница. Милена… »
Милена Радуловић стигла на суђење: Наставља се рочиште Мики Алексићу за силовање ученица: Данас ће морати да се суочи са…
Блиц 19.09.2023
Глумица Милена Радуловић, једна од жртава самозваног учитеља глуме Мирослава Мике Алексића, која је прва изашла у јавност и охрабрила остале девојке да пријаве сексуално насиље, малопре је стигла на рочиште у Виши суд у… »
Наставља се суђење мики алексићу, сведочи Милена Радуловић Глумица стигла у пратњи новог дечка! Познати колега јој подршка…
Курир 19.09.2023
Глумица Милена Радуловић која је прва изашла у јавност и учитеља глуме Мирослава Мику Алексића оптужила за сексуално злостављање, данас би у Вишем суду у Београду требало да сведочи у поступку који се води против њега. Раније… »
„Верујемо Милени Радуловић“: Подршка активисткиња глумици пред суђење Мирославу Алексићу
Н1 Инфо 19.09.2023
Представнице "Жена у црном" и "Женске солидарности" окупиле су се испред Палате правде у Београду где би данас требало да сведочи глумица Милена Радуловић у случају против власника школе глуме Мирослава Алексића. „Верујемо Милени… »
Милена Радуловић сведочи о злостављању у школи глуме! Прва пријавила Мику Алексића за силовање, сад ће се суочити с њим у…
Курир 19.09.2023
Суђење учитељу глуме Мирославу Мики Алексићу наставља се данас у Вишем суду у Београду, а биће испитана оштећена глумица Милена Радуловић која је и прва иступила у јавност са својом причом о сексуалном злостављању које је… »
Алексићу, време је за истину! Данас наставак суђења самозваном професору глуме, суочава се са храбром Миленом Радуловић
Блиц 19.09.2023
Вређање, понижавање, спомињање породица и јефтини покушаји дискредитовања - само су део тактике којом се самозвани учитељ глуме Мирослав Мика Алексић, оптужен за силовања и недозвољене полне радње, служио од почетка… »
Погледај је у очи, ако смеш! Мика Алексић на суђењу не престаје да помиње и блати Милену Радуловић, а сада ће морати да се…
Блиц 18.09.2023
Глумица Милена Радуловић, једна од жртава самозваног учитеља глуме Мирослава Мике Алексића, која је прва изашла у јавност и охрабрила остале девојке да пријаве сексуално насиље, сутра ће сведочити на суђењу у Вишем суду у… »
Вести дана »
Вучић на потписивању уговора за пут „Вожд Карађорђе“ вредан 1,3 милијарде евра
РТК пре 3 сатајош 2 повезане
Променљиво и свежије време у Србији: Киша и пљускови у више крајева земље
Глас југа пре 1 сатјош 3 повезане
Тренери се сукобили и зарадили искључење: Валенсија након нове драме славила у Атини (ВИДЕО)
Данас пре 4 сатијош 2 повезане
„Ово је било упозорење“: Блокада у Земуну због Лазара Мишића, студенти најавили дужу акцију ако не буде ослобођен
Данас пре 4 сатијош 1 повезана