Povezane vesti

"Prvo me je poljubio, a onda... Mislila sam da je test" Milena Radulović do detalja opisala scene užasa: Tukao me je pred…

Kurir pre 3 dana
U nastavku svedočenja pred sudom, Milena Radulović je izjavila da je bila "silovana i seksualno zlostavljana u školi glume". - Kada mi se prvi put dogodilo, mislila sam da je poljubac njegov test, možda da li sam dovoljno jaka. Potom se dogodilo… »

Prekinuto suđenje Miroslavu Aleksiću Nova drama tokom svedočenja Milene Radulović

Dnevnik pre 3 dana
U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, a glumica Milena Radulović svedočila je u porstupku koji se vodi protiv njega. Milena Radulović na početku suđenja rekla je da ostaje u potpunosti pri… »

Haos na suđenju Miki Aleksiću: Advokat se posvađao sa sudijom, Milena iznela potresne detalje

Telegraf pre 3 dana
U sud je stigla u društvu Ognjena Jankovića, frontmena grupe Beogradski sindikat, što je ujedno njihovo prvo pojavljivanje u javnosti kao emotivnog para. Suđenje vlasniku dramskog studija "Stvar srca" Miroslavu Aleksiću nastavljeno je danas u Palati… »

"Sve je mnogo gore nego što zamišljate" Biljana Srbljanović bila na suđenju Aleksiću: Jel normalno pitanje "koliki je…

Kurir pre 2 dana
U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, a glumica Milena Radulović svedočila je u postupku koji se vodi protiv njega. Glumica je na početku suđenja rekla da ostaje u potpunosti pri svom iskazu… »

Svedočenje Milene Radulović i napeta atmosfera na suđenju, nastavak 19. oktobra

Radio 021 pre 2 dana
Svedočenjem glumice Milene Radulović nastavljeno je suđenje vlasniku studija glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i seksualno zlostavljanje više polaznica. Više od dva sata odgovarala je na pitanja advokata odbrane. Ostala je pri svemu… »

Svedočenje Milene Radulović i napeta atmosfera na suđenju – glumica još jednom objasnila zašto Aleksića nije ranije…

RTS pre 2 dana
Svedočenjem glumice Milene Radulović nastavljeno je suđenje vlasniku studija glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i seksualno zlostavljanje više polaznica. Oštećena je, između ostalog, ponovila da silovanje nije ranije prijavila, jer… »

Nastavljeno suđenje Aleksiću: Svedočila glumica Milena Radulović (VIDEO)

Insajder pre 2 dana
Pred Višim sudom u Beogradu, svedočenjem glumice Milene Radulović, nastavljeno je suđenje Miroslavu Aleksiću za polno uznemiravanje i silovanje. Svedočenje je u jednom trenutku prekinuto zbog nedoličnog ponašanja i pitanja koje je postavljao… »

Najpotresniji trenutak na suđenju bio je momenat kada je hrabra glumica Milena govorila o prvom Aleksićevom napadu

Nova pre 2 dana
Milena Radulović, svedok oštećeni u procesu protiv učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, danas je pred Višim sudom u Beogradu odgovarala na pitanja branioca optuženog, i na samom kraju suđenja ispričala kako je izgledalo kada ju je Aleksić… »

Milena Radulović svedočila protiv Aleksića: Plašila sam se, jednom prilikom me je istukao

Novi magazin pre 2 dana
Glumica Milena Radulović ispričala je tokom svedočenja u slučaju protiv Miroslava Aleksića, protiv kojeg je podnela krivičnu prijavu za silovanje i polno uznemiravanje, da nije ranije prijavila silovanje jer se plašila Aleksića, kao i da ju je on… »

"Pa koliki jezik ima? Zašto niste stisli vilicu?" gnusna pitanja i smeh advokata na suđenju Miki Aleksiću: Hrabra Milena…

Blic pre 2 dana
Svedočenje Milene Radulović na suđenju protiv Miroslava Mike Aleksića proteklo je u jezivom smejanju odbrane koja zastupa optuženog, ali i jake podrške Mileni. Advokat koji brani Aleksića je ponovo, u svom maniru, postavljao pitanja koja su… »

Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću prekinuto zbog ponašanja branioca; Izneti uznemirujući detalji

B92 pre 2 dana
Na današnjem suđenju u postupku protiv Miroslava Mike Aleksića svedočila je Milena Radulović, koja je prva prijavila samozvanog učitelja glume za silovanje. Današnje suđenje je prošlo burno, a u jednom momentu je i vanredno prekinuto zbog… »

Milena Radulović svedoči protiv Aleksića, pauza zbog rasprave advokata sa sudijom

RTS pre 2 dana
Glumica Milena Radulović svedoči kao oštećena u postupku protiv Miroslava Aleksića, koji je optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole. Zbog prepirke advokata sa sudijom određena pauza. Podrška glumici ispred Palate… »

"Jednom me istukao, mislila sam da je vežba, A nije bila!" Potresno svedočenje glumice Milene Radulović o Miki Aleksiću

Mondo pre 2 dana
Glumica Milena Radulović je ispričala da silovanje nije ranije prijavila, između istalog, jer ga se plašila i jer je pokazivao da ima moć i kako može da manipuliše time šta je vežba, a šta ne. Glumica Milena Radulović je ispričala da silovanje… »

Milena Radulović svedočila na suđenju Miroslavu Aleksiću: Niko me nikada nije tako povredio

Danas pre 2 dana
Dve i po godine nakon što je glumica Milena Radulović javno rekla da ju je silovao poznati učitelj glume Miroslav Aleksić danas je isto to ponovila i pred većem Višeg suda u Beogradu. Svedočeći u postupku koji se vodi protiv Aleksića, Radulović… »

Glumica Milena Radulović svedočila o zlostavljanju u sudskom procesu protiv Aleksića

Insajder pre 2 dana
U Višem sudu u Beogradu u utorak je ispitivanjem svedoka oštećene glumice Milene Radulović nastavljeno suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću povodom optužbi za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica te škole. Radulovićeva… »

"Aleksićev branilac je otišao korak dalje": Advokat Milene Radulović se oglasio za "Blic" nakon njenog saslušanja…

Blic pre 2 dana
- U nedostatku bilo kakvih argumenata, odbrana optuženog Aleksića je i današnje ročište iskoristila da ponavljanjem istih, često potpuno irelevantnih pitanja, uz poneku neumesnu upadicu kao što je: "Pa koliko je to dugačak bio Mikin jezik?"… »

N1 Studio Live (19.9.2023)

N1 Info pre 2 dana
U Njujorku počinje Generalna skupština UN. Oči sveta uprte su Sergeja Lavorova, Volodimira Zelenskog i Džožefa Bajdena, jer rat u Ukrajini centralna tema. Srbiju, koji predstavljaju predsednik i ministar inostranih poslova, glavna tema biće dijalog… »

Advokat Milene Radulović: Svedočenje je bilo potresno, odbrana relativizuje sve izrečeno

N1 Info pre 2 dana
U Palati pravde u Beogradu završeno je ročište u slučaju protiv vlasnika škole glume Miroslava Aleksića, na kom je svedočila glumica Milena Radulović koja je protiv Aleksića podnela krivičnu prijavu za silovanje i polno uznemiravanje… »

Advokat Milene Radulović nakon suđenja Aleksiću: Milenino svedočenje bilo je potresno

Novi magazin pre 2 dana
U Palati pravde u Beogradu završeno je ročište u slučaju protiv vlasnika škole glume Miroslava Aleksića, na kom je svedočila glumica Milena Radulović koja je protiv Aleksića podnela krivičnu prijavu za silovanje i polno uznemiravanje… »

Glumica Milena Radulović danas svedočila protiv Aleksića

Euronews pre 2 dana
Glumica Milena Radulović danas je u Višem sudu svedočila kao oštećena u postupku protiv Miroslava Aleksića, koji je optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole. Ona danas nije zvarišila svoje svedočenje, već će ga… »

Prekinuto ispitivanje Milene Radulović na suđenju Miki Aleksiću: „Više puta sam ga molila da prestane“

Luftika pre 2 dana
U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, a glumica Milena Radulović svedočila je u porstupku koji se vodi protiv njega. Milena Radulović na početku suđenja rekla je da ostaje u potpunosti pri… »

Milena Radulović: Plašila sam se Aleksića, jednom prilikom me je i istukao

N1 Info pre 2 dana
Glumica Milena Radulović ispričala je tokom svedočenja u slučaju protiv Miroslava Aleksića, protiv kojeg je podnela krivičnu prijavu za silovanje i polno uznemiravanje, da nije ranije prijavila silovanje jer se plašila Aleksića, kao i da ju je on… »

Potresno svedočenje glumice o paklu koji je preživela u školi glume: Jednom me je istukao, a kada sam udarila glavom u…

Nova pre 2 dana
Nakon petnaestominutne pauze, pred Višim sudom u Beogradu nastavljeno je suđenje Miroslavu Miki Aleksiću optuženom za polno uznemiravanje učenica i silovanje, a glumica Milena Radulović nastavila je da odgovara na pitanja Aleksićevog advokata. Na… »

"Mislila sam da me kažnjava, osećala sam se prljavo": Svedočenje Milene Radulović budi jezu, advokat Mike Aleksića…

Blic pre 2 dana
Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću optuženom za silovanja i polna uznemiravanja svojih učenica u školi glume "Stvar srca" nastavljeno nakon vanredne pauze od 15 minuta koju je sudija odredio zbog neprimernog ponašanja Zorana Jakovljevića, branioca… »

Seksualno zlostavljanje u Srbiji: Suđenje učitelju glume Miroslavu Aleksiću, svedočenje glumice koja ga je prva optužila…

Danas pre 2 dana
Tekst je ažuriran 19. septembra 2023. Više od godinu i po dana traje suđenje učitelju glume iz Beograda Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanja polaznica i polna uznemiravanja, a sada je svedočila glumica Milena Radulović koja je i pokrenula… »

Pauza na suđenju Aleksiću zbog prepirke advokata sa sudijom

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu određena je pauza na suđenju vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću povodom optužbi za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica te škole. Pauza je određena jer je posle više opomena sudije, branilac Zoran… »

Milena Radulović na svedočenju uz podršku dragih ljudi: Ko je sve došao na suđenje Miroslavu Aleksiću

N1 Info pre 2 dana
U Palati pravde u toku je suđenje Miroslavu Aleksiću gde danas svedoči i glumica Milena Radulović koja je i podnela krivičnu prijavu protiv Aleksića za silovanje i polno uznemiravanje. Podršku koleginici u sudnici daju brojne kolege, prijatelji i… »

Glumica Milena Radulović svedoči protiv Aleksića: U sud stigla u pratnji dečka FOTO

B92 pre 2 dana
Glumica Milena Radulović stigla je u Viši sud gde treba da svedoči kao oštećena u postupku protiv Miroslava Aleksića, koji je optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole. Radulović je došla u pratnji svog dečka… »

Vanredno prekinuto suđenje Miki Aleksiću! Branilac urlao na sudiju, tvrdio da ga glumica Milena Radulović ispravlja!

Mondo pre 2 dana
Na suđenju Miroslavu Miki Aleksiću je nastao potpuni haos. Na suđenju Miroslavu Miki Aleksiću je nastao potpuni haos. Suđenje profesoru glume Miroslavu Miki Aleksićuvanredno je prekinuto nakon što je njegov branilac advokat Zoran Jakovljević… »

On joj je velika podrška: Milena Radulović u vezi sa Ognjenom Jankovićem iz "Beogradskog sindikata", došla sa njim na…

Blic pre 2 dana
Glumica Milena Radulović je na suđenje samozvanom učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću, došla u pratnji roditelja, ali i sa dečkom Ognjenom Jankovićem, članom grupe "Beogradski sindikat", koji su joj ogromna podrška. Miroslav Mika Aleksić… »

"Ne mogu da ćutim, on nastavlja da zlostavlja u sve gorem zamahu" Drama tokom svedočenja Milene Radulović! Suđenje odmah…

Kurir pre 2 dana
U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, a glumica Milena Radulović svedočila je u porstupku koji se vodi protiv njega. Milena Radulović na početku suđenja rekla je da ostaje u potpunosti pri… »

„Ovo je lavica koja je svojim primerom pokazala kako treba žena da se bori za svoja prava“: Milena Radulović na suđenju…

City magazine pre 2 dana
Glumica Milena Radulović pojavila se danas na suđenju Miroslavu Miki Aleksiću u Višem sudu u Beogradu. Aleksić se konačno suočio sa Milenom Radulović, hrabrom glumicom koja je prva izašla u javnost i ohrabrila sve žrtve da prijave seksualno… »

Hrabra glumica na suđenju Aleksiću: Želela sam da ne počne drugo polugodište jer sam znala da Mika ima grupu od šest…

Nova pre 2 dana
Svedočenjem glumice Milene Radulović danas je pred Višim sudom u Beogradu nastavljeno suđenje vlasniku škole glume "Stvar srca" Miroslava Mike Aleksića, optuženom silovajne i seksusalno zlostavljanje više polaznica. Milena Radulović je na… »

Seksualno zlostavljanje u Srbiji: Suđenje učitelju glume Miroslavu Aleksiću, svedočila glumica koja ga je prva optužila za…

Danas pre 2 dana
Tekst je ažuriran 19. septembra 2023. Više od godinu i po dana traje suđenje učitelju glume iz Beograda Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanja polaznica i polna uznemiravanja, a 19. septembra 2023. svedočila je glumica Milena Radulović koja je… »

Prekinuto suđenje vlasniku škole glume Miki Aleksiću zbog ponašanja njegovog advokata: Haos u sudnici tokom svedočenja…

Nova pre 2 dana
Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, vlasniku škole glume "Stvar srca", koje se danas nastavlja pred Višim sudom u Beogradu svedočenjem glumice Milene Radulović, prekinuto je zbog negodovanja Aleksićevog advokata. Do prepirke advokata sa sudijom došlo… »

Suđenje Aleksiću vanredno prekinuto! Skandalozno ponašanje advokata samozvanog profesora glume, viče na sudiju i kuka da ga…

Blic pre 2 dana
Suđenje samozvanom profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću vanredno je prekinuto nakon što je njegov branilac advokat Zoran Jakovljević počeo da viče na sudiju i žali se da ga Milena Radulović, hrabra glumica koja je bila žrtva silovanja… »

Milena Radulović u vezi s frontmenom Beogradskog sindikata: Zajedno se pojavili na suđenju Miki Aleksiću (foto)

Mondo pre 2 dana
Glumica Milena Radulović i Ognjen Janković ispred Palate pravde pojavili su se držeći se za ruke. Glumica Milena Radulović i Ognjen Janković ispred Palate pravde pojavili su se držeći se za ruke. Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću se nastavlja, a u… »

Nastavlja se suđenje miki aleksiću, svedoči Milena Radulović Glumica stigla u pratnji novog dečka! Poznati kolega joj…

Kurir pre 2 dana
Glumica Milena Radulović koja je prva izašla u javnost i učitelja glume Miroslava Miku Aleksića optužila za seksualno zlostavljanje, danas bi u Višem sudu u Beogradu trebalo da svedoči u postupku koji se vodi protiv njega. Ranije je, podsetimo… »

Milena Radulović stigla na suđenje: Nastavlja se ročište Miki Aleksiću za silovanje učenica: Danas će morati da se…

Blic pre 2 dana
Glumica Milena Radulović, jedna od žrtava samozvanog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, koja je prva izašla u javnost i ohrabrila ostale devojke da prijave seksualno nasilje, malopre je stigla na ročište u Viši sud u Beogradu gde će danas… »

Ko je novi dečko Milene Radulović? Član je "Beogradskog sindikata" i reditelj, a godinama je bio u braku sa ovom lepom…

Kurir pre 2 dana
Glumica Milena Radulović je na suđenje sa učiteljem glume Miroslavom Miki Aleksiću, došla u pratnji roditelja, ali i sa dečkom Ognjenom Jankovićem, članom grupe "Beogradski sindikat", koji su joj ogromna podrška. Miroslav Mika Aleksić, optužen… »

VIDEO Glumica Milena Radulović stigla u sud: Danas svedoči u postupku protiv Mike Aleksića, podršku joj pružili glumac i…

Nova pre 2 dana
Svedočenjem glumice Milene Radulović danas se pred Višim sudom u Beogradu nastavlja suđenje vlasniku škole glume "Stvar srca" Miroslava Mike Aleksića, optuženom silovajne i seksusalno zlostavljanje više polaznica. Milena Radulović je u sud stigla… »

Kurir saznaje! Milena Radulović u vezi s ognjenom jankovićem: Frontmen Beogradskog sindikata uz glumicu na suđenju Miki…

Kurir pre 2 dana
Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu, gde će biti ispitana oštećena Milena Radulović. Glumica je u Palatu pravde stigla 20 minuta ranije u društvu Ognjena Jankovića, reditelja i frontmena Beogradskog… »

„Verujemo Mileni Radulović“: Podrška aktivistkinja glumici pred suđenje Miroslavu Aleksiću

N1 Info pre 2 dana
Predstavnice "Žena u crnom" i "Ženske solidarnosti" okupile su se ispred Palate pravde u Beogradu gde bi danas trebalo da svedoči glumica Milena Radulović u slučaju protiv vlasnika škole glume Miroslava Aleksića. „Verujemo Mileni Radulović“… »

Milena Radulović svedoči o zlostavljanju u školi glume! Prva prijavila Miku Aleksića za silovanje, sad će se suočiti s…

Kurir pre 2 dana
Suđenje učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu, a biće ispitana oštećena glumica Milena Radulović koja je i prva istupila u javnost sa svojom pričom o seksualnom zlostavljanju koje je trpela od strane… »

Aleksiću, vreme je za istinu! Danas nastavak suđenja samozvanom profesoru glume, suočava se sa hrabrom Milenom Radulović

Blic pre 2 dana
Vređanje, ponižavanje, spominjanje porodica i jeftini pokušaji diskreditovanja - samo su deo taktike kojom se samozvani učitelj glume Miroslav Mika Aleksić, optužen za silovanja i nedozvoljene polne radnje, služio od početka suđenja. Optužnicom… »

Pogledaj je u oči, ako smeš! Mika Aleksić na suđenju ne prestaje da pominje i blati Milenu Radulović, a sada će morati da…

Blic pre 3 dana
Glumica Milena Radulović, jedna od žrtava samozvanog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, koja je prva izašla u javnost i ohrabrila ostale devojke da prijave seksualno nasilje, sutra će svedočiti na suđenju u Višem sudu u Beogradu. Nakon… »

Vesti dana »