Повезане вести

"Прво ме је пољубио, а онда... Мислила сам да је тест" Милена Радуловић до детаља описала сцене ужаса: Тукао ме је пред…

"Прво ме је пољубио, а онда... Мислила сам да је тест" Милена Радуловић до детаља описала сцене ужаса: Тукао ме је пред…

Курир 19.09.2023
У наставку сведочења пред судом, Милена Радуловић је изјавила да је била "силована и сексуално злостављана у школи глуме". - Када ми се први пут догодило, мислила сам да је пољубац његов тест, можда да ли сам довољно јака… »
Хаос на суђењу Мики Алексићу: Адвокат се посвађао са судијом, Милена изнела потресне детаље

Хаос на суђењу Мики Алексићу: Адвокат се посвађао са судијом, Милена изнела потресне детаље

Телеграф 19.09.2023
У суд је стигла у друштву Огњена Јанковића, фронтмена групе Београдски синдикат, што је уједно њихово прво појављивање у јавности као емотивног пара. Суђење власнику драмског студија "Ствар срца" Мирославу Алексићу… »
"Све је много горе него што замишљате" Биљана Србљановић била на суђењу Алексићу: Јел нормално питање "колики је микин…

"Све је много горе него што замишљате" Биљана Србљановић била на суђењу Алексићу: Јел нормално питање "колики је микин…

Курир 19.09.2023
У Вишем суду у Београду данас је настављено суђење професору глуме Мирославу Мики Алексићу, а глумица Милена Радуловић сведочила је у поступку који се води против њега. Глумица је на почетку суђења рекла да остаје у… »
Сведочење Милене Радуловић и напета атмосфера на суђењу, наставак 19. октобра

Сведочење Милене Радуловић и напета атмосфера на суђењу, наставак 19. октобра

Радио 021 19.09.2023
Сведочењем глумице Милене Радуловић настављено је суђење власнику студија глуме Мирославу Алексићу, оптуженом за силовање и сексуално злостављање више полазница. Више од два сата одговарала је на питања адвоката одбране… »
Сведочење Милене Радуловић и напета атмосфера на суђењу – глумица још једном објаснила зашто Алексића није раније пријавила…

Сведочење Милене Радуловић и напета атмосфера на суђењу – глумица још једном објаснила зашто Алексића није раније пријавила…

РТС 19.09.2023
Сведочењем глумице Милене Радуловић настављено је суђење власнику студија глуме Мирославу Алексићу, оптуженом за силовање и сексуално злостављање више полазница. Оштећена је, између осталог, поновила да силовање није… »
Настављено суђење Алексићу: Сведочила глумица Милена Радуловић (ВИДЕО)

Настављено суђење Алексићу: Сведочила глумица Милена Радуловић (ВИДЕО)

Инсајдер 19.09.2023
Пред Вишим судом у Београду, сведочењем глумице Милене Радуловић, настављено је суђење Мирославу Алексићу за полно узнемиравање и силовање. Сведочење је у једном тренутку прекинуто због недоличног понашања и питања које… »
Најпотреснији тренутак на суђењу био је моменат када је храбра глумица Милена говорила о првом Алексићевом нападу

Најпотреснији тренутак на суђењу био је моменат када је храбра глумица Милена говорила о првом Алексићевом нападу

Нова 19.09.2023
Милена Радуловић, сведок оштећени у процесу против учитеља глуме Мирослава Мике Алексића, данас је пред Вишим судом у Београду одговарала на питања браниоца оптуженог, и на самом крају суђења испричала како је изгледало када… »
Милена Радуловић сведочила против Алексића: Плашила сам се, једном приликом ме је истукао

Милена Радуловић сведочила против Алексића: Плашила сам се, једном приликом ме је истукао

Нови магазин 19.09.2023
Глумица Милена Радуловић испричала је током сведочења у случају против Мирослава Алексића, против којег је поднела кривичну пријаву за силовање и полно узнемиравање, да није раније пријавила силовање јер се плашила Алексића… »
"Па колики језик има? Зашто нисте стисли вилицу?" гнусна питања и смех адвоката на суђењу Мики Алексићу: Храбра Милена…

"Па колики језик има? Зашто нисте стисли вилицу?" гнусна питања и смех адвоката на суђењу Мики Алексићу: Храбра Милена…

Блиц 19.09.2023
Сведочење Милене Радуловић на суђењу против Мирослава Мике Алексића протекло је у језивом смејању одбране која заступа оптуженог, али и јаке подршке Милени. Адвокат који брани Алексића је поново, у свом маниру, постављао… »
"Једном ме истукао, мислила сам да је вежба, А није била!" Потресно сведочење глумице Милене Радуловић о Мики Алексићу

"Једном ме истукао, мислила сам да је вежба, А није била!" Потресно сведочење глумице Милене Радуловић о Мики Алексићу

Мондо 19.09.2023
Глумица Милена Радуловић је испричала да силовање није раније пријавила, између исталог, јер га се плашила и јер је показивао да има моћ и како може да манипулише тиме шта је вежба, а шта не. Глумица Милена Радуловић је… »
Милена Радуловић сведочи против Алексића, пауза због расправе адвоката са судијом

Милена Радуловић сведочи против Алексића, пауза због расправе адвоката са судијом

РТС 19.09.2023
Глумица Милена Радуловић сведочи као оштећена у поступку против Мирослава Алексића, који је оптужен за више силовања и полних узнемиравања полазница његове школе. Због препирке адвоката са судијом одређена пауза. Подршка… »
Милена Радуловић сведочила на суђењу Мирославу Алексићу: Нико ме никада није тако повредио

Милена Радуловић сведочила на суђењу Мирославу Алексићу: Нико ме никада није тако повредио

Данас 19.09.2023
Две и по године након што је глумица Милена Радуловић јавно рекла да ју је силовао познати учитељ глуме Мирослав Алексић данас је исто то поновила и пред већем Вишег суда у Београду. Сведочећи у поступку који се води против… »
Глумица Милена Радуловић сведочила о злостављању у судском процесу против Алексића

Глумица Милена Радуловић сведочила о злостављању у судском процесу против Алексића

Инсајдер 19.09.2023
У Вишем суду у Београду у уторак је испитивањем сведока оштећене глумице Милене Радуловић настављено суђење власнику школе глуме Мирославу Алексићу поводом оптужби за силовање и полно узнемиравање седам полазница те школе… »
"Алексићев бранилац је отишао корак даље": Адвокат Милене Радуловић се огласио за "Блиц" након њеног саслушања: "Неумесним…

"Алексићев бранилац је отишао корак даље": Адвокат Милене Радуловић се огласио за "Блиц" након њеног саслушања: "Неумесним…

Блиц 19.09.2023
- У недостатку било каквих аргумената, одбрана оптуженог Алексића је и данашње рочиште искористила да понављањем истих, често потпуно ирелевантних питања, уз понеку неумесну упадицу као што је: "Па колико је то дугачак био… »
Н1 Студио Ливе (19.9.2023)

Н1 Студио Ливе (19.9.2023)

Н1 Инфо 19.09.2023
У Њујорку почиње Генерална скупштина УН. Очи света упрте су Сергеја Лаворова, Володимира Зеленског и Џожефа Бајдена, јер рат у Украјини централна тема. Србију, који представљају председник и министар иностраних послова… »
Адвокат Милене Радуловић: Сведочење је било потресно, одбрана релативизује све изречено

Адвокат Милене Радуловић: Сведочење је било потресно, одбрана релативизује све изречено

Н1 Инфо 19.09.2023
У Палати правде у Београду завршено је рочиште у случају против власника школе глуме Мирослава Алексића, на ком је сведочила глумица Милена Радуловић која је против Алексића поднела кривичну пријаву за силовање и полно… »
Адвокат Милене Радуловић након суђења Алексићу: Миленино сведочење било је потресно

Адвокат Милене Радуловић након суђења Алексићу: Миленино сведочење било је потресно

Нови магазин 19.09.2023
У Палати правде у Београду завршено је рочиште у случају против власника школе глуме Мирослава Алексића, на ком је сведочила глумица Милена Радуловић која је против Алексића поднела кривичну пријаву за силовање и полно… »
Глумица Милена Радуловић данас сведочила против Алексића

Глумица Милена Радуловић данас сведочила против Алексића

Еуроневс 19.09.2023
Глумица Милена Радуловић данас је у Вишем суду сведочила као оштећена у поступку против Мирослава Алексића, који је оптужен за више силовања и полних узнемиравања полазница његове школе. Она данас није зваришила своје… »
Прекинуто испитивање Милене Радуловић на суђењу Мики Алексићу: „Више пута сам га молила да престане“

Прекинуто испитивање Милене Радуловић на суђењу Мики Алексићу: „Више пута сам га молила да престане“

Луфтика 19.09.2023
У Вишем суду у Београду данас је настављено суђење професору глуме Мирославу Мики Алексићу, а глумица Милена Радуловић сведочила је у порступку који се води против њега. Милена Радуловић на почетку суђења рекла је да остаје у… »
Милена Радуловић: Плашила сам се Алексића, једном приликом ме је и истукао

Милена Радуловић: Плашила сам се Алексића, једном приликом ме је и истукао

Н1 Инфо 19.09.2023
Глумица Милена Радуловић испричала је током сведочења у случају против Мирослава Алексића, против којег је поднела кривичну пријаву за силовање и полно узнемиравање, да није раније пријавила силовање јер се плашила Алексића… »
Потресно сведочење глумице о паклу који је преживела у школи глуме: Једном ме је истукао, а када сам ударила главом у ормар…

Потресно сведочење глумице о паклу који је преживела у школи глуме: Једном ме је истукао, а када сам ударила главом у ормар…

Нова 19.09.2023
Након петнаестоминутне паузе, пред Вишим судом у Београду настављено је суђење Мирославу Мики Алексићу оптуженом за полно узнемиравање ученица и силовање, а глумица Милена Радуловић наставила је да одговара на питања… »
"Мислила сам да ме кажњава, осећала сам се прљаво": Сведочење Милене Радуловић буди језу, адвокат Мике Алексића покушава да…

"Мислила сам да ме кажњава, осећала сам се прљаво": Сведочење Милене Радуловић буди језу, адвокат Мике Алексића покушава да…

Блиц 19.09.2023
Суђење Мирославу Мики Алексићу оптуженом за силовања и полна узнемиравања својих ученица у школи глуме "Ствар срца" настављено након ванредне паузе од 15 минута коју је судија одредио због непримерног понашања Зорана… »
Сексуално злостављање у Србији: Суђење учитељу глуме Мирославу Алексићу, сведочење глумице која га је прва оптужила за…

Сексуално злостављање у Србији: Суђење учитељу глуме Мирославу Алексићу, сведочење глумице која га је прва оптужила за…

Данас 19.09.2023
Текст је ажуриран 19. септембра 2023. Више од годину и по дана траје суђење учитељу глуме из Београда Мирославу Алексићу, оптуженом за силовања полазница и полна узнемиравања, а сада је сведочила глумица Милена Радуловић која… »
Пауза на суђењу Алексићу због препирке адвоката са судијом

Пауза на суђењу Алексићу због препирке адвоката са судијом

РТВ 19.09.2023
БЕОГРАД - У Вишем суду у Београду одређена је пауза на суђењу власнику школе глуме Мирославу Алексићу поводом оптужби за силовање и полно узнемиравање седам полазница те школе. Пауза је одређена јер је после више опомена… »
Милена Радуловић на сведочењу уз подршку драгих људи: Ко је све дошао на суђење Мирославу Алексићу

Милена Радуловић на сведочењу уз подршку драгих људи: Ко је све дошао на суђење Мирославу Алексићу

Н1 Инфо 19.09.2023
У Палати правде у току је суђење Мирославу Алексићу где данас сведочи и глумица Милена Радуловић која је и поднела кривичну пријаву против Алексића за силовање и полно узнемиравање. Подршку колегиници у судници дају бројне… »
"Не могу да ћутим, он наставља да злоставља у све горем замаху" Драма током сведочења Милене Радуловић! Суђење одмах…

"Не могу да ћутим, он наставља да злоставља у све горем замаху" Драма током сведочења Милене Радуловић! Суђење одмах…

Курир 19.09.2023
У Вишем суду у Београду данас је настављено суђење професору глуме Мирославу Мики Алексићу, а глумица Милена Радуловић сведочила је у порступку који се води против њега. Милена Радуловић на почетку суђења рекла је да остаје у… »
Он јој је велика подршка: Милена Радуловић у вези са Огњеном Јанковићем из "Београдског синдиката", дошла са њим на суђење…

Он јој је велика подршка: Милена Радуловић у вези са Огњеном Јанковићем из "Београдског синдиката", дошла са њим на суђење…

Блиц 19.09.2023
Глумица Милена Радуловић је на суђење самозваном учитељу глуме Мирославу Мики Алексићу, дошла у пратњи родитеља, али и са дечком Огњеном Јанковићем, чланом групе "Београдски синдикат", који су јој огромна подршка. Мирослав… »
Храбра глумица на суђењу Алексићу: Желела сам да не почне друго полугодиште јер сам знала да Мика има групу од шест девојака…

Храбра глумица на суђењу Алексићу: Желела сам да не почне друго полугодиште јер сам знала да Мика има групу од шест девојака…

Нова 19.09.2023
Сведочењем глумице Милене Радуловић данас је пред Вишим судом у Београду настављено суђење власнику школе глуме "Ствар срца" Мирослава Мике Алексића, оптуженом силовајне и сексусално злостављање више полазница. Милена… »
„Ово је лавица која је својим примером показала како треба жена да се бори за своја права“: Милена Радуловић на суђењу…

„Ово је лавица која је својим примером показала како треба жена да се бори за своја права“: Милена Радуловић на суђењу…

Цити магазине 19.09.2023
Глумица Милена Радуловић појавила се данас на суђењу Мирославу Мики Алексићу у Вишем суду у Београду. Алексић се коначно суочио са Миленом Радуловић, храбром глумицом која је прва изашла у јавност и охрабрила све жртве да… »
Прекинуто суђење власнику школе глуме Мики Алексићу због понашања његовог адвоката: Хаос у судници током сведочења глумице…

Прекинуто суђење власнику школе глуме Мики Алексићу због понашања његовог адвоката: Хаос у судници током сведочења глумице…

Нова 19.09.2023
Суђење Мирославу Мики Алексићу, власнику школе глуме "Ствар срца", које се данас наставља пред Вишим судом у Београду сведочењем глумице Милене Радуловић, прекинуто је због негодовања Алексићевог адвоката. До препирке… »
Суђење Алексићу ванредно прекинуто! Скандалозно понашање адвоката самозваног професора глуме, виче на судију и кука да га…

Суђење Алексићу ванредно прекинуто! Скандалозно понашање адвоката самозваног професора глуме, виче на судију и кука да га…

Блиц 19.09.2023
Суђење самозваном професору глуме Мирославу Мики Алексићу ванредно је прекинуто након што је његов бранилац адвокат Зоран Јаковљевић почео да виче на судију и жали се да га Милена Радуловић, храбра глумица која је била жртва… »
Милена Радуловић у вези с фронтменом Београдског синдиката: Заједно се појавили на суђењу Мики Алексићу (фото)

Милена Радуловић у вези с фронтменом Београдског синдиката: Заједно се појавили на суђењу Мики Алексићу (фото)

Мондо 19.09.2023
Глумица Милена Радуловић и Огњен Јанковић испред Палате правде појавили су се држећи се за руке. Глумица Милена Радуловић и Огњен Јанковић испред Палате правде појавили су се држећи се за руке. Суђење Мирославу Мики Алексићу… »
ВИДЕО Глумица Милена Радуловић стигла у суд: Данас сведочи у поступку против Мике Алексића, подршку јој пружили глумац и певач…

ВИДЕО Глумица Милена Радуловић стигла у суд: Данас сведочи у поступку против Мике Алексића, подршку јој пружили глумац и певач…

Нова 19.09.2023
Сведочењем глумице Милене Радуловић данас се пред Вишим судом у Београду наставља суђење власнику школе глуме "Ствар срца" Мирослава Мике Алексића, оптуженом силовајне и сексусално злостављање више полазница. Милена… »
Милена Радуловић стигла на суђење: Наставља се рочиште Мики Алексићу за силовање ученица: Данас ће морати да се суочи са…

Милена Радуловић стигла на суђење: Наставља се рочиште Мики Алексићу за силовање ученица: Данас ће морати да се суочи са…

Блиц 19.09.2023
Глумица Милена Радуловић, једна од жртава самозваног учитеља глуме Мирослава Мике Алексића, која је прва изашла у јавност и охрабрила остале девојке да пријаве сексуално насиље, малопре је стигла на рочиште у Виши суд у… »
Наставља се суђење мики алексићу, сведочи Милена Радуловић Глумица стигла у пратњи новог дечка! Познати колега јој подршка…

Наставља се суђење мики алексићу, сведочи Милена Радуловић Глумица стигла у пратњи новог дечка! Познати колега јој подршка…

Курир 19.09.2023
Глумица Милена Радуловић која је прва изашла у јавност и учитеља глуме Мирослава Мику Алексића оптужила за сексуално злостављање, данас би у Вишем суду у Београду требало да сведочи у поступку који се води против њега. Раније… »
„Верујемо Милени Радуловић“: Подршка активисткиња глумици пред суђење Мирославу Алексићу

„Верујемо Милени Радуловић“: Подршка активисткиња глумици пред суђење Мирославу Алексићу

Н1 Инфо 19.09.2023
Представнице "Жена у црном" и "Женске солидарности" окупиле су се испред Палате правде у Београду где би данас требало да сведочи глумица Милена Радуловић у случају против власника школе глуме Мирослава Алексића. „Верујемо Милени… »
Милена Радуловић сведочи о злостављању у школи глуме! Прва пријавила Мику Алексића за силовање, сад ће се суочити с њим у…

Милена Радуловић сведочи о злостављању у школи глуме! Прва пријавила Мику Алексића за силовање, сад ће се суочити с њим у…

Курир 19.09.2023
Суђење учитељу глуме Мирославу Мики Алексићу наставља се данас у Вишем суду у Београду, а биће испитана оштећена глумица Милена Радуловић која је и прва иступила у јавност са својом причом о сексуалном злостављању које је… »
Алексићу, време је за истину! Данас наставак суђења самозваном професору глуме, суочава се са храбром Миленом Радуловић

Алексићу, време је за истину! Данас наставак суђења самозваном професору глуме, суочава се са храбром Миленом Радуловић

Блиц 19.09.2023
Вређање, понижавање, спомињање породица и јефтини покушаји дискредитовања - само су део тактике којом се самозвани учитељ глуме Мирослав Мика Алексић, оптужен за силовања и недозвољене полне радње, служио од почетка… »
Погледај је у очи, ако смеш! Мика Алексић на суђењу не престаје да помиње и блати Милену Радуловић, а сада ће морати да се…

Погледај је у очи, ако смеш! Мика Алексић на суђењу не престаје да помиње и блати Милену Радуловић, а сада ће морати да се…

Блиц 18.09.2023
Глумица Милена Радуловић, једна од жртава самозваног учитеља глуме Мирослава Мике Алексића, која је прва изашла у јавност и охрабрила остале девојке да пријаве сексуално насиље, сутра ће сведочити на суђењу у Вишем суду у… »

Вести дана »