Povezane vesti

Noćna drama u Zagrebu: Izgoreo noćni klub poznatog biznismena, za tren se pretvorio u buktinju

Kurir pre 2 dana
U Zagrebu je tokom noći izgoreo noćni klub Mint koji se nalazi na adresi Florijana Andrašeca 14 na zagrebačkoj Trešnjevci. Policija je na terenu, a uzrok požara biće poznat nakon uviđaja koji je u toku. Klub preduzetnika Kristijana Babića otvoren… »

Vlasnik kluba Mint: Nismo dobijali pretnje, uzrok požara još nije poznat

Politika pre 2 dana
ZAGREB – Vlasnik zagrebačkog noćnog kluba Mint, koji je noćas izgoreo u požaru, Kristijan Babić, kaže da uzrok požara još nije poznat i da nisu dobijali nikakve pretnje. Mint je otvoren u decembru 2019. godine i bio je jedan od najvećih… »

Izgoreo jedan od najvećih zagrebačkih klubova: Vlasnik kaže da im niko nije pretio, šteta 100.000 evra

Kurir pre 2 dana
U Zagrebu je noćas izgoreo klub "Mint", a policija je saopštila da je šteta oko 100.000 evra. Hrvatski sajt Indeks navodi da je "Mint" otvoren u decembru 2019, a vlasnik je Kristijan Babić. Navodi se da je to bio jedan od najvećih zagrebačkih… »

Nismo dobijali pretnje: Vlasniku kluba "Mint" uzrok požara još uvek nepoznat

Večernje novosti pre 2 dana
KRISTIJAN Babić, vlasnik zagrebačkog noćnog kluba Mint koji je noćas izgoreo u požaru, kaže da uzrok požara još nije poznat i da nisu dobijali nikakve pretnje. Foto: Profimedia Mint je otvoren u decembru 2019. godine i bio je jedan od najvećih… »

Vlasnik izgorelog zagrebačkog kluba: Ovo je veliki udarac, nismo dobijali nikakve pretnje

N1 Info pre 2 dana
U Zagrebu je noćas izgoreo popularni noćni klub Mint koji se nalazi na Trešnjevci. Vlasnik kluba Kristijan Babić rekao je da je klub trebalo da za novu sezonu bude otvoren 4. oktobra. “Sve je bilo spremno, a sad je inventar izgoreo, moraćemo… »

Izgoreo noćni klub u Zagrebu, policija na licu mesta

Euronews pre 2 dana
U Zagrebu je tokom noći izgoreo noćni klub "Mint", koji se nalazi u ulici Florijana Andrašeca 14, na zagrebačkoj Trešnjevci, javlja Jutarnji list. Policija je na terenu, a uzrok požara biće poznat nakon uviđaja koji je u toku. Reč je o klubu… »

VIDEO: Požar progutao popularni zagrebački klub uoči koncerata Željka Samardžića

N1 Info pre 2 dana
Popularni zagrebački klub Mint, koji se nalazi u Ulici Florijana Andrašeca, izgoreo je noćas u požaru. Dojava o požaru je, kako saznaje N1 Zagreb, stigla je oko tri sata ujutro, a požar je lokalizovan u 3.45. Prema za sada dostupnim informacijama… »

Noćna drama u ZAGREBU: Izgoreo čuveni klub poznatog biznismena

Večernje novosti pre 2 dana
U ZAGREBU je tokom noći izgoreo noćni klub "Mint" koji se nalazi na adresi Florijana Andrašeca 14 na zagrebačkoj Trešnjevci. Foto: N. Skenderija Policija je na terenu, a uzrok požara biće poznat nakon uviđaja koji je u toku. Klub preduzetnika… »

Požar u noćnom klubu "Mint" u Zagrebu

RTS pre 2 dana
U klubu "Mint" u Zagrebu tokom noći je došlo do požara u kojem je izgoreo veći deo inventara. Dojavu o požaru zagrebački vatrogasci i policija dobili su oko 3 sata iza ponoći, prenosi Jutarnji list. Policija je na terenu, a uzrok požara biće… »

Izgoreo noćni klub Mint u Zagrebu

Vesti online pre 2 dana
U noćnom klubu “Mint” u Zagrebu tokom noći izbio je požar, a izgoreo je veći deo inventara, javlja Jutarnji list. Požar u klubu na Trešnjevci, jednom od omiljenih zagrebačkih destinacija za noćni provod, ugašen je i u toku je uviđaj, prenosi… »

Prve slike noćnog kluba u Zagrebu nakon požara: U vazduhu se oseća miris paljevine

Telegraf pre 2 dana
Požar je uočio stanar s trećeg sprata obližnje zgrade i pozvao vatrogasce. Noćas je u Zagrebu izgoreo noćni klub Mint, potvrdili su vatrogasci za Index. Policija se nalazi ispred kluba, u toku je uviđaj nakon čega će biti više informacija o… »

Izgoreo noćni klub u Zagrebu

RTV pre 2 dana
ZAGREB - U noćnom klubu "Mint" u Zagrebu tokom noći izbio je požar, a izgoreo je veći deo inventara, javlja Jutarnji list. Požar u klubu na Trešnjevci, jednom od omiljenih zagrebačkih destinacija za noćni provod, ugašen je i u toku je uviđaj… »

Izgoreo noćni klub Mint u Zagrebu

Politika pre 2 dana
ZAGREB – U noćnom klubu „Mint” u Zagrebu tokom noći izbio je požar, a izgoreo je veći deo inventara, javlja Jutarnji list. Požar u klubu na Trešnjevci, jednom od omiljenih zagrebačkih destinacija za noćni provod, ugašen je i u toku je… »

Haos u Zagrebu Potpuno izgoreo noćni klub Mint

Dnevnik pre 2 dana
ZAGREB: U Zagrebu je tokom noći izgoreo noćni klub "Mint", koji se nalazi u ulici Florijana Andrašeca 14, na zagrebačkoj Trešnjevki, javlja Jutarnji list. Policija je na terenu, a uzrok požara biće poznat nakon uviđaja koji je u toku. Reč je o… »

Izgoreo čuveni noćni klub "Mint" u Zagrebu

Blic pre 2 dana
U Zagrebu je tokom noći izgoreo noćni klub Mint koji se nalazi na adresi Florijana Andrašeca 14 na zagrebačkoj Trešnjevci. Policija je na terenu, a uzrok požara biće poznat nakon uviđaja koji je u toku. Klub preduzetnika Kristijana Babića otvoren… »

Drama! Izgoreo poznati noćni klub: Vatra buknula tokom noći

Mondo pre 2 dana
U Zagrebu je izgoreo poznati noćni klub. U Zagrebu je izgoreo poznati noćni klub. Tokom noći na utorak u Zagrebuje izgoreo poznati noćni klub "Mint". Hitne službe su odmah izašle na lice mesta. Na terenu se nalazi i policija. Za sada nema… »

Vesti dana »