Повезане вести
"Кад сам се онесвестила, сестра је викала на мене", "боже како је дебела": Искуства жена из породилишта у Србији леде крв у…
Курир 19.09.2023
Рођење детета за сваку мајку представља најлепши тренутак у животу. Међутим, данас многе жене у Србији сам порођај, али и опоравак након њега, желе што пре да забораве, због понижења које су доживеле. Истраживање Центра за… »
"Рекли су ми да избацим плод у тоалету"! Страшна искуства породиља у Србији: Нисам желела да видим мртву бебу
Мондо 19.09.2023
Свака десета жена никада више не жели да постане мама због лошег искуства које је имала у породилиштима. Свака десета жена никада више не жели да постане мама због лошег искуства које је имала у породилиштима. Истраживање Центра… »
Вести дана »
Орлови опет прелетели Крејвен Котиџ и слетели на 4. место ПЛ
Спорт клуб пре 17 минутајош 66 повезаних
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 42 минутајош 34 повезане
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 1 сатјош 51 повезана
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 1 сатјош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
Радио 021 пре 5 сатијош 25 повезаних