Povezane vesti
"Kad sam se onesvestila, sestra je vikala na mene", "bože kako je debela": Iskustva žena iz porodilišta u Srbiji lede krv u…
Kurir 19.09.2023
Rođenje deteta za svaku majku predstavlja najlepši trenutak u životu. Međutim, danas mnoge žene u Srbiji sam porođaj, ali i oporavak nakon njega, žele što pre da zaborave, zbog poniženja koje su doživele. Istraživanje Centra za mame pokazalo je da svaka… »
"Rekli su mi da izbacim plod u toaletu"! Strašna iskustva porodilja u Srbiji: Nisam želela da vidim mrtvu bebu
Mondo 19.09.2023
Svaka deseta žena nikada više ne želi da postane mama zbog lošeg iskustva koje je imala u porodilištima. Svaka deseta žena nikada više ne želi da postane mama zbog lošeg iskustva koje je imala u porodilištima. Istraživanje Centra za mame pokazalo je da… »
Vesti dana »
Preokret na sednici Skupštine grada: Povučen Predlog o javno-privatnom partnerstvu za uvođenje integrisanog bezbednog sistema
Nova pre 10 minutajoš 32 povezane
Brnabić: Sednica Skupštine 27. jula, videćemo da li parlament ima poverenja u Vladu
Euronews pre 40 minutajoš 10 povezanih
Eskalacija u Zalivu - Iran tvrdi da je napao američke baze, Bahrein i Kuvajt prijavili udare
RTS pre 35 minutajoš 26 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: Promenljivo vreme uz razvedravanje
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 25 povezanih
Srećan kraj: Pronađena nestala devojčic nestala u beogradskom naselju Čukarica
RINA pre 1 satjoš 23 povezane