Povezane vesti
Važni sastanci u Njujorku
Politika pre 2 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u Sjedinjenim Američkim Državama gde će do do 22. septembra 2023. godine, učestvovati na 78. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Tokom boravka u Njujorku, predsednik Vučić sastaće… »
Vučić pozvao Šolca u Srbiju da bi gasio požar: Od dolaska SNS na vlast nikad gori odnosi sa Berlinom
Nova pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je nemačkog kancerala Olafa Šolca u posetu Srbiji, kako bi razmotrili unapređenje saradnje dve države. Ovaj poziv dolazi u trenutku kad su odnosi Srbije i Nemačke na najnižem nivou od kako je Vučić na… »
Kompanije iz Srbije mogu da ponude konkurentne proizvode na više kontinenata: Čadež u Njujorku povodomk Generalne skupštine…
Kurir pre 2 dana
Kompanije iz Srbije mogu da ponude konkurentne proizvode tržištima zemalja na više kontinenata u sektoru poljoprivrede, mehanizacije, inovativne poljoprivrede, biotehnologije, IT-ja, novih optičkih infrastruktura, inovativnih proizvoda u oblasti… »
Čadež: U UN predstavljamo privredu Srbije
Blic pre 2 dana
Kompanije iz Srbije mogu da ponude konkurentne proizvode tržištima zemalja na više kontinenata u sektoru poljoprivrede, mehanizacije, inovativne poljoprivrede, biotehnologije, IT-ja, novih optičkih infrastruktura, inovativnih proizvoda u oblasti… »
Čadež: U UN predstavljamo i privredu Srbije
N1 Info pre 2 dana
Čadež: Zasedanje Generalne skupštine UN prilika i za predstavljanje privrede Srbije
Politika pre 2 dana
Selfi na najvišem nivou, s predsednicom mađarske i liderima iz regiona Vučić: Sa prijateljima i liderima iz regiona i šire
Dnevnik pre 2 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić trenutno boravi u Njujorku, gde će učestvovati na generalnoj debati Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Vučić se iz Njujorka oglasio na svom Instagram profilu. - Sa prijateljima i drugim liderima… »
Predstavljanje srpske privrede na Generalnoj skupštini UN
Biznis.rs pre 2 dana
U planu oko 40 susreta sa delegatima drugih zemalja. Kompanije iz Srbije mogu da ponude konkurentne proizvode tržištima zemalja na više kontinenata u sektoru poljoprivrede, mehanizacije, inovativne poljoprivrede, biotehnologije, informatičkih… »
"Dramatična zamena teza na delu!" Vuković o Kurtijevim optužbama na račun predstavnika EU: To radite kad nećete da rešite…
Kurir pre 2 dana
Diplomatska bitka za Kosovo i Metohiju od juče se vodi u Njujorku, tačnije u sedištu Ujedinjenih nacija na Ist Riveru. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić od juče boravi u Americi, gde će učestvovati na 78. zasedanju Generalne skupštine UN, a u… »
Čadež iz Njujorka: Na skupu UN predstavljamo i privredu Srbije
Telegraf pre 2 dana
Mnogo toga možemo da ponudimo za manju cenu i većeg kvaliteta, rekao je on. Kompanije iz Srbije mogu da ponude konkurentne proizvode tržištima zemalja na više kontinenata u sektoru poljoprivrede, mehanizacije, inovativne poljoprivrede… »
Vučić u Njujorku sa Šolcom, liderima regiona i predsednicima drugih zemalja
Beta pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je u Njujorku prijemu koji je priredio kancelar Nemačke Olaf Šolc povodom 50. godišnjice članstva Nemačke u UN. Srdačan susret sa kancelarom Olafom Šolcom. Iskoristili smo priliku da razmenimo… »
Vučić u Njujorku sa Šolcom, liderima regiona i predsednicima drugih zemalja
Novi magazin pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je u Njujorku prijemu koji je priredio kancelar Nemačke Olaf Šolc povodom 50. godišnjice članstva Nemačke u UN. "Srdačan susret sa kancelarom Olafom Šolcom. Iskoristili smo priliku da razmenimo… »
Počinje zasedanje generalne skupštine UN: Vučića očekuju važni razgovori u vezi sa Kosmetom i Briselskim dijalogom
EurActiv pre 2 dana
U Njujorku počinje 78. zasedanje Generalne skupštine Ujedinjenih nacija koje će okupiti više od 140 svetskih lidera i predstavnika država. Među njima je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić će se u četvrtak obratiti učesnicima… »
Prvi susreti u Njujorku: Vučić: Srdačno sa Šolcom, pozvao sam ga da poseti Srbiju, Generalna skupština UN idealna prilika…
Blic pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je prijemu koji je priredio nemački kancelar Olaf Šolc povodom 50. godišnjice članstva Nemačke u UN i pozvao Šolca da poseti Srbiju kako bi podrobno razmotrili sva pitanja od značaja za unapređenje… »
Čadež: Generalna skupština UN prvi put prilika za poslovne razgovore
Euronews pre 2 dana
Kompanije iz Srbije mogu da ponude konkurentne proizvode tržištima zemalja na više kontinenata u mnogim sektorima, rekao je predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, koji je u delegaciji Srbije u poseti Njujorku povodom 78. zasedanja Generalne… »
Čadež: Generalna skupština UN prvi put prilika za poslovne razgovore
Dnevnik pre 2 dana
NjUJORK: Kompanije iz Srbije mogu da ponude konkurentne proizvode tržištima zemalja na više kontinenata u sektoru poljoprivrede, mehanizacije, inovativne poljoprivrede, biotehnologije, IT-ja, novih optičkih infrastruktura, inovativnih proizvoda u… »
Vesti dana »

Zašto ni ove subote političari neće zauzeti binu protesta Srbija protiv nasilja?
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

"Ni tribine, ni igrači nisu stali": Dejan Stanković otkrio šta je pomoglo Ferencvarošu da pobedi Čukarički
Večernje novosti pre 1 satjoš 4 povezane

Direktor policije o slučaju "Tunel": "Znamo ko su 'rudari', biće podneta krivična prijava protiv četiri osobe iz Srbije i dva NN lica"
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Usijala društvene mreže novim fotografijama: Ivana Stamneković Sindi izgleda bolje nego ikada pre
Večernje novosti pre 1 satjoš 1 povezana

Rade JOROVIĆ otkrio kolika mu je penzija: Avanzovao sam u međuvremenu, znam ko sam i kad imam i kad nemam
Večernje novosti pre 2 satajoš 1 povezana