Povezane vesti

Trudo kaže da ne provocira Indiju, već da samo želi odgovore o ubistvu vođe Sika

Politika 19.09.2023
OTAVA – Kanada ne pokušava da provocira Indiju sugerišući da je povezana sa ubistvom vođe Sika, ali želi da se Nju Delhi na pravi način bavi tim pitanjem, rekao je danas kanadski premijer Džastin Trudo. Trudo je u ponedeljak saopštio da kanadske… »

“Visoki diplomata ima pet dana da napusti našu zemlju”

Vesti online 19.09.2023
Indija je danas saopštila da je proterala visokog kanadskog diplomatu, samo nekoliko sati nakon što je Otava proterala indijskog diplomatu za koga tvrdi da je povezan sa ubistvom vođe kanadskih Sika u Britanskoj Kolumbiji u junu. “Od dotičnog… »

Kako je nerešeno ubistvo vođe Sika dovelo do sukoba između Indije i Kanade?

Telegraf 19.09.2023
Nidžar je bio istaknuti vođa Sika u Britanskoj Kolumbiji. Vlasti u Indiji su odbacile optužbe da su umešane u ubistvo vođe kanadskih Sika. Istovremeno, visoki kanadski diplomata dobio je pet dana da napusti Indiju, nakon što je Kanada donela odluku… »

Visoki kanadski diplomata dobio rok pet dana da napusti Indiju nakon svađe oko ubijenog vođe Sika

Blic 19.09.2023
Indija je danas saopštila da je proterala visokog kanadskog diplomatu, samo nekoliko sati nakon što je Otava proterala indijskog diplomatu za koga tvrdi da je povezan sa ubistvom vođe kanadskih Sika u Britanskoj Kolumbiji u junu. "Od dotičnog… »

Diplomatski rat u punom pogonu: Indija proterala kanadskog diplomatu, Trudo optužio Nju Delhi za ubistvo vođe kanadskih Sika

Nova 19.09.2023
Indija je danas saopštila da je proterala visokog kanadskog diplomatu, samo nekoliko sati nakon što je Otava proterala indijskog diplomatu za koga tvrdi da je povezan sa ubistvom vođe kanadskih Sika u Britanskoj Kolumbiji u junu. „Od dotičnog… »

Tenzije između Kanade i Indije: Optužbe zbog ubistva vođe Sika, Nju Delhi i Otava proteruju diplomate

Insajder 19.09.2023
Indija je 19. septembra saopštila da je proterala visokog kanadskog diplomatu, samo nekoliko sati nakon što je Otava proterala indijskog diplomatu za koga tvrdi da je povezan sa ubistvom vođe kanadskih Sika u Britanskoj Kolumbiji u junu. "Od dotičnog… »

Visokom kanadskom diplomati rok pet dana da napusti Indiju

RTV 19.09.2023
NJU DELHI - Indija je danas saopštila da je proterala visokog kanadskog diplomatu, samo nekoliko sati nakon što je Otava proterala indijskog diplomatu za koga tvrdi da je povezan sa ubistvom vođe kanadskih Sika u Britanskoj Kolumbiji u junu. "Od… »

Visoki kanadski diplomata dobio rok pet dana da napusti Indiju

Politika 19.09.2023
NjU DELHI – Indija je danas saopštila da je proterala visokog kanadskog diplomatu, samo nekoliko sati nakon što je Otava proterala indijskog diplomatu za koga tvrdi da je povezan sa ubistvom vođe kanadskih Sika u Britanskoj Kolumbiji u junu. „Od… »

Ubistvo vođe Sika u Kanadi, Nju Delhi i Otava proteruju diplomate

Danas 19.09.2023
Indija je saopštila da je naredila kanadskom diplomati koji zauzima visok položaj u toj službi da danas napusti zemlju, nekoliko sati nakon što je Otava proterala indijskog diplomatu i posle izjave premijera Džastina Trudoa u vezi sa ubistvom vođe… »

Odlučili su: Proteruju, rok je pet dana

B92 19.09.2023
Indija je saopštila da je proterala visokog kanadskog diplomatu, samo nekoliko sati nakon što je Otava proterala indijskog diplomatu. Za indijskog diplomatu se tvrdi da je povezan sa ubistvom vođe kanadskih Sika u Britanskoj Kolumbiji u junu. "Od… »

Vođa Sika ubijen u u Kanadi: Premijer Trudo upire prstom u Indiju, Nju Delhi i Otava proteruju diplomate (foto, video)

Kurir 19.09.2023
Indija je saopštila da je naredila visokom kanadskom diplomati da danas napusti zemlju, nekoliko sati nakon što je Otava proterala indijskog diplomatu i posle izjave premijera Džastina Trudoa u vezi sa ubistvom vođe kanadskih Sika nedaleko od… »

Indija odbacila optužbe Kanade za ubistvo vođe kanadskih Sika

RTS 19.09.2023
Vlasti u Indiji su odbacile optužbe da su umešane u ubistvo vođe kanadskih Sika. Istovremeno, visoki kanadski diplomata dobio je pet dana da napusti Indiju, nakon što je Kanada donela odluku da protera indijskog diplomatu. Indija je oštro odbacila… »

Trudo: Postoje "kredibilne optužbe" koje povezuju Indiju sa ubistvom vođe kanadskih Sika

Blic 19.09.2023
Postoje "verodostojne optužbe“ koje povezuju indijsku vladu sa ubistvom kanadskog državljanina i istaknutog vođe Sika, izjavio je premijer te zemlje, Džastin Trudo. Džastin Trido je izjavio da su proteklih nekoliko nedelja, "kanadske bezbednosne… »

Vesti dana »