Povezane vesti
Šok bebičine tvrdnje o miljani Kulić: Slala bivšem snimke orgija sa četvroricom, Kulićeva besnela, obezbeđenje napravilo živi…
Kurir 19.09.2023
Nenad Macanović Bebica izneo je brojne optužbe na račun Miljane Kulić, ucenjuje je snimkom za odrasle. - Sama si mi poslala snimke kako te četvorica g**e, k**etino šta si radila u Hrvatskoj - rekao je Bebica. - Svi znaju da si patološki lažov - rekla je… »
"Imam tvoj intimni snimak sa četvoricom muškaraca": Skandal u najavi! Bebica izneo šok tvrdnje o Miljani Kulić: "Znam šta si…
Blic 19.09.2023
Bivši partneri, Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica žestoko su se posvađali, pa je on izneo skandalozne tvrdnje o kontroverznoj rijaliti učesnici. Naime, nakon što je Nenad Macanović Bebica uništio cigarete i upaljač Miljani Kulić, ona mu je prišla… »
Vesti dana »
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 25 povezanih
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji sedmično će se objavljivati na Portalu otvorenih podataka
Nova ekonomija pre 2 satajoš 22 povezane
Vučić: Tri scenarija za NIS, krajnji rok 15. januar, ne smemo ugoziti finansijski sistem
Euronews pre 31 minutajoš 18 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 33 povezane
CIVICUS Monitor: Ocena građanskog prostora u Srbiji, sa "opstruiranog", pala na nivo "pod represijom"
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 17 povezanih