Povezane vesti
Trifunović izneo svoju stranu događaja u Splitu: Javnost nema pojma šta se desilo
Novi magazin 19.09.2023
Glumac Sergej Trifunović gostovao je u emisiji Zavidavanje koju na YouTube kanalu VIDA uređuje i vodi novinar Ladislav Tomičić kom je ispričao svoju stranu događaja u Splitu početkom septembra, kad je završio u policijskoj stanici jer je psa na plaži… »
Sergej Trifunović izneo svoju stranu događaja u Splitu: Javnost nema pojma šta se desilo
N1 Info 19.09.2023
Glumac Sergej Trifunović gostovao je u emisiji Zavidavanje koju na YouTube kanalu VIDA uređuje i vodi novinar Ladislav Tomičić kom je ispričao svoju stranu događaja u Splitu početkom septembra, kad je završio u policijskoj stanici jer je psa na plaži… »
"Prišao mi je jedan tip, očito homoseksualac..." Sergej Trifunović ispričao šta se desilo na plaži u Splitu kada je završio u…
Blic 19.09.2023
Glumac Sergej Trifunović nedavno je uhapšen u Splitu, nakon što su se građani žalili na način na koji šeta psa. Kako su naveli hrvatski mediji, Trifunović je po dolasku policije navodno počeo da vređa i omalovažava službenike, zbog čega je priveden u… »
Sergej Trifunović ispričao šta se desilo na plaži u Splitu kada je završio u policiji i sa zabranom ulaska u EU
Nova 19.09.2023
Glumac Sergej Trifunović gostovao je u emisiji "Zavidavanje" koju vodi hrvatski voditelj Lado Tomičić i ispričao svoju stranu priče, odnosno svoje viđenje događaja u Splitu, kada je završio u policiji jer je šetao psa na plaži na Obojenoj bez povoca. Na… »
Sergej Trifunović ispričao svoju stranu priče: Ne bi mi bilo dobro u stomaku da ponovo dođem u Split
Danas 19.09.2023
Glumac Sergej Trifunović gostovao je u emisiji Zavidavanje kod Lada Tomičića i ispričao svoju verziju onoga što se desilo u Splitu. Da podsetimo, Sergej Trifunović je tada završio u policiji zato što je svog psa Mileta šetao po plaži bez povoca. Epilog… »
Prišao mi je tip u roze šortsu... Trifunović otkrio šta se desilo u policiji u Splitu - "Naje*** bih da sam bio sam"
Mondo 19.09.2023
Glumac Sergej Trifunović ispričao je sve detalje privođenja u Hrvatskoj. Glumac Sergej Trifunović ispričao je sve detalje privođenja u Hrvatskoj. Sergej Trifunović nedavno je završio u policiji u Splitu jer je psa na plaži na Obojenoj vodio bez povodca… »
Vesti dana »
Dva imena iz Prokuplja na Studentskoj listi „Studenti pobeđuju“
Prokuplje press pre 1 satjoš 43 povezane
Tači i još trojica pripadnika OVK osuđeni na ukupno 81 godinu zatvora zbog ratnih zločina
BBC News pre 19 minutajoš 39 povezanih
Fon der Lajen podržala plan da Kanada postane pridružena članica EU
BBC News pre 9 minutajoš 69 povezanih
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 170 povezanih
U Srbiji pretežno sunčano i toplije, temperature do 29 stepeni
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 32 povezane