Povezane vesti
Obradović za izbore u dve kolone: Da uđemo u krizu vlasti, a da izađemo kao narod iz krize
N1 Info 19.09.2023
Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je u emisiji "Iza vesti" da izbori mogu biti izlaz iz političke i socijalne krize u kojoj se nalazimo, a da je važno da se uđe u "krizu vlasti". „Mi se nalazimo se u ogromnoj političkoj i posebno… »
Boško Obradović: Nema više prostora za jednu listu
Danas 19.09.2023
Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je u emisiji Iza vesti da izbori mogu biti izlaz iz političke i socijalne krize u kojoj se nalazimo, a da je važno da se uđe u „krizu vlasti“. „Mi se nalazimo se u ogromnoj političkoj i posebno… »
Obradović:Na izbore izaći u dve kolone. Uslov za izlazak iz krize je da razvlastimo Vučića i njegovu apsolutnu vlast
Pravda 19.09.2023
Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je u emisiji Iza vesti da izbori mogu biti izlaz iz političke i socijalne krize u kojoj se nalazimo, a da je važno da se uđe u "krizu vlasti". „Mi se nalazimo se u ogromnoj političkoj i posebno… »
Vesti dana »

"Šest teže povređenih osoba na intenzivnoj": Oglasio se direktor bolnice u Sremskoj Mitrovici: Pripremaju se operacije, jedna žena prebačena za Beograd
Blic pre 39 minutajoš 19 povezanih

Posle hladnog jutra sa slabim mrazem, danas pretežno sunčano, do 18 stepeni Celzijusa
Euronews pre 39 minutajoš 15 povezanih

Srušio se boing 747 pri sletanju, pao u more, ima mrtvih! Stravična tragedija! Objavljeni zastrašujući snimci nesreće na aerodromu u Hong Kongu! (foto/video)
Kurir pre 25 minutajoš 14 povezanih