Povezane vesti
Obradović za izbore u dve kolone: Da uđemo u krizu vlasti, a da izađemo kao narod iz krize
N1 Info 19.09.2023
Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je u emisiji "Iza vesti" da izbori mogu biti izlaz iz političke i socijalne krize u kojoj se nalazimo, a da je važno da se uđe u "krizu vlasti". „Mi se nalazimo se u ogromnoj političkoj i posebno… »
Boško Obradović: Nema više prostora za jednu listu
Danas 19.09.2023
Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je u emisiji Iza vesti da izbori mogu biti izlaz iz političke i socijalne krize u kojoj se nalazimo, a da je važno da se uđe u „krizu vlasti“. „Mi se nalazimo se u ogromnoj političkoj i posebno… »
Obradović:Na izbore izaći u dve kolone. Uslov za izlazak iz krize je da razvlastimo Vučića i njegovu apsolutnu vlast
Pravda 19.09.2023
Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je u emisiji Iza vesti da izbori mogu biti izlaz iz političke i socijalne krize u kojoj se nalazimo, a da je važno da se uđe u "krizu vlasti". „Mi se nalazimo se u ogromnoj političkoj i posebno… »
Vesti dana »
NIS najavljuje 27.januara prve isporuke derivata iz rafinerije u Pančevu
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 33 povezane
Zaposleni na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu pretio smrću profesorima koji blokiraju Dekanat
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
Mol i Gasprom dogovorili ugovor za NIS, Srbija će povećati udeo za pet odsto
Euronews pre 20 minutajoš 23 povezane
Tramp povezao nedobijanje Nobelove nagrade za mir sa Grenlandom
BBC News pre 10 minutajoš 76 povezanih