Повезане вести
Обрадовић за изборе у две колоне: Да уђемо у кризу власти, а да изађемо као народ из кризе
Н1 Инфо 19.09.2023
Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је у емисији "Иза вести" да избори могу бити излаз из политичке и социјалне кризе у којој се налазимо, а да је важно да се уђе у "кризу власти". „Ми се налазимо се у огромној политичкој… »
Бошко Обрадовић: Нема више простора за једну листу
Данас 19.09.2023
Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је у емисији Иза вести да избори могу бити излаз из политичке и социјалне кризе у којој се налазимо, а да је важно да се уђе у „кризу власти“. „Ми се налазимо се у огромној политичкој и… »
Обрадовић:На изборе изаћи у две колоне. Услов за излазак из кризе је да развластимо Вучића и његову апсолутну власт
Правда 19.09.2023
Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је у емисији Иза вести да избори могу бити излаз из политичке и социјалне кризе у којој се налазимо, а да је важно да се уђе у "кризу власти". „Ми се налазимо се у огромној политичкој и… »
Вести дана »
ВИДЕО Трамп рекао да Русија жели да Украјина успе: Погледајте како је реаговао Зеленски
Нова пре 52 минутајош 29 повезаних
Временска прогноза за Зрењанин: За дочек и целе недеље, хладно и без снега. Јутарње од -4 дневне до 14! Временска прогноза 29.12.2025. - 04.01.2026.
Волим Зрењанин пре 1 сатјош 25 повезаних
Уклоњени шатори испред Народне скупштине, постављају се објекти за Божићно село
Телеграф пре 57 минутајош 13 повезаних