Повезане вести

Обрадовић за изборе у две колоне: Да уђемо у кризу власти, а да изађемо као народ из кризе

Обрадовић за изборе у две колоне: Да уђемо у кризу власти, а да изађемо као народ из кризе

Н1 Инфо 19.09.2023
Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је у емисији "Иза вести" да избори могу бити излаз из политичке и социјалне кризе у којој се налазимо, а да је важно да се уђе у "кризу власти". „Ми се налазимо се у огромној политичкој… »
Бошко Обрадовић: Нема више простора за једну листу

Бошко Обрадовић: Нема више простора за једну листу

Данас 19.09.2023
Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је у емисији Иза вести да избори могу бити излаз из политичке и социјалне кризе у којој се налазимо, а да је важно да се уђе у „кризу власти“. „Ми се налазимо се у огромној политичкој и… »
Обрадовић:На изборе изаћи у две колоне. Услов за излазак из кризе је да развластимо Вучића и његову апсолутну власт

Обрадовић:На изборе изаћи у две колоне. Услов за излазак из кризе је да развластимо Вучића и његову апсолутну власт

Правда 19.09.2023
Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је у емисији Иза вести да избори могу бити излаз из политичке и социјалне кризе у којој се налазимо, а да је важно да се уђе у "кризу власти". „Ми се налазимо се у огромној политичкој и… »

Вести дана »