Povezane vesti
Najbolji brazilski košarkaš i misteriozni prelazak u Partizan?!
Sportske.net 19.09.2023
Predsednik Venecije Federiko Kasarin govorio je za "Korijere del Veneto" o Brunu Kaboklu (27), košarkašu iz Brazila koji je potpisao ugovor sa ovim timom. On je prethodne sezone nastupao za Ulm, osvajača nemačkog prvenstva, a potom je potpisao za… »
"Potpisao je za nas, kakav SAD Partizan!?" Predsednik kluba digao frku - i zapretio tužbama zbog Brazilca!
Mondo 19.09.2023
Oglasio se predsednik Venecije nakon informacija da će Bruno Kaboklo uprkos potpisu za ovaj klub završiti u Izraelu ili Partizanu. Oglasio se predsednik Venecije nakon informacija da će Bruno Kaboklo uprkos potpisu za ovaj klub završiti u Izraelu ili… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 11 minutajoš 54 povezane
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 41 povezana
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Novi napad dronovima na Kijev, povređene tri osobe; ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice
RTS pre 36 minutajoš 19 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Beta pre 53 minutajoš 9 povezanih