Povezane vesti

Tragično je da su glumci i dalje samo izvođači, a ne autori: Branka Katić o bolnoj temi: Ne dobijamo ni dinara od repriza

Kurir pre 2 dana
Glumica Branka Katić bila je gošća poslednjeg dana 16. Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije. Publika je mogla da pogleda njen novi film "Praznik rada" Pjera Žalice. - Nisam bila ranije, ali mi je divno, srela sam reditelje s kojima… »

Branka Katić: “Sve te traume koje smo prošli i dalje definišu to kako živimo”

Danas pre 2 dana
Na programu 16. LIFFE festivala, juče je prikazan film ,,Praznik rada“ reditelja Pjera Žalice u kome glumi jedna od najpoznatijih srpskih glumica- Branka Katić. Tim povodom, porazgovarali smo sa Brankom o njenim utiscima o festivalu, kao i o samom… »

Branka Katić o egzistenciji filmskih radnika: Tragično je to što glumci kod nas ne dobijaju nikakve tantijeme kad se filmovi…

Blic pre 2 dana
Juče je na programu LIFFE festivala prikazan film ,,Praznik rada'' reditelja Pjera Žalice u kome glumi Branka Katić, jedna od najpoznatijih naših glumica. - Imam film na festivalu, igram u filmu ,,Praznik rada’’ Pjera Žalice. Nisam bila ranije… »

Branka Katić: Ovo je brzo vreme pa svi pokušavaju brzo da snimaju, ali to nije uvek dobro

N1 Info pre 2 dana
Na programu LIFFE festivala prikazan je film "Praznik rada" reditelja Pjera Žalice u kome glumi jedna od najpoznatijih srpskih glumica - Branka Katić. Ona kaže da je danas brzo vreme u kojem svi pokušavaju brzo da snimaju, ali da ne misli da je to… »

Branka Katić: “Tragično je to što su glumci još uvek samo izvođači, to da smo i mi autori tih uloga nam je oduzeto”

Danas pre 2 dana
Na programu 16. LIFFE festivala, juče je prikazan film ,,Praznik rada“ reditelja Pjera Žalice u kome glumi jedna od najpoznatijih srpskih glumica- Branka Katić. Tim povodom, porazgovarali smo sa Brankom o njenim utiscima o festivalu, kao i o samom… »

Branka Katić: Tragično je što glumci i dalje ne dobijaju nikakve tantijeme od televizijskih repriza

Nova pre 2 dana
Sve traume rata koje smo prošli i dalje definišu to kako živimo i ovaj film to jako dobro prikazuje, kaže Branka Katić o ostvarenju “Praznik rada” Pjera Žalice koji je prikazan na 16. Leskovačkom internacionalnom festivalu filmske režije… »

Vesti dana »