Повезане вести
Трагично је да су глумци и даље само извођачи, а не аутори: Бранка Катић о болној теми: Не добијамо ни динара од реприза
Курир 19.09.2023
Глумица Бранка Катић била је гошћа последњег дана 16. Лесковачког интернационалног фестивала филмске режије. Публика је могла да погледа њен нови филм "Празник рада" Пјера Жалице. - Нисам била раније, али ми је дивно, срела сам… »
Бранка Катић о егзистенцији филмских радника: Трагично је то што глумци код нас не добијају никакве тантијеме кад се филмови и…
Блиц 19.09.2023
Јуче је на програму ЛИФФЕ фестивала приказан филм ,,Празник рада'' редитеља Пјера Жалице у коме глуми Бранка Катић, једна од најпознатијих наших глумица. - Имам филм на фестивалу, играм у филму ,,Празник рада’’ Пјера Жалице… »
Бранка Катић: Ово је брзо време па сви покушавају брзо да снимају, али то није увек добро
Н1 Инфо 19.09.2023
На програму ЛИФФЕ фестивала приказан је филм "Празник рада" редитеља Пјера Жалице у коме глуми једна од најпознатијих српских глумица - Бранка Катић. Она каже да је данас брзо време у којем сви покушавају брзо да снимају, али да… »
Бранка Катић: “Трагично је то што су глумци још увек само извођачи, то да смо и ми аутори тих улога нам је одузето”
Данас 19.09.2023
На програму 16. ЛИФФЕ фестивала, јуче је приказан филм ,,Празник рада“ редитеља Пјера Жалице у коме глуми једна од најпознатијих српских глумица- Бранка Катић. Тим поводом, поразговарали смо са Бранком о њеним утисцима о… »
Бранка Катић: Трагично је што глумци и даље не добијају никакве тантијеме од телевизијских реприза
Нова 19.09.2023
Све трауме рата које смо прошли и даље дефинишу то како живимо и овај филм то јако добро приказује, каже Бранка Катић о остварењу “Празник рада” Пјера Жалице који је приказан на 16. Лесковачком интернационалном фестивалу… »
Вести дана »

После хладног јутра са слабим мразем, претежно сунчано, до 18 степени
РТВ пре 4 минутајош 7 повезаних

"Полиција се тог дана бавила спасавањем људи": Дачић о паду надстрешнице у Новом Саду: "Тужилаштво наложило склањање шута, ватрогасци и спасиоци не воде истрагу"
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане

Фајненшел тајмс: Трамп рекао Зеленском да прихвати руске услове; Москва заузела Полтавку у Запорошкој области
РТС пре 1 сатјош 3 повезане