Повезане вести

Бранка Катић: Ово је брзо време па сви покушавају брзо да снимају, али не мислим да је то увек добро

Бранка Катић: Ово је брзо време па сви покушавају брзо да снимају, али не мислим да је то увек добро

Телеграф 19.09.2023
Бранка Катић је била гошћа ЛИФФЕ фестивала. На програму ЛИФФЕ фестивала приказан филм "Празник рада" редитеља Пјера Жалице у коме глуми једна од најпознатијих српских глумица- Бранка Катић. Тим поводом, поразговарали смо са… »
Глумица Бранка Катић први пут на фестивалу ЛИФФЕ у Лесковцу

Глумица Бранка Катић први пут на фестивалу ЛИФФЕ у Лесковцу

Југмедиа 19.09.2023
Популарна српска глумица Бранка Катић, која је позната и у Америци где живи и ради, први пут борави на Лесковачком интермнационалном фестивалу филмске режије (ЛИФФЕ), па се и први пут поклонила овдашњој публици. Шта вас је… »

Решетка 19.09.2023
Глумица Бранка Катић поклонила се јуче лесковаачкој публици након пројекције филма „Празник рада“ редитеља Пјера Жалице, који је био на програму ЛИФФЕ фестивала. „Нисам била раније на ЛИФФЕ-у, али ми је дивно, срела сам… »

Вести дана »