Повезане вести
Видела сам слике и снимке, рекао је да му је то рођака! Прво обраћање Алекс након раскида са Царем - "Лоше ми је!"
Мондо 19.09.2023
Александра Николић изнела је нове детаље везе и раскида са Филипом Царем. Александра Николић изнела је нове детаље везе и раскида са Филипом Царем. Филип Цар и Александра Николић ставили су тачку на своју везу, а шушка се да је… »
"Филип није желео живот са мном": Александра Николић се сломљена огласила, па проговорила о Царевој превари: "видела сам…
Блиц 18.09.2023
Филип Цар и Александра Николић ставили су тачку на своју везу, а шушка се да је главни разлог раскида његово неверство. Он је наводно своју бившу девојку Александру Николић послао раније кући са рођенданске журке, а он је… »
Вести дана »

"Није пребачен у болницу у подне, нити штрајкује глађу недељу дана" УИКС се огласио због лажних вести о Богдану Јовичићу
Курир пре 1 сатјош 65 повезаних

„Агресивно гурао друге на кордон полиције“: Ново хапшење због протеста испред Филозофског факултета у Новом Саду
Правда пре 4 сатијош 48 повезаних

Прослава Дана Сектора за ванредне ситуације, премијер и министри у новом центру у Лапову
Бета пре 1 сатјош 23 повезане

Фон дер Лајен: Еу предлаже обустављање финансијске подршке Израелу
Вечерње новости пре 1 сатјош 21 повезана