Povezane vesti

Svi su pričali o "novom" licu, a pogledajte šta nosi! Šok izdanje Edite Aradinović - gaće vire ispod trikoa, a štikle...

Mondo 20.09.2023
Pevačica Edita Aradinović iznenadila na premijeri Rastinog filma. Pevačica Edita Aradinović iznenadila na premijeri Rastinog filma Reper Stefan Đurić Rasta objavio je biografski film u kojem otkriva kako je proveo dane iza rešetaka, a na premijeru… »

Voditeljka očarala sve na crvenom tepihu! Marta je prava bomba, malo ko zna da je rođena sestra našeg poznatog glumca!

Mondo 20.09.2023
Na premijeri Rastinog autobiografskog fima pojavio se veliki broj poznatih faca, a među njima je bila i voditeljka koja je sve očarala. Na premijeri Rastinog autobiografskog fima pojavio se veliki broj poznatih faca, a među njima je bila i voditeljka… »

Raširila haljinu, brusa nigde, a dekolte na izvolte! Ana Nikolić nakon skandala izgledom sve ostavila bez teksta! Foto

Mondo 20.09.2023
Ana Nikolić sve je iznenadila izgledom na jednom prestoničkom rođendanu u centru grada. Ana Nikolić sve je iznenadila izgledom na jednom prestoničkom rođendanu u centru grada. Pevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala kada je do javnosti… »

Dekolte na izvlo'te, a šlic do kuka Ana Nikolić pojavila se u javnosti nakon skandala i iznenadila izgledom, Rasti u inat…

Kurir 20.09.2023
Pevačica Ana Nikolić pojavila se na jednom prestoničkom rođendan u centru grada. Naime, Ana je kao i uvek došla maksimalno doterana, a ovog puta ponela je bordo satensku haljinu, koja je imala poveći dekolte i šlic skoro do kuka. Sve to Ana… »

Dekolte buknuo, a šlic skoro do kuka: Ana Nikolić skockana od glave do pete: Pojavila se u javnosti nakon skandala i…

Blic 19.09.2023
Pevačica Ana Nikolić pojavila se večeras na rođendanu prijatelja i frizera Borisa Obreskog. Naime, Ana je kao i uvek došla maksimalno doterana, a ovog puta ponela je bordo satensku haljinu, koja je imala poveći dekolte i šlic skoro do kuka. Sve to… »

Rasta sa devojkom i ćerkom Tarom stigao na premijeru svog filma: Reper grli ćerku i pozira, a Marija u haljini sa prorezima

Blic 19.09.2023
Stefan Đurić Rasta večeras ima premijeru autobiografskog filma pod nazivom "3211" u kojem prikazuje kako su izgledali njegovi dani u ćeliji, a brojne poznate ličnosti su došle da ga podrže. U jednom trenutku stigao je i reper Rasta i to u pratnji… »

Vesti dana »