Povezane vesti
Telegram kanal Kadirova: „Živ sam i zdrav, ne razumem gužvu oko moje bolesti“
N1 Info 20.09.2023
Na zvaničnom Telegram kanalu Ramzana Kadirova, lidera ruske Čečenske Republike i snažnog saveznika predsednika Vladimira Putina, pojavio se video njega, koji opovrgava izveštaje sa društvenih mreža da je u lošem zdravstvenom stanju. Kako prenosi Rojters… »
Oglasio se Kadirov nakon glasina da je u komi: „Živ sam i zdrav“
Nova 20.09.2023
Zvanični kanal na društvenim mrežama Ramzana Kadirova, lidera ruske Čečenske Republike i snažnog saveznika predsednika Vladimira Putina, u sredu je pokazao njegov video i odbacio izveštaje da je lošeg zdravlja. Na pitanje o izveštajima u kojima se navodi… »
Misterija Putinovog „besnog psa“: Jedan snimak pokrenuo lavinu o zdravlju Kadirova, a Kremlj ima paklenu poruku
Nova 20.09.2023
Zdravstveno stanje Ramazana Kadirova, lidera Čečena i jednog od najvernijih saveznika predsednika Rusije Vladimira Putina, danima unazad nalazi se u fokusu javnosti. Prvobitno su se pojavile informacije da je 46-godišnji Kadirov teško bolestan, zatim da… »
Vesti dana »
Srpska lista optužuje Rašića da je dobio mandat zahvaljujući glasovima Albanaca
Nedeljnik pre 10 minutajoš 58 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 41 minutajoš 41 povezana
uživo Iran obustavio vojnu kampanju protiv Izraela, Tramp najavio mogući dogovor o primirju
NIN pre 41 minutajoš 29 povezanih
Zemljotres jačine 7,8 jedinica Rihtera pogodio Filipine – najmanje 32 mrtvih
RTS pre 16 minutajoš 48 povezanih
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, ukinute vanredne situacije
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 23 povezane