Povezane vesti
Telegram kanal Kadirova: „Živ sam i zdrav, ne razumem gužvu oko moje bolesti“
N1 Info 20.09.2023
Na zvaničnom Telegram kanalu Ramzana Kadirova, lidera ruske Čečenske Republike i snažnog saveznika predsednika Vladimira Putina, pojavio se video njega, koji opovrgava izveštaje sa društvenih mreža da je u lošem zdravstvenom stanju. Kako prenosi Rojters… »
Oglasio se Kadirov nakon glasina da je u komi: „Živ sam i zdrav“
Nova 20.09.2023
Zvanični kanal na društvenim mrežama Ramzana Kadirova, lidera ruske Čečenske Republike i snažnog saveznika predsednika Vladimira Putina, u sredu je pokazao njegov video i odbacio izveštaje da je lošeg zdravlja. Na pitanje o izveštajima u kojima se navodi… »
Misterija Putinovog „besnog psa“: Jedan snimak pokrenuo lavinu o zdravlju Kadirova, a Kremlj ima paklenu poruku
Nova 20.09.2023
Zdravstveno stanje Ramazana Kadirova, lidera Čečena i jednog od najvernijih saveznika predsednika Rusije Vladimira Putina, danima unazad nalazi se u fokusu javnosti. Prvobitno su se pojavile informacije da je 46-godišnji Kadirov teško bolestan, zatim da… »
Vesti dana »

"Ko ti je to radio, užasno je": Ceo svet priča o frizuri Karlosa Alkaraza, ali ne jer mu dobro stoji
Mondo pre 20 minutajoš 13 povezanih

Hitna pomoć u Beogradu: Povređen dečak u saobraćajnoj nezgodi u Kumodraškoj ulici
Beta pre 6 minutajoš 6 povezanih

Meterolozi u šoku zbog onoga što sledi krajem avgusta: Temperaturni šok, sa 4 na 40 stepeni za samo nekoliko dana
Mondo pre 5 minutajoš 7 povezanih

Na današnji dan: Počeo napad na Vukovar, poginulo 180 rudara u Tuzli, otvorene OI u Minhenu
Radio 021 pre 20 minutajoš 3 povezane

Sindikalci zahtevaju minimalac od: 70.000 Čeka se odgovor Vlade, a kakva je ekonomska realnost saznajte u "Jutru na Blic"
Blic pre 20 minutajoš 2 povezane