Povezane vesti

Orlić i Stevandić potpisali Memorandum o formiranju Parlamentarnog foruma Republika Srbija–Republika Srpska

RTS 20.09.2023
Predsednik Narodne skupštine Vladimir Orlić sastao se sa predsednikom Narodne skupštine Republike Srpske Nenadom Stevandićem. Potpisali su Memorandum o formiranju Parlamentarnog foruma Republika Srbija–Republika Srpska, za koji su se saglasili da… »

Srbija i Republika Srpska formiraju zajedničko parlamentarno telo

Danas 20.09.2023
Vladimir Orlić, predsednik Narodne skupštine Srbije, i Nenad Stevandić, predsednik Skupštine Republike Srpske, potpisali su danas memorandum o osnivanju foruma dva parlamenta. Potpisnici su naglasili značaj potpisivanja memoranduma, za koji su rekli… »

Potpisan Memorandum Srbije i Republike Srpske o formiranju Parlamentarnog foruma

RTV 20.09.2023
BEOGRAD - Predsednik Narodne skupštine Srbije Vladimir Orlić i predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić potpisali su danas Memorandum o formiranju Parlamentarnog foruma Srbija - Republika Srpska. Orlić je rekao da je na… »

Formiran parlamentarni forum između Srbije i republike srpske: Orlić: Interesi Srba u BiH i na KiM su prioritet!

Kurir 20.09.2023
U Skupštini Srbije danas je potpisan Memoranduma o formiranju Parlamentarnog foruma Republika Srbija-Republika Srpska, telu koje će imati zajedničke sastanke narodnih poslanika, usaglašavati stavove i predlagati zajedničke deklaracije. Kako je rekao… »

Potpisan Memorandum Srbije i Republike Srpske o formiranju Parlamentarnog foruma

Euronews 20.09.2023
Predsednik Narodne skupštine Srbije Vladimir Orlić i predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić potpisali su danas Memorandum o formiranju Parlamentarnog foruma Srbija - Republika Srpska. Orlić je rekao da je na poslednjem sastanku… »

Skupštine Srbije i RS osnovale zajednički forum koji će usaglašavati stavove

Beta 20.09.2023
U Skupštini Srbije danas je potpisan Memoranduma o formiranju Parlamentarnog foruma Republika Srbija-Republika Srpska, telu koje će imati zajedničke sastanke narodnih poslanika, usaglašavati stavove i predlagati zajedničke deklaracije. Kako je rekao… »

EURACTIV intervju: Milovan Drecun, predsednik Odbora za Kosovo i Metohiju Narodne skupštine Republike Srbije

EurActiv 20.09.2023
O nastavku dijaloga Beograda i Prištine i u kom smeru će on dalje ići, kao i o drugim važnim pitanjima za Kosovo i Metohiju i srpski narod koji tamo živi, razgovarali smo sa predsednikom skupštinskog Odbora za KiM, Milovanom Drecunom. Ta važna… »

Velika bitka za Kosmet

Vesti online 20.09.2023
Na Ist riveru u Njujorku počelo je 78. zasedanje Generalne skupštine UN koje je okupilo 140 svetskih lidera. Delegaciju Srbije predvodi predsednik države Aleksandar Vučić koji će imati čitav niz sastanaka, a glavna tema će biti situacija na Kosovu… »

Dačić poslao jasnu poruku iz Njujorka: Naša pozicija je bolja, imamo čvrstu većinu, Priština neće ući u UN!

Kurir 20.09.2023
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić trenutno se nalazi u Njujorku kao deo delegacije koju predvodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić pri UN. Dačić je objavio da je imao niz bilateralnih sastanaka sa brojnim zvaničnicima. - Ovo je uvek… »

Dačić se oglasio iz Njujorka: Nema šanse za prijem Prištine u UN

Pravda 20.09.2023
Pozicija Srbije je stabilna i sve zemlje sa čijim predstavnicima sam razgovarao razumeju situaciju u kojoj se Srbija našla zbog narušavanja njenog teritorijalnog integriteta i suvereniteta, rekao je šef srpske diplomatije Ivica Dačić u Njujorku… »

Srbija: Nema šanse...

B92 20.09.2023
Njujork -- Pozicija Srbije je stabilna, izjavio je u Njujorku šef srpske diplomatije Ivica Dačić, ističući da nema šansi za prijem Prištine u UN. "Mislim da iz ovih nekoliko razgovora koje sam imao u ova dva dana, mislim da je naša pozcija… »

Dačić: Nema šanse za prijem Prištine u UN

Politika 20.09.2023
Pozicija Srbije je stabilna i sve zemlje sa čijim predstavnicima sam razgovarao u ova dva dana razumeju situaciju u kojoj se Srbija našla narušavanjem njenog teritorijalnog integriteta i suvereniteta, izjavio je u Njujorku šef srpske diplomatije Ivica… »

Dačić poručio iz Njujorka: Nema šanse za prijem Prištine u UN

Sputnik 20.09.2023
Pozicija Srbije je stabilna i sve zemlje sa čijim predstavnicima sam razgovarao razumeju situaciju u kojoj se Srbija našla narušavanjem njenog teritorijalnog integriteta i suvereniteta, izjavio je u Njujorku šef srpske diplomatije Ivica Dačić… »

Dačić: Pozicija Srbije stabilna, nema šansi za prijem Prištine u UN

Blic 19.09.2023
Pozicija Srbije je stabilna i sve zemlje sa čijim predstavnicima sam razgovarao u ova dva dana razumeju situaciju u kojoj se Srbija našla narušavanjem njenog teritorijalnog integriteta i suvereniteta, izjavio je danas u Njujorku šef srpske diplomatije… »

Vesti dana »