Повезане вести
Мушкарцима дајем све, полудели су за мном! Милица Дабовић у хаљини из које све кипи - Распалила по бившем! (фото)
Мондо 20.09.2023
Милица Дабовић открила је све детаље раскида с кумом Дарка Лазића и све изненадила минијатурном хаљином. Милица Дабовић открила је све детаље раскида с кумом Дарка Лазића и све изненадила минијатурном хаљином. Бивша… »
"Богдан и ја живимо заједно, ми смо целина": Јована Љубисављевић открила детаље везе са Срејовићем, па проговорила о…
Блиц 20.09.2023
Јована Љубисављевић појавила се вечерас на рођендану свог пријатеља и фризера Бориса Обреског, а том приликом проговорила је о својој вези са Богданом Срејовићем, али и њиховом венчању. - Одлучила сам да будем најбоља… »
"Мушкарци су полудели за мном, све им дајем": Милица Дабовић након раскида шокирала изјавом, проговорила о бившем партнеру…
Блиц 20.09.2023
Бивша кошаркашица Милица Дабовић раскинула је деветомесечну везу са дечком Миланом Цветковићем, венчаним кумом Дарка Лазића и Ана Севић, а разлог раскида су, како је признала, пороци од којих није могла да одвоји сада већ бившег… »
Отежано хода, али се не да: Весна Змијанац први пут у јавности након операције срца, а осмех не скида (видео)
Блиц 19.09.2023
Певачица Весна Змијанац имала је операцију срца у марту, када јој је уграђен бајпас. Она се вечерас први пут појавила у јавности на рођендану фризера Бориса Обреског. Она се све време придржавала за пријатеља, отежано је ходала… »
Вести дана »

Венс открива: Шта кочи Трампа да одобри ракете "томахавк" Кијеву; спречен украјински удар на Крим и више области
РТС пре 27 минутајош 9 повезаних

Пљачка у Лувру: Украдени драгуљи, круна испуштена током бекства и озбиљна питања о безбедности
BBC News пре 22 минутајош 4 повезане