Povezane vesti

Koliko si mi para uzeo? Koštao me je k'o svetog petra kajgana - Maja iznenadila Handanovića u emisiji: Glupo je pričati!

Koliko si mi para uzeo? Koštao me je k'o svetog petra kajgana - Maja iznenadila Handanovića u emisiji: Glupo je pričati!

Mondo 20.09.2023
Maja Berović iznenadila je Damira Handanovića kada se potegla tema o najvećoj zaradi od autorskih prava. Maja Berović iznenadila je Damira Handanovića kada se potegla tema o najvećoj zaradi od autorskih prava. Pevačica Maja Berović bila je gošća… »
"Dovelo me je do sepse, borili su mi se za život" - Maja o agoniji nakon porođaja: Mislila sam da nema izlaza!

"Dovelo me je do sepse, borili su mi se za život" - Maja o agoniji nakon porođaja: Mislila sam da nema izlaza!

Mondo 20.09.2023
Maja Berović govorila je o ozbiljnom zdravstvenom problemu zbog kog je, kako kaže, mogla da ostane bez noge. Maja Berović govorila je o ozbiljnom zdravstvenom problemu zbog kog je, kako kaže, mogla da ostane bez noge. Maja Berović koja je nedavno… »
„Borili su mi se za nogu i život 20 dana, imala sam pet operacija“: Maja Berović otkrila zbog čega je nije bilo na sceni

„Borili su mi se za nogu i život 20 dana, imala sam pet operacija“: Maja Berović otkrila zbog čega je nije bilo na sceni

Nova 20.09.2023
Pevačica Maja Berović ne voli mnogo da deli detalje iz svog privatnog života, a otkad je postala majka, sva njena pažnja usmerena je na sinčića Lava. Ona je sada priznala da jedno vreme nije nastupala zbog zdravstvenog problema koji je imala, te da… »
"Koliko si mi para: Uzeo?!" Maja Berović reakcijom iznenadila Damira Handanovića u emisiji: "Koštao si me ko Svetog Petra…

"Koliko si mi para: Uzeo?!" Maja Berović reakcijom iznenadila Damira Handanovića u emisiji: "Koštao si me ko Svetog Petra…

Blic 20.09.2023
Kompozitor Damir Handanović tokom dugogodišnje karijere stvorio je neke od najvećih hitova, a mnoge pesme je otpevala pevačica Maja Berović sa kojom godinama sarađuje. Naime, Damira su u emisiji "Amidži šou" upitali koji je najveći iznos za koji… »
"Dovelo me do stanja sepse" Maji Berović se 20 dana borili za život! Pevačica otkrila agoniju kroz koju je prošla posle…

"Dovelo me do stanja sepse" Maji Berović se 20 dana borili za život! Pevačica otkrila agoniju kroz koju je prošla posle…

Dnevnik 20.09.2023
Maja Berović privatan život drži dalje od očiju javnosti, a sada je pričala o ozbiljnom zdravstvenom problemu zbog kog je, kako kaže, mogla da ostane bez noge. Maja je ispričala kako su se 20 dana borili za njen život i da je imala pet operacija… »

Vesti dana »