Повезане вести

Колико си ми пара узео? Коштао ме је к'о светог петра кајгана - Маја изненадила Хандановића у емисији: Глупо је причати!

Колико си ми пара узео? Коштао ме је к'о светог петра кајгана - Маја изненадила Хандановића у емисији: Глупо је причати!

Мондо 20.09.2023
Маја Беровић изненадила је Дамира Хандановића када се потегла тема о највећој заради од ауторских права. Маја Беровић изненадила је Дамира Хандановића када се потегла тема о највећој заради од ауторских права. Певачица Маја… »
"Довело ме је до сепсе, борили су ми се за живот" - Маја о агонији након порођаја: Мислила сам да нема излаза!

"Довело ме је до сепсе, борили су ми се за живот" - Маја о агонији након порођаја: Мислила сам да нема излаза!

Мондо 20.09.2023
Маја Беровић говорила је о озбиљном здравственом проблему због ког је, како каже, могла да остане без ноге. Маја Беровић говорила је о озбиљном здравственом проблему због ког је, како каже, могла да остане без ноге. Маја… »
„Борили су ми се за ногу и живот 20 дана, имала сам пет операција“: Маја Беровић открила због чега је није било на сцени

„Борили су ми се за ногу и живот 20 дана, имала сам пет операција“: Маја Беровић открила због чега је није било на сцени

Нова 20.09.2023
Певачица Маја Беровић не воли много да дели детаље из свог приватног живота, а откад је постала мајка, сва њена пажња усмерена је на синчића Лава. Она је сада признала да једно време није наступала због здравственог проблема… »
"Колико си ми пара: Узео?!" Маја Беровић реакцијом изненадила Дамира Хандановића у емисији: "Коштао си ме ко Светог Петра…

"Колико си ми пара: Узео?!" Маја Беровић реакцијом изненадила Дамира Хандановића у емисији: "Коштао си ме ко Светог Петра…

Блиц 20.09.2023
Композитор Дамир Хандановић током дугогодишње каријере створио је неке од највећих хитова, а многе песме је отпевала певачица Маја Беровић са којом годинама сарађује. Наиме, Дамира су у емисији "Амиџи шоу" упитали који је… »
"Довело ме до стања сепсе" Маји Беровић се 20 дана борили за живот! Певачица открила агонију кроз коју је прошла после…

"Довело ме до стања сепсе" Маји Беровић се 20 дана борили за живот! Певачица открила агонију кроз коју је прошла после…

Дневник 20.09.2023
Маја Беровић приватан живот држи даље од очију јавности, а сада је причала о озбиљном здравственом проблему због ког је, како каже, могла да остане без ноге. Маја је испричала како су се 20 дана борили за њен живот и да је… »

Вести дана »