Повезане вести

„Један од министара који је јео с Вучићем паризер је исто вече у скупом ресторану јео Сан Пјера“

„Један од министара који је јео с Вучићем паризер је исто вече у скупом ресторану јео Сан Пјера“

Нова 20.09.2023
Председник странке Србија центар (СРЦЕ) Здравко Понош изјавио је претходне вечери да најважнији циљ опозиције мора да буде да Александар Вучић и његова власт оду како би се спасила Србија, и да ниједан други интерес не може да… »
Здравко Понош: Треба нам најшири могући фронт

Здравко Понош: Треба нам најшири могући фронт

Време 20.09.2023
Опозиција Могуће је да се опозиција договори, занемари разлике на неко време и временски орочи заједничко деловање у најширем формату не би ли променила ову власт, рекао је председник странке Србија центар. Не чини се, међутим… »
Алексић: Мислим да ни Вучић не зна када ће бити избори, покушава да побегне од тога да се одрже до краја године

Алексић: Мислим да ни Вучић не зна када ће бити избори, покушава да побегне од тога да се одрже до краја године

Данас 20.09.2023
Мислим да ни Александар Вучић не зна када ће бити избори, верујем да сада ради анализе и истраживања, да се боре да нађу тај термин, ту формулацију који ће избори бити одржани. Могуће је да избори буду до краја године и ми ћемо… »

Вести дана »