Povezane vesti
Veća grupa pedofila uhapšena u akciji "Armagedon", među njima i "povratnici"
Moj Novi Sad 20.09.2023
U policijskoj akciji "Armagedon", na području cele Srbije, uhapšena je veća grupa pedofila. Među njima su i povratnici u izvršenju krivičnih dela iz oblasti seksualne eksploatacije maloletnih lica putem interneta. Prema nezvaničnim saznanjima "Blica"… »
Armagedon, velika akcija policije širom Srbije: Uhapšena veća grupa pedofila! Vrebali na internetu bebe od 3 godine
U centar 20.09.2023
U policijskoj akciji Armagedon, na području cele Srbije, uhapšena veća grupa pedofila, seksualnih predatora koji su zloupotrebom interneta vršili krivična dela na štetu devojčica i dečaka i ostvarivali svoje ciljeve. Među žrtvama su i deca starosti 3- 14… »
Uhapšena veća grupa pedofila na teritoriji cele Srbije
Ozon 20.09.2023
Danas je na teritoriji cele Srbije sprovedena akcija hapšenja veće grupe pedofila u sklopu policijske operacije poznate pod imenom „Armagedon“. Ova operacija je rezultat zajedničkog rada pripadnika Uprave za tehniku i Službe za borbu protiv… »
Vesti dana »
Primena Zakona o roditeljima-negovateljima: Ko ima pravo na 65.000 dinara i kako podneti zahtev
Newsmax Balkans pre 1 minutjoš 28 povezanih
"Ne znam da li je istina, to mi je Netanjahu rekao" Tramp o haosu u avionu "Flajdubaija": Kažu da je vodoinstalater uspeo da izravna letelicu
Blic pre 36 minutajoš 29 povezanih
Krista Pajk preživela dve smrtonosne injekcije na pogubljenju, nadziru je lekari
BBC News pre 31 minutajoš 24 povezane
Sjenica se jutros probudila u minusu: Magla prekrila Pešter, izmerena samo dva stepena ispod nule
RINA pre 2 satajoš 23 povezane