Povezane vesti
(Foto) ovo je dečko majke Darka Lazića: Dragan je iz Velikog Gradišta, našli su se na Fejsbuku, a evo kako izgleda
Blic 20.09.2023
Majka Darka Lazića, Branka, pronašla je sreću u ljubavi pored čoveka koji se zove Dragan Paunović. - Dragan je iz Velikog Gradišta, ali godinama živi i radi u Holandiji. Porodica Lazić ga je tamo i upoznala kada su živeli pre mnogo godina, ali… »
"Šta koga: Boli..." Darko Lazić o novom dečku majke Branke, očuha zove ovim imenom: "Njen život njena stvar"
Blic 20.09.2023
Majka folkera Darka Lazića našla je dečka dve i po godina nakon smrti muža Milana. U pitanju je Dragan Paunović koji ima svoju menadžersku agenciju. A prve utiske o novom očuhu podelio je i Darko, koji smatra da ne treba da se meša u ljubavni… »
Majka Darka Lazića u vezi sa vlasnikom menadžerske agencije: Zajedno su bili na pevačevoj svadbi, a evo kako su ga njeni…
Nova 20.09.2023
Branka Lazić, majka folkera Darka Lazića pre dve i po godine je ostala udovica, a sada ima novu ljubav. Majka Darka Lazića već nekoliko meseci je u vezi sa izvesnim Draganom Paunovićem iz Velikog Gradišta, koji već godinama živi u inostranstvu… »
"Ispunjena sam posle dužeg vremena": Oglasila se majka Darka Lazića i potvrdila vezu sa Draganom: "Srećna sam"
Blic 20.09.2023
Majka Darka Lazića, Branka, pronašla je sreću pored Dragana Paunovića, a vezu sa njim je sve do sada uspela da sakrije od o;čiju javnosti. Branka se sada za domaće medije tim povodom oglasila i kratko je prokomentarisala vezu sa dotičnim Draganom… »
"Šta koga boli..." Darko Lazić besan zbog veze majke Branke i Gagija! Evo kako je prvo reagovao i šta misli o maminom dečku
Kurir 20.09.2023
Pevač Darko Lazić prkomentarisao je vezu svoje majke Branke i Dragana Gagija Paunovića. Poput bombe je odjeknula vest da je majka pevača Darka Lazića, Branka, u vezi sa Draganom Paunovićem, našim čovekom koji živi na relaciji Holandrija -… »
"Ispunjena sam posle dužeg vremena" Majka Darka Lazića i potvrdila vezu sa Draganom, evo kako uživa s novim dečkom
Kurir 20.09.2023
Majka Darka Lazića, Branka Lazić, pronašla je sreću pored Dragana Paunovića, a vezu sa njim je sve do sada uspela da sakrije od očiju javnosti. Branka se tim povodom oglasila i kratko je prokomentarisala vezu sa Draganom. - Šta da vam kažem, ja ne… »
Majka Darka Lazića našla dečka preko fejsbuka! Ima apartmane na Zlatiboru, petoro dece i evo kako izgleda!
Mondo 20.09.2023
Majka Darka Lazića, Branka navodno je našla dečka putem društvenih mreža, te je opet srećna i zaljubljena. Majka Darka Lazića, Branka navodno je našla dečka putem društvenih mreža, te je opet srećna i zaljubljena. Pevač Darko Lazić pre dve i… »
Ona je žena sama, ja sam razveden... Oglasio Brankin dečko - Otkrio detalje romanse i spomenu pastorka Darka Lazića!
Mondo 20.09.2023
Dečko Branke, majke Darka Lazića oglasio se prvi put za medije i progovorio o detaljima odnosa s izabranicom. Dečko Branke, majke Darka Lazića oglasio se prvi put za medije i progovorio o detaljima odnosa s izabranicom. Branka Lazić, majka Darka… »
"Putujemo zajedno i volimo se": Prva izjava novog dečka majke Darka Lazića: Evo kojim unosnim poslom se Dragan bavi, a o…
Blic 20.09.2023
Majka folkera Darka Lazića našla je dečka dve i po godina nakon smrti muža Milana, a sada se njen navodni izabranik Dragan Paunović oglasio za domaće medije i otkrio sve o njihovoj ljubavi. - Ona je žena sama, ja sam razveden, nismo poznate… »
Ovo je dečko majke Darka Lazića! Gagi drži apartmane na Zlatiboru, ima petoro dece, živi čak u ove tri države (foto)
Kurir 20.09.2023
Brankin. Darkova majka Branka Lazić nedavno je zablistala na svadbi svog sina, a mnogi su se pitali odakle ovakva promena. Odgovor je izgleda - novi dečko uz kojeg Branka uživa, što se drastično odrazilo i na njen izgled. Dragan i Branka poznaju se… »
Prvo oglašavanje branke Lazić nakon priče da ima dečka! Pevačeva majka za Kurir imala da poruči samo ovo
Kurir 20.09.2023
Majka Darka Lazića Branka, nakon dve i po godine od smrti supruga Milana, opet je srećna u ljubavi. Već navodno deset meseci zabavlja se sa Draganom koji živi i radi u Holandiji, a kog pevačeva majka poznaje godinama. Njega su Darko i njegov brat… »
"Ona je žena sama, ja razveden! Prva izjava Brankinog dečka Gagija, otkrio detalje romanse, spomenuo i pastorka Darka…
Kurir 20.09.2023
Branka Lazić, majka Darka Lazića, uživa u ljubavi pored Dragana Gagija Paunovića. Paunović je potvrdio da je u emotivnoj vezi sa Darkovom majkom. - Ona je žena sama, ja sam razveden, nismo poznate ličnosti, pa nema potrebe da se mnogo piše o nama… »
Majka Darka Lazića ima dečka mlađeg deset godina!
Svet plus 20.09.2023
Majka pevača Darka Lazića ima dečka mlađeg od sebe deset godina i već deset meseci su u vezi. Njeni sinovi su ga lepo prihvatili... Branka se, kako mediji prenose zabavlja sa Draganom već deset meseci, a bio je prisutan i na svadbi Darka i Katarine… »
Majka Darka Lazića ima dečka?! Našla ga preko Fejsa, razveden, ima petoro dece, bio i na svadbi, a evo čime se bavi
Kurir 20.09.2023
Majka Darka Lazića Branka, nakon dve i po godine od smrti supruga Milana, opet je srećna u ljubavi. Već navodno deset meseci zabavlja se sa Draganom koji živi i radi u Holandiji, a kog pevačeva majka poznaje godinama. Njega su Darko i njegov brat… »
Majka Darka Lazića našla dečka: "Živi u Holandiji, ima petoro dece", evo kako je folker reagovao kada je saznao
Blic 20.09.2023
Prošlo je dve i po godine od kako je preminuo otac Darka Lazića, a folkerova majka Branka navodno je ponovo pronašla sreću u ljubavi. Branka se, navodno, već deset meseci zabavlja sa Draganom koji živi i radi u Holandiji. Njega su Darko i njegov… »
Vesti dana »
Otac i sin van životne opasnosti - napadač imao dozvolu za pištolj iz kojeg je pucao na komšije u Mramorku
RTS pre 7 minutajoš 23 povezane
Erdogan pozdravio naloge za hapšenje Međunarodnog krivičnog suda protiv Netanjahua i Galanta
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih
Novi protest sutra kod Železničke stanice u Novom Sadu: „Farbaćemo Bulevar oslobođenja u crveno“
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih