Повезане вести

(Фото) ово је дечко мајке Дарка Лазића: Драган је из Великог Градишта, нашли су се на Фејсбуку, а ево како изгледа

(Фото) ово је дечко мајке Дарка Лазића: Драган је из Великог Градишта, нашли су се на Фејсбуку, а ево како изгледа

Блиц 20.09.2023
Мајка Дарка Лазића, Бранка, пронашла је срећу у љубави поред човека који се зове Драган Пауновић. - Драган је из Великог Градишта, али годинама живи и ради у Холандији. Породица Лазић га је тамо и упознала када су живели пре… »
"Шта кога: Боли..." Дарко Лазић о новом дечку мајке Бранке, очуха зове овим именом: "Њен живот њена ствар"

"Шта кога: Боли..." Дарко Лазић о новом дечку мајке Бранке, очуха зове овим именом: "Њен живот њена ствар"

Блиц 20.09.2023
Мајка фолкера Дарка Лазића нашла је дечка две и по година након смрти мужа Милана. У питању је Драган Пауновић који има своју менаџерску агенцију. А прве утиске о новом очуху поделио је и Дарко, који сматра да не треба да се… »
Мајка Дарка Лазића у вези са власником менаџерске агенције: Заједно су били на певачевој свадби, а ево како су га њени…

Мајка Дарка Лазића у вези са власником менаџерске агенције: Заједно су били на певачевој свадби, а ево како су га њени…

Нова 20.09.2023
Бранка Лазић, мајка фолкера Дарка Лазића пре две и по године је остала удовица, а сада има нову љубав. Мајка Дарка Лазића већ неколико месеци је у вези са извесним Драганом Пауновићем из Великог Градишта, који већ годинама живи… »
"Испуњена сам после дужег времена" Мајка Дарка Лазића и потврдила везу са Драганом, ево како ужива с новим дечком

"Испуњена сам после дужег времена" Мајка Дарка Лазића и потврдила везу са Драганом, ево како ужива с новим дечком

Курир 20.09.2023
Мајка Дарка Лазића, Бранка Лазић, пронашла је срећу поред Драгана Пауновића, а везу са њим је све до сада успела да сакрије од очију јавности. Бранка се тим поводом огласила и кратко је прокоментарисала везу са Драганом. - Шта… »
Она је жена сама, ја сам разведен... Огласио Бранкин дечко - Открио детаље романсе и спомену пасторка Дарка Лазића!

Она је жена сама, ја сам разведен... Огласио Бранкин дечко - Открио детаље романсе и спомену пасторка Дарка Лазића!

Мондо 20.09.2023
Дечко Бранке, мајке Дарка Лазића огласио се први пут за медије и проговорио о детаљима односа с изабраницом. Дечко Бранке, мајке Дарка Лазића огласио се први пут за медије и проговорио о детаљима односа с изабраницом. Бранка… »
Мајка Дарка Лазића нашла дечка преко фејсбука! Има апартмане на Златибору, петоро деце и ево како изгледа!

Мајка Дарка Лазића нашла дечка преко фејсбука! Има апартмане на Златибору, петоро деце и ево како изгледа!

Мондо 20.09.2023
Мајка Дарка Лазића, Бранка наводно је нашла дечка путем друштвених мрежа, те је опет срећна и заљубљена. Мајка Дарка Лазића, Бранка наводно је нашла дечка путем друштвених мрежа, те је опет срећна и заљубљена. Певач Дарко… »
"Путујемо заједно и волимо се": Прва изјава новог дечка мајке Дарка Лазића: Ево којим уносним послом се Драган бави, а о Дарку…

"Путујемо заједно и волимо се": Прва изјава новог дечка мајке Дарка Лазића: Ево којим уносним послом се Драган бави, а о Дарку…

Блиц 20.09.2023
Мајка фолкера Дарка Лазића нашла је дечка две и по година након смрти мужа Милана, а сада се њен наводни изабраник Драган Пауновић огласио за домаће медије и открио све о њиховој љубави. - Она је жена сама, ја сам разведен… »
"Она је жена сама, ја разведен! Прва изјава Бранкиног дечка Гагија, открио детаље романсе, споменуо и пасторка Дарка Лазића!…

"Она је жена сама, ја разведен! Прва изјава Бранкиног дечка Гагија, открио детаље романсе, споменуо и пасторка Дарка Лазића!…

Курир 20.09.2023
Бранка Лазић, мајка Дарка Лазића, ужива у љубави поред Драгана Гагија Пауновића. Пауновић је потврдио да је у емотивној вези са Дарковом мајком. - Она је жена сама, ја сам разведен, нисмо познате личности, па нема потребе да се… »
Прво оглашавање бранке Лазић након приче да има дечка! Певачева мајка за Курир имала да поручи само ово

Прво оглашавање бранке Лазић након приче да има дечка! Певачева мајка за Курир имала да поручи само ово

Курир 20.09.2023
Мајка Дарка Лазића Бранка, након две и по године од смрти супруга Милана, опет је срећна у љубави. Већ наводно десет месеци забавља се са Драганом који живи и ради у Холандији, а ког певачева мајка познаје годинама. Њега су… »
Ово је дечко мајке Дарка Лазића! Гаги држи апартмане на Златибору, има петоро деце, живи чак у ове три државе (фото)

Ово је дечко мајке Дарка Лазића! Гаги држи апартмане на Златибору, има петоро деце, живи чак у ове три државе (фото)

Курир 20.09.2023
Бранкин. Даркова мајка Бранка Лазић недавно је заблистала на свадби свог сина, а многи су се питали одакле оваква промена. Одговор је изгледа - нови дечко уз којег Бранка ужива, што се драстично одразило и на њен изглед. Драган… »

Вести дана »