Повезане вести
(Фото) ово је дечко мајке Дарка Лазића: Драган је из Великог Градишта, нашли су се на Фејсбуку, а ево како изгледа
Блиц 20.09.2023
Мајка Дарка Лазића, Бранка, пронашла је срећу у љубави поред човека који се зове Драган Пауновић. - Драган је из Великог Градишта, али годинама живи и ради у Холандији. Породица Лазић га је тамо и упознала када су живели пре… »
"Шта кога: Боли..." Дарко Лазић о новом дечку мајке Бранке, очуха зове овим именом: "Њен живот њена ствар"
Блиц 20.09.2023
Мајка фолкера Дарка Лазића нашла је дечка две и по година након смрти мужа Милана. У питању је Драган Пауновић који има своју менаџерску агенцију. А прве утиске о новом очуху поделио је и Дарко, који сматра да не треба да се… »
Мајка Дарка Лазића у вези са власником менаџерске агенције: Заједно су били на певачевој свадби, а ево како су га њени…
Нова 20.09.2023
Бранка Лазић, мајка фолкера Дарка Лазића пре две и по године је остала удовица, а сада има нову љубав. Мајка Дарка Лазића већ неколико месеци је у вези са извесним Драганом Пауновићем из Великог Градишта, који већ годинама живи… »
"Испуњена сам после дужег времена" Мајка Дарка Лазића и потврдила везу са Драганом, ево како ужива с новим дечком
Курир 20.09.2023
Мајка Дарка Лазића, Бранка Лазић, пронашла је срећу поред Драгана Пауновића, а везу са њим је све до сада успела да сакрије од очију јавности. Бранка се тим поводом огласила и кратко је прокоментарисала везу са Драганом. - Шта… »
Она је жена сама, ја сам разведен... Огласио Бранкин дечко - Открио детаље романсе и спомену пасторка Дарка Лазића!
Мондо 20.09.2023
Дечко Бранке, мајке Дарка Лазића огласио се први пут за медије и проговорио о детаљима односа с изабраницом. Дечко Бранке, мајке Дарка Лазића огласио се први пут за медије и проговорио о детаљима односа с изабраницом. Бранка… »
Мајка Дарка Лазића нашла дечка преко фејсбука! Има апартмане на Златибору, петоро деце и ево како изгледа!
Мондо 20.09.2023
Мајка Дарка Лазића, Бранка наводно је нашла дечка путем друштвених мрежа, те је опет срећна и заљубљена. Мајка Дарка Лазића, Бранка наводно је нашла дечка путем друштвених мрежа, те је опет срећна и заљубљена. Певач Дарко… »
"Путујемо заједно и волимо се": Прва изјава новог дечка мајке Дарка Лазића: Ево којим уносним послом се Драган бави, а о Дарку…
Блиц 20.09.2023
Мајка фолкера Дарка Лазића нашла је дечка две и по година након смрти мужа Милана, а сада се њен наводни изабраник Драган Пауновић огласио за домаће медије и открио све о њиховој љубави. - Она је жена сама, ја сам разведен… »
"Она је жена сама, ја разведен! Прва изјава Бранкиног дечка Гагија, открио детаље романсе, споменуо и пасторка Дарка Лазића!…
Курир 20.09.2023
Бранка Лазић, мајка Дарка Лазића, ужива у љубави поред Драгана Гагија Пауновића. Пауновић је потврдио да је у емотивној вези са Дарковом мајком. - Она је жена сама, ја сам разведен, нисмо познате личности, па нема потребе да се… »
Прво оглашавање бранке Лазић након приче да има дечка! Певачева мајка за Курир имала да поручи само ово
Курир 20.09.2023
Мајка Дарка Лазића Бранка, након две и по године од смрти супруга Милана, опет је срећна у љубави. Већ наводно десет месеци забавља се са Драганом који живи и ради у Холандији, а ког певачева мајка познаје годинама. Њега су… »
Ово је дечко мајке Дарка Лазића! Гаги држи апартмане на Златибору, има петоро деце, живи чак у ове три државе (фото)
Курир 20.09.2023
Бранкин. Даркова мајка Бранка Лазић недавно је заблистала на свадби свог сина, а многи су се питали одакле оваква промена. Одговор је изгледа - нови дечко уз којег Бранка ужива, што се драстично одразило и на њен изглед. Драган… »
Вести дана »
Протест испред Јовине гимназије: Новосађани подржали захтеве ученика (ВИДЕО, ФОТО)
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Радарски снимци приказују нову туру снега и леда која стиже у Србију. Зна се тачан сат кад ће нас погодити, на удару је и Београд
Блиц пре 8 сатијош 2 повезане
(ВИДЕО) РЕКЛИ СУ МУ: „НИКАД НЕЋЕШ УСПЕТИ“ – Данас Музафер Чепељац стоји на победничком постољу
Санџак хабер пре 3 сатајош 1 повезана