Povezane vesti

(Foto) ovo je dečko majke Darka Lazića: Dragan je iz Velikog Gradišta, našli su se na Fejsbuku, a evo kako izgleda

(Foto) ovo je dečko majke Darka Lazića: Dragan je iz Velikog Gradišta, našli su se na Fejsbuku, a evo kako izgleda

Blic 20.09.2023
Majka Darka Lazića, Branka, pronašla je sreću u ljubavi pored čoveka koji se zove Dragan Paunović. - Dragan je iz Velikog Gradišta, ali godinama živi i radi u Holandiji. Porodica Lazić ga je tamo i upoznala kada su živeli pre mnogo godina, ali… »
"Šta koga: Boli..." Darko Lazić o novom dečku majke Branke, očuha zove ovim imenom: "Njen život njena stvar"

"Šta koga: Boli..." Darko Lazić o novom dečku majke Branke, očuha zove ovim imenom: "Njen život njena stvar"

Blic 20.09.2023
Majka folkera Darka Lazića našla je dečka dve i po godina nakon smrti muža Milana. U pitanju je Dragan Paunović koji ima svoju menadžersku agenciju. A prve utiske o novom očuhu podelio je i Darko, koji smatra da ne treba da se meša u ljubavni… »
Majka Darka Lazića u vezi sa vlasnikom menadžerske agencije: Zajedno su bili na pevačevoj svadbi, a evo kako su ga njeni…

Majka Darka Lazića u vezi sa vlasnikom menadžerske agencije: Zajedno su bili na pevačevoj svadbi, a evo kako su ga njeni…

Nova 20.09.2023
Branka Lazić, majka folkera Darka Lazića pre dve i po godine je ostala udovica, a sada ima novu ljubav. Majka Darka Lazića već nekoliko meseci je u vezi sa izvesnim Draganom Paunovićem iz Velikog Gradišta, koji već godinama živi u inostranstvu… »
"Ispunjena sam posle dužeg vremena": Oglasila se majka Darka Lazića i potvrdila vezu sa Draganom: "Srećna sam"

"Ispunjena sam posle dužeg vremena": Oglasila se majka Darka Lazića i potvrdila vezu sa Draganom: "Srećna sam"

Blic 20.09.2023
Majka Darka Lazića, Branka, pronašla je sreću pored Dragana Paunovića, a vezu sa njim je sve do sada uspela da sakrije od o;čiju javnosti. Branka se sada za domaće medije tim povodom oglasila i kratko je prokomentarisala vezu sa dotičnim Draganom… »
"Šta koga boli..." Darko Lazić besan zbog veze majke Branke i Gagija! Evo kako je prvo reagovao i šta misli o maminom dečku

"Šta koga boli..." Darko Lazić besan zbog veze majke Branke i Gagija! Evo kako je prvo reagovao i šta misli o maminom dečku

Kurir 20.09.2023
Pevač Darko Lazić prkomentarisao je vezu svoje majke Branke i Dragana Gagija Paunovića. Poput bombe je odjeknula vest da je majka pevača Darka Lazića, Branka, u vezi sa Draganom Paunovićem, našim čovekom koji živi na relaciji Holandrija -… »
"Ispunjena sam posle dužeg vremena" Majka Darka Lazića i potvrdila vezu sa Draganom, evo kako uživa s novim dečkom

"Ispunjena sam posle dužeg vremena" Majka Darka Lazića i potvrdila vezu sa Draganom, evo kako uživa s novim dečkom

Kurir 20.09.2023
Majka Darka Lazića, Branka Lazić, pronašla je sreću pored Dragana Paunovića, a vezu sa njim je sve do sada uspela da sakrije od očiju javnosti. Branka se tim povodom oglasila i kratko je prokomentarisala vezu sa Draganom. - Šta da vam kažem, ja ne… »
Majka Darka Lazića našla dečka preko fejsbuka! Ima apartmane na Zlatiboru, petoro dece i evo kako izgleda!

Majka Darka Lazića našla dečka preko fejsbuka! Ima apartmane na Zlatiboru, petoro dece i evo kako izgleda!

Mondo 20.09.2023
Majka Darka Lazića, Branka navodno je našla dečka putem društvenih mreža, te je opet srećna i zaljubljena. Majka Darka Lazića, Branka navodno je našla dečka putem društvenih mreža, te je opet srećna i zaljubljena. Pevač Darko Lazić pre dve i… »
Ona je žena sama, ja sam razveden... Oglasio Brankin dečko - Otkrio detalje romanse i spomenu pastorka Darka Lazića!

Ona je žena sama, ja sam razveden... Oglasio Brankin dečko - Otkrio detalje romanse i spomenu pastorka Darka Lazića!

Mondo 20.09.2023
Dečko Branke, majke Darka Lazića oglasio se prvi put za medije i progovorio o detaljima odnosa s izabranicom. Dečko Branke, majke Darka Lazića oglasio se prvi put za medije i progovorio o detaljima odnosa s izabranicom. Branka Lazić, majka Darka… »
"Putujemo zajedno i volimo se": Prva izjava novog dečka majke Darka Lazića: Evo kojim unosnim poslom se Dragan bavi, a o…

"Putujemo zajedno i volimo se": Prva izjava novog dečka majke Darka Lazića: Evo kojim unosnim poslom se Dragan bavi, a o…

Blic 20.09.2023
Majka folkera Darka Lazića našla je dečka dve i po godina nakon smrti muža Milana, a sada se njen navodni izabranik Dragan Paunović oglasio za domaće medije i otkrio sve o njihovoj ljubavi. - Ona je žena sama, ja sam razveden, nismo poznate… »
Ovo je dečko majke Darka Lazića! Gagi drži apartmane na Zlatiboru, ima petoro dece, živi čak u ove tri države (foto)

Ovo je dečko majke Darka Lazića! Gagi drži apartmane na Zlatiboru, ima petoro dece, živi čak u ove tri države (foto)

Kurir 20.09.2023
Brankin. Darkova majka Branka Lazić nedavno je zablistala na svadbi svog sina, a mnogi su se pitali odakle ovakva promena. Odgovor je izgleda - novi dečko uz kojeg Branka uživa, što se drastično odrazilo i na njen izgled. Dragan i Branka poznaju se… »
Prvo oglašavanje branke Lazić nakon priče da ima dečka! Pevačeva majka za Kurir imala da poruči samo ovo

Prvo oglašavanje branke Lazić nakon priče da ima dečka! Pevačeva majka za Kurir imala da poruči samo ovo

Kurir 20.09.2023
Majka Darka Lazića Branka, nakon dve i po godine od smrti supruga Milana, opet je srećna u ljubavi. Već navodno deset meseci zabavlja se sa Draganom koji živi i radi u Holandiji, a kog pevačeva majka poznaje godinama. Njega su Darko i njegov brat… »
"Ona je žena sama, ja razveden! Prva izjava Brankinog dečka Gagija, otkrio detalje romanse, spomenuo i pastorka Darka…

"Ona je žena sama, ja razveden! Prva izjava Brankinog dečka Gagija, otkrio detalje romanse, spomenuo i pastorka Darka…

Kurir 20.09.2023
Branka Lazić, majka Darka Lazića, uživa u ljubavi pored Dragana Gagija Paunovića. Paunović je potvrdio da je u emotivnoj vezi sa Darkovom majkom. - Ona je žena sama, ja sam razveden, nismo poznate ličnosti, pa nema potrebe da se mnogo piše o nama… »
Majka Darka Lazića ima dečka mlađeg deset godina!

Majka Darka Lazića ima dečka mlađeg deset godina!

Svet plus 20.09.2023
Majka pevača Darka Lazića ima dečka mlađeg od sebe deset godina i već deset meseci su u vezi. Njeni sinovi su ga lepo prihvatili... Branka se, kako mediji prenose zabavlja sa Draganom već deset meseci, a bio je prisutan i na svadbi Darka i Katarine… »
Majka Darka Lazića ima dečka?! Našla ga preko Fejsa, razveden, ima petoro dece, bio i na svadbi, a evo čime se bavi

Majka Darka Lazića ima dečka?! Našla ga preko Fejsa, razveden, ima petoro dece, bio i na svadbi, a evo čime se bavi

Kurir 20.09.2023
Majka Darka Lazića Branka, nakon dve i po godine od smrti supruga Milana, opet je srećna u ljubavi. Već navodno deset meseci zabavlja se sa Draganom koji živi i radi u Holandiji, a kog pevačeva majka poznaje godinama. Njega su Darko i njegov brat… »
Majka Darka Lazića našla dečka: "Živi u Holandiji, ima petoro dece", evo kako je folker reagovao kada je saznao

Majka Darka Lazića našla dečka: "Živi u Holandiji, ima petoro dece", evo kako je folker reagovao kada je saznao

Blic 20.09.2023
Prošlo je dve i po godine od kako je preminuo otac Darka Lazića, a folkerova majka Branka navodno je ponovo pronašla sreću u ljubavi. Branka se, navodno, već deset meseci zabavlja sa Draganom koji živi i radi u Holandiji. Njega su Darko i njegov… »

Vesti dana »