Povezane vesti
Natalija Stevanović i nasilje na internetu: Šta kada vam prete smrću na društvenim mrežama
Danas 20.09.2023
Pretnje smrću, uvrede, „znam gde živiš“ i „znam gde ti roditelji žive“ – to su poruke koje su srpsku teniserku Nataliju Stevanović dočekale na Instagramu posle izgubljenog meča na turniru u Meksiku. Stotine sličnih poruka dobijala je ranije, ali su ovoga… »
Natalija Stevanović i nasilje na internetu: Šta kada vam prete smrću na društvenim mrežama
Južne vesti 20.09.2023
Reuters/HANNAH MCKAY Pretnje smrću, uvrede, „znam gde živiš" i „znam gde ti roditelji žive" - to su poruke koje su srpsku teniserku Nataliju Stevanović dočekale na Instagramu posle izgubljenog meča na turniru u Meksiku. Stotine sličnih poruka dobijala je… »
Vesti dana »
Spajić podržao Vučićevu ideju o celom Zapadnom Balkanu u EU: Mi ćemo vas tamo čekati već od 2028.
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Koje su opcije Srbije dok čeka odgovor Moskve za NIS i gas? Neizvesnost najveći problem, ne zna se ko su mogući kupci
Kurir pre 1 satjoš 12 povezanih
Hoće li se evro i danas prodavati po 120 dinara: Koliki kurs smeju da zaračunavaju menjačnice
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih
Vremenska prognoza: Ujutru oblačno, mraz i magla, tokom dana sunčano
Serbian News Media pre 46 minutajoš 15 povezanih