Povezane vesti

Natalija Stevanović i nasilje na internetu: Šta kada vam prete smrću na društvenim mrežama

Natalija Stevanović i nasilje na internetu: Šta kada vam prete smrću na društvenim mrežama

BBC News 20.09.2023
Srpska teniserka posle gotovo svakog meča dobije stotine različitih poruka na društvenim mrežama, ali su ovoga puta one bile posebno „ozbiljne i preteće", pa je odlučila da ih podeli sa pratiocima na Instagramu. Pretnje smrću, uvrede, „znam gde… »

Danas 20.09.2023
Pretnje smrću, uvrede, „znam gde živiš“ i „znam gde ti roditelji žive“ – to su poruke koje su srpsku teniserku Nataliju Stevanović dočekale na Instagramu posle izgubljenog meča na turniru u Meksiku. Stotine sličnih poruka dobijala je… »

Radio 021 20.09.2023
Srpska teniserka posle gotovo svakog meča dobije stotine različitih poruka na društvenim mrežama, ali su ovoga puta one bile posebno „ozbiljne i preteće", pa je odlučila da ih podeli sa pratiocima na Instagramu. Reuters/HANNAH MCKAY Pretnje… »

Južne vesti 20.09.2023
Reuters/HANNAH MCKAY Pretnje smrću, uvrede, „znam gde živiš" i „znam gde ti roditelji žive" - to su poruke koje su srpsku teniserku Nataliju Stevanović dočekale na Instagramu posle izgubljenog meča na turniru u Meksiku. Stotine sličnih poruka… »

Vesti dana »