Povezane vesti
Natalija Stevanović i nasilje na internetu: Šta kada vam prete smrću na društvenim mrežama
Danas 20.09.2023
Pretnje smrću, uvrede, „znam gde živiš“ i „znam gde ti roditelji žive“ – to su poruke koje su srpsku teniserku Nataliju Stevanović dočekale na Instagramu posle izgubljenog meča na turniru u Meksiku. Stotine sličnih poruka dobijala je ranije, ali su ovoga… »
Natalija Stevanović i nasilje na internetu: Šta kada vam prete smrću na društvenim mrežama
Južne vesti 20.09.2023
Reuters/HANNAH MCKAY Pretnje smrću, uvrede, „znam gde živiš" i „znam gde ti roditelji žive" - to su poruke koje su srpsku teniserku Nataliju Stevanović dočekale na Instagramu posle izgubljenog meča na turniru u Meksiku. Stotine sličnih poruka dobijala je… »
Vesti dana »
Uživo: Nastavljena vanredna sednica Skupštine: Poslanici pitaju o boračkoj zdravstvenoj zaštiti i radu RGZ
Euronews pre 26 minutajoš 30 povezanih
Prvi snimci snažnog zemljotresa u Japanu: Ljuljaju se zgrade, deca plaču od straha, ima povređenih
Telegraf pre 26 minutajoš 27 povezanih
Pilipović: Srbija u vrhu Evrope po smrtnosti od malignog tumora kože
N1 Info pre 2 satajoš 4 povezane
U Srbiji danas sunčano i toplo, od srede stiže intenzivan toplotni talas sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 26 povezanih
(Video) Buknuo požar u metrou u Barseloni! Skoro 140 povređenih: Ljudi u panici razvaljivali vrata i bežali kroz mračan tunel
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih