Povezane vesti
"Uhvatila sam ga za vrat i bacila na pod": Naša pevačica prebila gosta na veselju, evo šta se desilo i kako je došlo do…
Blic 20.09.2023
Pevačica Barbara Bobak pre nešto više od tri godine postala je deo estradne scene, i od tada njena karijera ide uzlaznom putanjom. Ona je nedavno govorila o romskim svadbama, ali i izjavila da više ne peva privatna veselja, jer joj ne prija energija… »
Prebila pijanog gosta na nastupu! Barbara Bobak ga uhvatila za vrat i bacila na pod - "Onda su ga izveli napolje..."
Mondo 20.09.2023
Pevačica Barbara Bobak ispričala je kako je na jednom nastupu prebila pijanog gosta koji je bio navalentan. Pevačica Barbara Bobak ispričala je kako je na jednom nastupu prebila pijanog gosta koji je bio navalentan. Pevačica Barbara Bobak pre nešto… »
„Uhvatila sam ga za vrat i bacila na pod“: Barbara Bobak pretukla gosta na nastupu, otkrila sve detalje sukoba
Nova 20.09.2023
Pevačica je ispričala da je taj gost bio jako pijan. Barbara Bobak pre nešto više od tri godine postala je deo estradne scene, i od tada njena karijera ide uzlaznom putanjom. Međutim, ona je nedavno izjavila da više ne peva privatna veselja, jer joj… »
"Uhvatila sam ga za vrat i bacila na pod" Barbara Bobak pretukla pijanog gosta na nastupu! Pevačica otkrila sve detalje sukoba
Kurir 20.09.2023
Barbara Bobak pre nešto više od tri godine postala je deo estradne scene, i od tada njena karijera ide uzlaznom putanjom. Sve više je ljudi koji vole i poštuju njen rad, i sve više zakazanih nastupa ima Bobakova. Međutim, ona je nedavno izjavila da… »
Vesti dana »
Strašno ubistvo u Novom Sadu: U kući pronađeno obezglavljeno telo žene, sumnja se da joj je sin odsekao glavu
Telegraf pre 24 satajoš 37 povezanih
Parandilović: Smena direktora tehnike RTV-a je pokušaj prebacivanja krivice za tragediju
Danas pre 7 satijoš 21 povezana