Povezane vesti
Bez Dragana mićanovića na premijeri u Beogradu: Oni su došli da vide film o knezu Mihailu, a ovo je razlog što nema glavnog…
Kurir 20.09.2023
Nakon Niša i Kragujevca i u Beogradu je večeras premijerno prikazan film "Što se bore misli moje" u režiji Milorada Milinkovića. Na ulazu su goste dočekale tamburice. Prvi susret s publikom ovo biografsko ostvarenje o knezu Mihailu Obrenoviću imalo je na… »
Film o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića: „Dosta govori o svakom vremenu“
N1 Info 20.09.2023
Film "Što se bore misli moje" o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića, bazično je političko-istorijski triler jer je u centru svega - zavera, koja se realno desila, rekao je za N1 reditelj tog ostvarenja Milorad Milinković. Reditelj koji je široj publici… »
Publika ga najviše pamti iz filma "lajanje na zvezde": Dragan Mićanović: Ne znam da li će neki drugi lik skloniti sa…
Blic 20.09.2023
Dragan Mićanović tumači ulogu kneza Mihaila Obrenovića u filmu "Što se bore misli moje", čija je beogradska premijera večeras (20) u MTS dvorani. Mićanović je rekao da je kada je dobio poziv reditelja Milorada Milinkovića da radi film znao da sledi… »
Bilo mi je potresno da vidim neke stvari: Dragan Mićanović oživeo lik velikog državnika, a ovo misli o ulozi koja ga je…
Kurir 20.09.2023
Beogradska premijera filma " Što se bore misli moje" Milorada Milinkovića, održaće se večeras u MTS dvorani. Ovo ostvarenje govori o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića, kao i događajima koji su neposredno prethodili samom tragičnom činu. U pitanju je… »
Vesti dana »
Nikola Jokić nakon briljantne partije protiv Finiksa: To se jednostavno dešava
Danas pre 41 minutajoš 44 povezane
Alarm celoj Srbiji! Stiže drastična promena vremena, RHMZ se hitno oglasio: Kiša, sneg i opasno zahlađenje već u petak!
Blic pre 36 minutajoš 19 povezanih
Nuklearna sila potvrdila, Iran primio Trampov plan od 15 tačaka! Zvaničnici za AP objavili šta su glavni zahtevi Amerike Teheranu za kraj rata (foto, video)
Kurir pre 1 minutjoš 15 povezanih
Dečaku ubici pre izlaska iz klinike stavljen pancir: Pod jakom pratnjom sproveden u zgradu Specijalnog suda (foto)
Mondo pre 1 minutjoš 22 povezane