Povezane vesti

Bez Dragana mićanovića na premijeri u Beogradu: Oni su došli da vide film o knezu Mihailu, a ovo je razlog što nema glavnog…

Bez Dragana mićanovića na premijeri u Beogradu: Oni su došli da vide film o knezu Mihailu, a ovo je razlog što nema glavnog…

Kurir 20.09.2023
Nakon Niša i Kragujevca i u Beogradu je večeras premijerno prikazan film "Što se bore misli moje" u režiji Milorada Milinkovića. Na ulazu su goste dočekale tamburice. Prvi susret s publikom ovo biografsko ostvarenje o knezu Mihailu Obrenoviću imalo… »
Film o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića: „Dosta govori o svakom vremenu“

Film o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića: „Dosta govori o svakom vremenu“

N1 Info 20.09.2023
Film "Što se bore misli moje" o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića, bazično je političko-istorijski triler jer je u centru svega - zavera, koja se realno desila, rekao je za N1 reditelj tog ostvarenja Milorad Milinković. Reditelj koji je široj publici… »
Publika ga najviše pamti iz filma "lajanje na zvezde": Dragan Mićanović: Ne znam da li će neki drugi lik skloniti sa…

Publika ga najviše pamti iz filma "lajanje na zvezde": Dragan Mićanović: Ne znam da li će neki drugi lik skloniti sa…

Blic 20.09.2023
Dragan Mićanović tumači ulogu kneza Mihaila Obrenovića u filmu "Što se bore misli moje", čija je beogradska premijera večeras (20) u MTS dvorani. Mićanović je rekao da je kada je dobio poziv reditelja Milorada Milinkovića da radi film znao da… »
Bilo mi je potresno da vidim neke stvari: Dragan Mićanović oživeo lik velikog državnika, a ovo misli o ulozi koja ga je…

Bilo mi je potresno da vidim neke stvari: Dragan Mićanović oživeo lik velikog državnika, a ovo misli o ulozi koja ga je…

Kurir 20.09.2023
Beogradska premijera filma " Što se bore misli moje" Milorada Milinkovića, održaće se večeras u MTS dvorani. Ovo ostvarenje govori o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića, kao i događajima koji su neposredno prethodili samom tragičnom činu. U pitanju… »

Vesti dana »