Повезане вести

Без Драгана мићановића на премијери у Београду: Они су дошли да виде филм о кнезу Михаилу, а ово је разлог што нема главног…

Без Драгана мићановића на премијери у Београду: Они су дошли да виде филм о кнезу Михаилу, а ово је разлог што нема главног…

Курир 20.09.2023
Након Ниша и Крагујевца и у Београду је вечерас премијерно приказан филм "Што се боре мисли моје" у режији Милорада Милинковића. На улазу су госте дочекале тамбурице. Први сусрет с публиком ово биографско остварење о кнезу… »
Филм о убиству кнеза Михаила Обреновића: „Доста говори о сваком времену“

Филм о убиству кнеза Михаила Обреновића: „Доста говори о сваком времену“

Н1 Инфо 20.09.2023
Филм "Што се боре мисли моје" о убиству кнеза Михаила Обреновића, базично је политичко-историјски трилер јер је у центру свега - завера, која се реално десила, рекао је за Н1 редитељ тог остварења Милорад Милинковић. Редитељ… »
Публика га највише памти из филма "лајање на звезде": Драган Мићановић: Не знам да ли ће неки други лик склонити са…

Публика га највише памти из филма "лајање на звезде": Драган Мићановић: Не знам да ли ће неки други лик склонити са…

Блиц 20.09.2023
Драган Мићановић тумачи улогу кнеза Михаила Обреновића у филму "Што се боре мисли моје", чија је београдска премијера вечерас (20) у МТС дворани. Мићановић је рекао да је када је добио позив редитеља Милорада Милинковића да ради… »
Било ми је потресно да видим неке ствари: Драган Мићановић оживео лик великог државника, а ово мисли о улози која га је…

Било ми је потресно да видим неке ствари: Драган Мићановић оживео лик великог државника, а ово мисли о улози која га је…

Курир 20.09.2023
Београдска премијера филма " Што се боре мисли моје" Милорада Милинковића, одржаће се вечерас у МТС дворани. Ово остварење говори о убиству кнеза Михаила Обреновића, као и догађајима који су непосредно претходили самом трагичном… »

Вести дана »