Povezane vesti
Jović: Neki su sumnjali, ali sam na Mundobasketu pokazao da sam za Evroligu
Politika 20.09.2023
VALENSIJA – Srpski košarkaš Stefan Jović izjavio je na konferenciji za štampu prilikom promocije u Valensiji, da ne sumnja u sebe i da je srećan što je novi član španskog tima. Jović je sa Valensijom potpisao dvogodišnji ugovor. „Srećan sam… »
Valensija predstavila Jovića: Srećan sam što sam ovde, ključ je dobar rad
Sportski žurnal 20.09.2023
Stefan Jović je sa Valensijom potpisao dvogodišnji ugovor. Srpski košarkaš Stefan Jović izjavio je na konferenciji za štampu prilikom promocije u Valensiji, da ne sumnja u sebe i da je srećan što je novi član španskog tima. Jović je sa… »
"Dokazao sam se na mundobasketu" Stefan Jović presrećan što se vratio u evroligaški klub
Večernje novosti 20.09.2023
Srpski košarkaš Stefan Jović izjavio je na konferenciji za štampu prilikom promocije u Valensiji, da ne sumnja u sebe i da je srećan što je novi član španskog tima. FOTO: Tviter/KSSrbije Jović je sa Valensijom potpisao dvogodišnji ugovor… »
Jović: Neki su sumnjali, ali sam na Mundobasketu pokazao da sam za Evroligu
RTS 20.09.2023
Srpski košarkaš Stefan Jović izjavio je na konferenciji za štampu prilikom promocije u Valensiji, da ne sumnja u sebe i da je srećan što je novi član španskog tima. Jović je sa Valensijom potpisao dvogodišnji ugovor. "Srećan sam što sam ovde… »
Vesti dana »
Ovo je čovek o kom bruji planeta! Njegovi džihadisti zauzeli milionski grad: Amerikanci nudili 10 miliona za njegovu glavu, a onda se "rebrendirao" (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 41 povezana
Oglasila se Kancelarija za KiM: Privođenje Milanovića služi Kurtiju da unese strah među Srbe
Blic pre 1 satjoš 174 povezane
Još jedno otvoreno pismo Slavici Đukić Dejanović: „Bavite se naručenim temama SNS-a, zaslužujete čistu jedinicu“
Nova pre 6 satijoš 26 povezanih
AMSS: Kamioni na prelazu Bartovci na izlazu iz zemlje čekaju pet sati
Novi magazin pre 1 satjoš 25 povezanih
Vučević: Nedopustiva je zloupotreba maloletnika u političke svrhe
Euronews pre 4 satijoš 20 povezanih