Повезане вести

Имао потрес мозга, хитна га одвела у "лазу": Фран Пујас због изгледа завршио на психијатрији - Мислили да сам дрогиран!

Имао потрес мозга, хитна га одвела у "лазу": Фран Пујас због изгледа завршио на психијатрији - Мислили да сам дрогиран!

Мондо 20.09.2023
Бивши учесник ријалитија Задруга Фран Пујас прокоментарисао наводе да је због употребе наркотика завршио у психијатријској болници. Бивши учесник ријалитија Задруга Фран Пујас прокоментарисао наводе да је због употребе наркотика… »
Огласио се Фран Пујас након што је завршио на психијатриј! Бивши задругар објаснио шта му се догодило: Мислили су да сам…

Огласио се Фран Пујас након што је завршио на психијатриј! Бивши задругар објаснио шта му се догодило: Мислили су да сам…

Курир 20.09.2023
Бивши учесник ријалитија " Задруга", Фран Пујас пре десетак дана, како су објавили медији, завршио је на клиници за психијатријске болести. Убрзо су почела бројна сушкања да је драстично смршао, те да је имао проблема са… »
Мислили су да се дрогирам Фран Пујас након напуштања психијатрије отворио душу, па открио како је добио повреде!

Мислили су да се дрогирам Фран Пујас након напуштања психијатрије отворио душу, па открио како је добио повреде!

Ало 20.09.2023
Многи су коментарисали и како је бивши задругар драстично смршао, као и да је имао проблем са исхраном, али и наркотицима које је наводно конзумирао. Фран Пујас пре десетак дана завршио је у клиници за психијатриске болести, где… »

Вести дана »