Povezane vesti
Njen hit i danas svi pevaju, a ona neće da se vrati na estradu! U jeku najveće slave napustila zemlju! Ovako danas izgleda…
Kurir 20.09.2023
Pevačica Tatjana Kameron, poznatija kao Tajči tokom osamdestih je snimila brojne hitove poput „Ti nemaš prava na mene“ i „Moj mali je opasan“, a sa čuvenom numerom „Hajde da ludujemo“ je predstavljala Jugoslaviju 1990. godine na Evroviziji. Nakon što je… »
Nećete verovati kako Tajči danas izgleda: Divila joj se cela Jugoslavija, a danas ima 53 godine i malo ko bi je prepoznao…
Blic 20.09.2023
Uz njene hitove plesala je cela bivša Jugoslavija, a danas živi američki san i vodi svoj blog pod imenom Tatjana Kameron, svima poznatom kao Tajči. Tajči je snimila brojne hitove u karijeri, a neki od njih su "Hajde da ludujemo ove noći", "Moj mali je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i sunčano sa lokalnim pljuskovima u planinskim predelima
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 27 povezanih
Ovo su dečaci koji su se utopili u Velikoj Moravi kod Kruševca: "Vir je povukao jednog, pa je on povukao druga..."
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane
Rat dronovima Rusije i Ukrajine! Kijev i Moskva objavili koliko bespilotnih letelica su presreli i uništili tokom noći
Kurir pre 3 satajoš 22 povezane
Najavljen novi protest radnika GSP-a: U četvrtak šetaju od Trga Nikole Pašića do Vlade Srbije, uputiće zahteve Macutu i Malom
Nova pre 4 satijoš 8 povezanih
Podela kartica za besplatan ulazak na beogradske bazene počinje u sredu
Sputnik pre 1 satjoš 19 povezanih