Povezane vesti
Njen hit i danas svi pevaju, a ona neće da se vrati na estradu! U jeku najveće slave napustila zemlju! Ovako danas izgleda…
Kurir 20.09.2023
Pevačica Tatjana Kameron, poznatija kao Tajči tokom osamdestih je snimila brojne hitove poput „Ti nemaš prava na mene“ i „Moj mali je opasan“, a sa čuvenom numerom „Hajde da ludujemo“ je predstavljala Jugoslaviju 1990. godine na… »
Nećete verovati kako Tajči danas izgleda: Divila joj se cela Jugoslavija, a danas ima 53 godine i malo ko bi je prepoznao…
Blic 20.09.2023
Uz njene hitove plesala je cela bivša Jugoslavija, a danas živi američki san i vodi svoj blog pod imenom Tatjana Kameron, svima poznatom kao Tajči. Tajči je snimila brojne hitove u karijeri, a neki od njih su "Hajde da ludujemo ove noći", "Moj mali… »
Vesti dana »

Mašinerija laži Aleksandra Vučića se raspala na „zvučnom topu“: Da li je Ivica Dačić ključni šraf koji je popustio
Nova pre 52 minutajoš 30 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 22 povezane

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 26 minutajoš 28 povezanih

Žandarm tvrdi: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Pravda pre 1 satjoš 14 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 2 satajoš 48 povezanih