Povezane vesti
Njen hit i danas svi pevaju, a ona neće da se vrati na estradu! U jeku najveće slave napustila zemlju! Ovako danas izgleda…
Kurir 20.09.2023
Pevačica Tatjana Kameron, poznatija kao Tajči tokom osamdestih je snimila brojne hitove poput „Ti nemaš prava na mene“ i „Moj mali je opasan“, a sa čuvenom numerom „Hajde da ludujemo“ je predstavljala Jugoslaviju 1990. godine na Evroviziji. Nakon što je… »
Nećete verovati kako Tajči danas izgleda: Divila joj se cela Jugoslavija, a danas ima 53 godine i malo ko bi je prepoznao…
Blic 20.09.2023
Uz njene hitove plesala je cela bivša Jugoslavija, a danas živi američki san i vodi svoj blog pod imenom Tatjana Kameron, svima poznatom kao Tajči. Tajči je snimila brojne hitove u karijeri, a neki od njih su "Hajde da ludujemo ove noći", "Moj mali je… »
Vesti dana »

Putin stigao u Kinu, dočekan kao car! Si mu priredio veličanstveni crveni tepih! Stižu i drugi lideri, ovo je plan! (foto/video)
Kurir pre 56 minutajoš 16 povezanih

Objavljena prognoza za početak septembra: Evo kad stižu obilne padavine s grmljavinom, a kad će opet biti 30+ stepeni
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih

"Vladimir i volodimir su kao deca na igralištu": Tramp o potencijalnom sastanku veka: "mrze se, moraju još malo da se bore"
Blic pre 16 minutajoš 13 povezanih