Povezane vesti
"Došao je jugom po mene, isekao mu je krov": Sandra Rešić odrasla sa Desingericom, otkrila ono što niko nije znao o njemu
Blic 20.09.2023
Kontroverzni reper Desingerica ušao je u žižu javnosti nakon skandaloznih nastupa i izjava, a sada je pevačica Sandra Rešić progovorila o njemu. Ona se prisetila njihovog zajedničkog odrastanja i ispričala kakav je on zaista. - Razlika je za 180… »
Odrasla sam sa desingericom, uopšte nije takav! Srpska pevačica otkrila - Mi nemamo za cigare, on dolazi u kabrioletu!
Mondo 20.09.2023
Pevačica Sandra Rešić ispričala anegdotu o Dragomiru Despiću, poznatijem kao Desingerica. Pevačica Sandra Rešić ispričala anegdotu o Dragomiru Despiću, poznatijem kao Desingerica Pevačica i rijaliti učesnicaSandra Rešić, progovorila je o… »
"Nismo imali za cigare, a Desingerica se pojavio u kabrioletu" Rešić o odrastanju sa reperom: Pitam ga odakle pare, usledio…
Kurir 20.09.2023
Kontroverzni reper Desingerica ušao je u žižu javnosti nakon skandaloznih nastupa na kojim je kao svoj pečat odabrao lupkanje publike patikom po glavi ili podizanjem stopala na kojima ostavi pocepane čarape, uglavnom bele boje. Interesantno je jer se… »
Vesti dana »
Opozicija u Skupštini Srbije neće glasati o zakonima, traži smenu predsednice
Beta pre 54 minutajoš 51 povezana
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 38 povezanih
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 54 minutajoš 20 povezanih
"Jars" i "avangard" već u privravnosti - sledi "sarmat": Ruski raketni pukovi spremni!
Pravda pre 36 minutajoš 18 povezanih
Inicijativa „Most ostaje“ ostavila šut ispred Skupštine grada, tvrdi da ne postoji projekat za novi most VIDEO
Nova pre 1 satjoš 9 povezanih