Povezane vesti
"Došao je jugom po mene, isekao mu je krov": Sandra Rešić odrasla sa Desingericom, otkrila ono što niko nije znao o njemu
Blic 20.09.2023
Kontroverzni reper Desingerica ušao je u žižu javnosti nakon skandaloznih nastupa i izjava, a sada je pevačica Sandra Rešić progovorila o njemu. Ona se prisetila njihovog zajedničkog odrastanja i ispričala kakav je on zaista. - Razlika je za 180 stepeni… »
Odrasla sam sa desingericom, uopšte nije takav! Srpska pevačica otkrila - Mi nemamo za cigare, on dolazi u kabrioletu!
Mondo 20.09.2023
Pevačica Sandra Rešić ispričala anegdotu o Dragomiru Despiću, poznatijem kao Desingerica. Pevačica Sandra Rešić ispričala anegdotu o Dragomiru Despiću, poznatijem kao Desingerica Pevačica i rijaliti učesnicaSandra Rešić, progovorila je o prijateljstvu sa… »
Vesti dana »
Srbiju čeka opasan početak dana: Mraz, sneg i ledena kiša prete već od jutra, evo gde je najgore
Dnevnik pre 19 minutajoš 12 povezanih
SAD uvode carine od 25 odsto zemljama koje posluju sa Iranom, Kina kritikuje odluku
RTV pre 54 minutajoš 8 povezanih
Srpska nova godina: Običaji koji se vezuju za ovaj dan, a mnogi ih ne znaju
Nova pre 4 minutajoš 6 povezanih
Revolucionarna injekcija u oko mi je spasila vid, kaže prva pacijentkinja
Južne vesti pre 24 minutajoš 4 povezane
Najžešći napad Rusije u ovog godini! Ima mrtvih, eksplozije odjekuju Harkovom - stižu prvi snimci udara (video)
Blic pre 4 minutajoš 5 povezanih