Povezane vesti
"Došao je jugom po mene, isekao mu je krov": Sandra Rešić odrasla sa Desingericom, otkrila ono što niko nije znao o njemu
Blic 20.09.2023
Kontroverzni reper Desingerica ušao je u žižu javnosti nakon skandaloznih nastupa i izjava, a sada je pevačica Sandra Rešić progovorila o njemu. Ona se prisetila njihovog zajedničkog odrastanja i ispričala kakav je on zaista. - Razlika je za 180 stepeni… »
Odrasla sam sa desingericom, uopšte nije takav! Srpska pevačica otkrila - Mi nemamo za cigare, on dolazi u kabrioletu!
Mondo 20.09.2023
Pevačica Sandra Rešić ispričala anegdotu o Dragomiru Despiću, poznatijem kao Desingerica. Pevačica Sandra Rešić ispričala anegdotu o Dragomiru Despiću, poznatijem kao Desingerica Pevačica i rijaliti učesnicaSandra Rešić, progovorila je o prijateljstvu sa… »
Vesti dana »

Top 5 najpopularnijih srednjih škola u 5 najvećih gradova Srbije: Evo koliko bodova je potrebo da se u njih upišete, sve detaljno
Blic pre 48 minutajoš 1 povezana

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Ministar đurić iz taormine: Srbija za jedinstvenu Evropu, ali i za Balkan složan i ujedinjen u saradnji
Kurir pre 5 satijoš 2 povezane

Putin tvrdi: Donjeck i Lugansk imali pravo na otcepljenje bez dozvole Ukrajine – poziva se na međunarodni sud pravde
Blic pre 1 satjoš 3 povezane