Povezane vesti
"Došao je jugom po mene, isekao mu je krov": Sandra Rešić odrasla sa Desingericom, otkrila ono što niko nije znao o njemu
Blic 20.09.2023
Kontroverzni reper Desingerica ušao je u žižu javnosti nakon skandaloznih nastupa i izjava, a sada je pevačica Sandra Rešić progovorila o njemu. Ona se prisetila njihovog zajedničkog odrastanja i ispričala kakav je on zaista. - Razlika je za 180 stepeni… »
Odrasla sam sa desingericom, uopšte nije takav! Srpska pevačica otkrila - Mi nemamo za cigare, on dolazi u kabrioletu!
Mondo 20.09.2023
Pevačica Sandra Rešić ispričala anegdotu o Dragomiru Despiću, poznatijem kao Desingerica. Pevačica Sandra Rešić ispričala anegdotu o Dragomiru Despiću, poznatijem kao Desingerica Pevačica i rijaliti učesnicaSandra Rešić, progovorila je o prijateljstvu sa… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA Tramp: Radije ne bih bio na sastanku Putina i Zelenskog – oni su kao "ulje i sirće"
RTV pre 3 minutajoš 10 povezanih

Dojče post ‘privremeno’ ograničava isporuku paketa i robe iz Nemačke u SAD
Radio sto plus pre 1 satjoš 9 povezanih

Od ovog datuma ponovo će da pljušti i seva Prognoza otkriva koji delovi Srbije će biti prvi na udaru
Alo pre 2 satajoš 8 povezanih

Kesić: Referendum u Srpskoj jedina logična odluka, odgovor je politički jer je i presuda Dodiku takva
RTS pre 3 minutajoš 8 povezanih