Povezane vesti
Kadirov: Živ sam i zdrav, sad bar znam ko želi moju smrt (video)
Politika 20.09.2023
Poslednjih dana su se na društvenim mrežama pojavile informacije da je Ramzan Kadirov u komi ili da je čak umro u moskovskoj glavnoj kliničkoj bolnici. Umar Daudov, pomoćnik čečenskog vođe, pokušao je da utiša nagađanja objavivši snimak Kadirova kako… »
(Video) Kadirov objavio snimak iz bolnice Živ sam i zdrav, sad je bar jasno koji mediji otvoreno lažu
Dnevnik 20.09.2023
Šef Čečenije Ramzan Kadirov je u svom Telegram kanalu demantovao glasine o svojoj bolesti i rekao da je posetio ujaka u Moskvi, koji se nalazi u Centralnoj kliničkoj bolnici, javlja RIA. Prijatelji, ovih dana naša porodica je bila veoma zabrinuta za… »
Kadirov se oglasio i demantovao vesti o svom zdravlju: Objavio snimak iz bolnice
Telegraf 20.09.2023
Ramzan Kadirov je rekao da je zdrav i da je u poseti svom ujaku u Centralnoj kliničkoj bolnici. Šef Čečenije Ramzan Kadirov je u svom Telegram kanalu demantovao glasine o svojoj bolesti i rekao da je posetio ujaka u Moskvi, koji se nalazi u Centralnoj… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Zahlađenje, kiša i razvedravanje
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih
Nastavak suđenja u predmetu „Generalštab“ 4. novembra, optuženi Aleksandar Ivanović ponovo negirao krivicu (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 23 povezane
Dve Srbije u Nišu: „Ujedinjena Srbija“ i „Studenti pobeđuju“ ispred Tvrđave
Niške vesti pre 4 minutajoš 23 povezane
Debakl odbojkaša Srbije na Evropskom prvenstvu: Težak poraz od Slovenije, kraj u osmini finala
Dnevnik pre 4 minutajoš 35 povezanih
Neverovatna scena u Beloj kući: Tramp govori, ali se njegove reči uopšte ne čuju!
Telegraf pre 19 minutajoš 20 povezanih