Повезане вести

Размишљала сам како да преживим 3 године без новца! Јелена Ђоковић: Нисам имала за месо, постала сам веган из муке!

Размишљала сам како да преживим 3 године без новца! Јелена Ђоковић: Нисам имала за месо, постала сам веган из муке!

Мондо 21.09.2023
Јелена Ђоковић је открила како је прешла на вегански начин исхране - није желела, већ морала. Јелена Ђоковић је открила како је прешла на вегански начин исхране - није желела, већ морала. Скоро сви знају да је Јелена Ђоковић… »
Јелена Ђоковић из муке постала веганка "Размишљала сам како да преживим, нисам имала новца..."

Јелена Ђоковић из муке постала веганка "Размишљала сам како да преживим, нисам имала новца..."

Дневник 21.09.2023
Новакова супруга данас је финансијски растерећена. Јелана Ђоковић (37) није постала веганка уз Новака Ђоковића, већ много пре и него што је све са њим постало озбиљно, и пре него што су почели финансијски лагодно да живе. Она… »
"Нисам имала пара да једем по ресторанима, из муке сам постала веган" Јелена Ђоковић открила шта тачно једе, а ево да ли воли…

"Нисам имала пара да једем по ресторанима, из муке сам постала веган" Јелена Ђоковић открила шта тачно једе, а ево да ли воли…

Курир 21.09.2023
Јелена Ђоковић, осим што је супруга нашег најбољег тенисера Новака Ђоковића, уједно је и синоним за здрав живот, а декларисана веганка годининама се придржава строгог режима исхране без меса, млека и шећера. Међутим, многи не… »

Вести дана »