Povezane vesti
Razmišljala sam kako da preživim 3 godine bez novca! Jelena Đoković: Nisam imala za meso, postala sam vegan iz muke!
Mondo 21.09.2023
Jelena Đoković je otkrila kako je prešla na veganski način ishrane - nije želela, već morala. Jelena Đoković je otkrila kako je prešla na veganski način ishrane - nije želela, već morala. Skoro svi znaju da je Jelena Đoković, supruga našeg… »
Jelena Đoković iz muke postala veganka "Razmišljala sam kako da preživim, nisam imala novca..."
Dnevnik 21.09.2023
Novakova supruga danas je finansijski rasterećena. Jelana Đoković (37) nije postala veganka uz Novaka Đokovića, već mnogo pre i nego što je sve sa njim postalo ozbiljno, i pre nego što su počeli finansijski lagodno da žive. Ona je veganka… »
"Nisam imala para da jedem po restoranima, iz muke sam postala vegan" Jelena Đoković otkrila šta tačno jede, a evo da li…
Kurir 21.09.2023
Jelena Đoković, osim što je supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, ujedno je i sinonim za zdrav život, a deklarisana veganka godininama se pridržava strogog režima ishrane bez mesa, mleka i šećera. Međutim, mnogi ne znaju da je na… »
Vesti dana »

Ukinut gradski prevoz u Beogradu na dan velikog protesta, ne radi ni jedna linija do kraja dana
Nova pre 1 satjoš 41 povezana

MUP: Uhapšen vozač, povredio tri osobe na okupljanju za protest u Beogradu
Beta pre 29 minutajoš 15 povezanih

Beograd na nogama pred protest studenata, incident u Žarkovu, troje povređeno
BBC News pre 23 minutajoš 8 povezanih