Povezane vesti
"Sin mi je pao na ivičnjak, a nisam mogla da mu pomognem": Najteži momenat Marije Bulat dok je bila prikovana u kolicima
Kurir 21.09.2023
Marija Bulat, supruga pevača Marka Bulata, u bolnoj ispovesti otkrila je kroz kakvu životnu borbu prolazi. Zbog problema sa kičmom nedavno je završila u invalidskim kolicima, što je bio jedan od najtežih perioda za nju. Marija je ispričala jednu… »
"Sin je pao na ivičnjak, a moje telo nije moglo da odreaguje": Marija Bulat o najtežim trenucima tokom borbe sa bolesti
Blic 21.09.2023
Supruga pevača Marka Bulata, Marija, progovorila je o teškoj borbi sa bolešću kroz koju prolazi. Naime, zbog problema sa kičmom je završila u invalidskim kolicima, što joj je, kako kaže, bilo najteže životno doba. - Momenat kada sam vozila decu… »
"Koske mi pucaju, lekari su mi rekli da mi je ostalo 72 sata" Potresna ispovest Marije Bulat o borbi sa zdravstvenim problemima
Kurir 21.09.2023
Marija Bulat, supruga pevača Marka Bulata nedavno je objavila na svom Instagramu fotografiju u kolicima i zabrinula pratioce. Marija bije tešku zdravstvenu bitku, istakla je da joj krvni sudovi izgledaju kao da ima 70 godina. Boluje od anemije i dva… »
Vesti dana »

Uživo Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima; Dan žalosti u Srbiji i Republici Srpskoj FOTO/VIDEO
B92 pre 14 minutajoš 26 povezanih

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 14 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 20 minutajoš 11 povezanih

VIDEO: Studenti pokušali da blokiraju Skupštinu Novog Sada, kordon policije ih silom odgurao
Radio 021 pre 38 minutajoš 6 povezanih