Povezane vesti
Šabić: Velike šanse za pobedu opozicije na izborima u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Radio sto plus 21.09.2023
Šabić je za list Nova komentarišući beogradske izbore kazao da nije realno očekivati ono što je glavni zahtev opozicije, a to je da prvo budu održani vanredni beogradski izbori. “SNS dobro zna da bi u Beogradu izvesno doživeli poraz i mislim da je… »
Šabić: Opozicija ima velike šanse i u Nišu i u Novom Sadu
N1 Info 21.09.2023
Advokat Rodoljub Šabić ocenio je da su šanse opozicije za pobedu na izborima u Beogradu realne, kao i da opozicija ima velike šanse i u Nišu i u Novom Sadu, "što zbog svog rejting, što zbog očiglednih problema koje Srpska napredna stranka (SNS) ima u… »
Šabić: Velike šanse za pobedu opozicije na izborima u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Beta 21.09.2023
Advokat Rodoljub Šabić ocenio je danas da su šanse opozicije za pobedu na izborima u Beogradu realne, kao i da opozicija ima velike šanse i u Nišu i u Novom Sadu, "što zbog svog rejting, što zbog očiglednih problema koje Srpska napredna stranka (SNS) ima… »
INTERVJU Rodoljub Šabić: Šanse opozicije za pobedu u Beogradu su velike, ali i u Nišu i Novom Sadu
Nova 21.09.2023
Mislim da su šanse opozicije za pobedu u Beogradu realne. Velike šanse opozicija ima i u Nišu i Novom Sadu, što zbog sopstvenog rejtinga, što zbog očiglednih problema koje SNS ima u unutrašnjosti. Javljaju se, očekivano, prve pukotine i sukobi u toj… »
INTERVJU Rodoljub Šabić: Šanse opozicije za pobedu u Beogradu su velike, ali i u Nišu i Novom Sadu
Nova 21.09.2023
Mislim da su šanse opozicije za pobedu u Beogradu realne. Velike šanse opozicija ima i u Nišu i Novom Sadu, što zbog sopstvenog rejtinga, što zbog očiglednih problema koje SNS ima u unutrašnjosti. Javljaju se, očekivano, prve pukotine i sukobi u toj… »
Vesti dana »

Sukobi na protestu u Novom Pazaru: Policija intervenisala na blokadi ispred suda
NIN pre 43 minutajoš 22 povezane

Osveženje tek u ponedeljak: Vikend donosi vrhunac toplotnog talasa
Serbian News Media pre 52 minutajoš 24 povezane

U Fijatovoj fabrici u Kragujevcu biće zaposleno 800 radnika iz Nepala i Maroka zbog manjka domaće radne snage
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 10 povezanih

Požari širom Crne Gore: Vatra izbila u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Baru, Budvi...
Insajder pre 1 satjoš 38 povezanih