Povezane vesti
Šabić: Velike šanse za pobedu opozicije na izborima u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Radio sto plus 21.09.2023
Šabić je za list Nova komentarišući beogradske izbore kazao da nije realno očekivati ono što je glavni zahtev opozicije, a to je da prvo budu održani vanredni beogradski izbori. “SNS dobro zna da bi u Beogradu izvesno doživeli poraz i mislim da je… »
Šabić: Opozicija ima velike šanse i u Nišu i u Novom Sadu
N1 Info 21.09.2023
Advokat Rodoljub Šabić ocenio je da su šanse opozicije za pobedu na izborima u Beogradu realne, kao i da opozicija ima velike šanse i u Nišu i u Novom Sadu, "što zbog svog rejting, što zbog očiglednih problema koje Srpska napredna stranka (SNS) ima u… »
Šabić: Velike šanse za pobedu opozicije na izborima u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Beta 21.09.2023
Advokat Rodoljub Šabić ocenio je danas da su šanse opozicije za pobedu na izborima u Beogradu realne, kao i da opozicija ima velike šanse i u Nišu i u Novom Sadu, "što zbog svog rejting, što zbog očiglednih problema koje Srpska napredna stranka (SNS) ima… »
INTERVJU Rodoljub Šabić: Šanse opozicije za pobedu u Beogradu su velike, ali i u Nišu i Novom Sadu
Nova 21.09.2023
Mislim da su šanse opozicije za pobedu u Beogradu realne. Velike šanse opozicija ima i u Nišu i Novom Sadu, što zbog sopstvenog rejtinga, što zbog očiglednih problema koje SNS ima u unutrašnjosti. Javljaju se, očekivano, prve pukotine i sukobi u toj… »
INTERVJU Rodoljub Šabić: Šanse opozicije za pobedu u Beogradu su velike, ali i u Nišu i Novom Sadu
Nova 21.09.2023
Mislim da su šanse opozicije za pobedu u Beogradu realne. Velike šanse opozicija ima i u Nišu i Novom Sadu, što zbog sopstvenog rejtinga, što zbog očiglednih problema koje SNS ima u unutrašnjosti. Javljaju se, očekivano, prve pukotine i sukobi u toj… »
Vesti dana »

OTKRIVAMO Kako su beogradske sudije za prethodni postupak Višeg suda uzdrmale igrokaz režima
Nova pre 1 satjoš 47 povezanih

Dačić tvrdi da je na protestima zbog blokada u 49 mesta u Srbiji bilo 33 hiljade ljudi
Beta pre 8 minutajoš 32 povezane

Uroš Trifunović i Alen Smailagić izostavljeni sa spiska reprezentacije Srbije za Evrobasket 2025
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 63 povezane

Radivoju Jovoviću određen pritvor do 30 dana, aktivistkinji Čeleketić do tri meseca kućnog pritvora
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih