Povezane vesti
FOTO Počelo sankcionisanje vozača električnih trotineta u Novom Sadu: Kažnjen sa 10.000 dinara
Radio 021 21.09.2023
Novosadska saobraćajna policija je počela s kažnjavanjem vozača električnih trotineta. U ovom slučaju, kazna u iznosu od 10.000 dinara napisana je jer vozač nije imao kacigu. O prvoj kazni je javnost saznala jer se prekršilac sam požalio na… »
(FOTO) Počelo sankcionisanje vozača električnih trotineta: Novosađanin kažnjen sa 10.000 dinara
N1 Info 21.09.2023
Novosadska saobraćajna policija je s kažnjavanjem vozača električnih trotineta. U ovom slučaju, kazna u iznosu od 10.000 dinara napisana je jer vozač nije imao kacigu, prenosi portal 021.rs. O prvoj kazni je javnost saznala jer se prekršilac sam… »
Novosađanin dobio kaznu od 10.000 dinara jer je vozio trotinet bez kacige
Moj Novi Sad 21.09.2023
Jedan Novosađanin "pohvalio" se na Instagramu da mu je saobraćajna policija juče napisala kaznu na 10.000 dinara zbog vožnje električnog trotineta bez kacige. Na Instagram profilu serbialive_novisad može se videti i da su ga saobraćajci "upecali"… »
Novosadska policija počela da naplaćuje kazne za električne trotinete, 10.000 dinara zbog nenošenja kacige
Luftika 21.09.2023
Novosadska saobraćajna policija je počela s kažnjavanjem vozača električnih trotineta. U ovom slučaju, kazna u iznosu od 10.000 dinara napisana je jer vozač nije imao kacigu. O prvoj kazni je javnost saznala jer se prekršilac sam požalio na… »
Pala prva kazna vozaču električnog trotineta u Srbiji: Evo koliko će morati da plati za svoj prekršaj
Telegraf 21.09.2023
U opisu kazne, saobraćajni policajac je naveo da je prekršilac upravljao lakim električnim vozilom Šekspirovom ulicom od Bulevara cara Lazara ka Ulici Narodnog fronta i da nije imao zakopčanu zaštitnu biciklističku kacigu. Novosadska saobraćajna… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Dođoše Nišlije“, „Sloboda miriše na Lale“: Studenti sa juga i severa Srbije zajedno stigli na Terazije, građani uzvikuju „Pumpaj, pumpaj“
Nova pre 8 minutajoš 62 povezane

uživo Doček studenata na Terazijama: Prvi stigli biciklisti, tenzije kod Pionirskog parka
NIN pre 1 satjoš 54 povezane

Studenti u blokadi stižu u Beograd: Crveni tepih kod Terazijske česme, vatromet za bicikliste...
RTV pre 33 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 56 minutajoš 35 povezanih