Povezane vesti
Rekao je da će da pusti staforda s povoca da nas izujeda! Skandal u elitnom delu BG! Pevačica uplašena, moli za ovo!
Mondo 21.09.2023
Sandra Afrika doživela je neprijatnost kada je tokom noći napadnuta od strane komšije koji je šetao staforda. Sandra Afrika doživela je neprijatnost kada je tokom noći napadnuta od strane komšije koji je šetao staforda. Pevačica Sandra Afrika koja je… »
Komšija pretio Sandri Africi da će da pusti staforda da je izujeda Skandal ispred zgrade u kojoj pevačica živi, trese se od…
Blic 20.09.2023
Pevačicu Sandru Afriku napao je komšija koji je šetao staforda u elitnom delu Beogradu, gde ona i živi, a na licu mesta našle su se i njene komšije, koje su ostale šokirane. - Kupovala sam sladoled, a moj Afri je prišao komšiji iz kraja, deo u kom ja… »
Vesti dana »
NAGLO ZAHLAĐENJE U SRBIJI: Kiša i pljuskovi, temperatura pada i do 13 stepeni – evo kakvo vreme stiže za vikend
Glas juga pre 1 minutjoš 16 povezanih
SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba: Kraj rata značio bi ponovno otvaranje Ormuskog moreuza i ukidanje američke ekonomske blokade
Kurir pre 7 satijoš 8 povezanih
Spektakularna ceremonija, ali teška pitanja: U "Jutru na Blic" saznajte šta je stvarni cilj susreta Trampa i Si Đinpinga
Blic pre 36 minutajoš 5 povezanih
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 11 minutajoš 4 povezane