Povezane vesti
Rekao je da će da pusti staforda s povoca da nas izujeda! Skandal u elitnom delu BG! Pevačica uplašena, moli za ovo!
Mondo 21.09.2023
Sandra Afrika doživela je neprijatnost kada je tokom noći napadnuta od strane komšije koji je šetao staforda. Sandra Afrika doživela je neprijatnost kada je tokom noći napadnuta od strane komšije koji je šetao staforda. Pevačica Sandra Afrika koja je… »
Komšija pretio Sandri Africi da će da pusti staforda da je izujeda Skandal ispred zgrade u kojoj pevačica živi, trese se od…
Blic 20.09.2023
Pevačicu Sandru Afriku napao je komšija koji je šetao staforda u elitnom delu Beogradu, gde ona i živi, a na licu mesta našle su se i njene komšije, koje su ostale šokirane. - Kupovala sam sladoled, a moj Afri je prišao komšiji iz kraja, deo u kom ja… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Do kraja sedmice rafinerija u Pančevu će početi da radi
Beta pre 46 minutajoš 54 povezane
CEPRIS i druge organizacije se obratile UN zbog izmene pravosudnih zakona
Beta pre 51 minutajoš 28 povezanih
Uživo Na hiljade mrtvih; Cure snimci pucanja; Pokrenut američki nosač aviona; I Rusi izdali upozorenje FOTO/VIDEO
B92 pre 51 minutajoš 30 povezanih
U dve saobraćajne nesreće na području Beograda poginule dve osobe, više povređeno
Serbian News Media pre 1 satjoš 26 povezanih
Žreb za Australijan open 2026: Novak Đoković i Olga Danilović saznali protivnike
Naslovi.ai pre 2 satajoš 31 povezana