Povezane vesti
Rekao je da će da pusti staforda s povoca da nas izujeda! Skandal u elitnom delu BG! Pevačica uplašena, moli za ovo!
Mondo 21.09.2023
Sandra Afrika doživela je neprijatnost kada je tokom noći napadnuta od strane komšije koji je šetao staforda. Sandra Afrika doživela je neprijatnost kada je tokom noći napadnuta od strane komšije koji je šetao staforda. Pevačica Sandra Afrika koja je… »
Komšija pretio Sandri Africi da će da pusti staforda da je izujeda Skandal ispred zgrade u kojoj pevačica živi, trese se od…
Blic 20.09.2023
Pevačicu Sandru Afriku napao je komšija koji je šetao staforda u elitnom delu Beogradu, gde ona i živi, a na licu mesta našle su se i njene komšije, koje su ostale šokirane. - Kupovala sam sladoled, a moj Afri je prišao komšiji iz kraja, deo u kom ja… »
Vesti dana »
EU još razmatra da li će Srbiji isplatiti novac iz Plana rasta, kaže Marta Kos
BBC News pre 38 minutajoš 33 povezane
(Mapa) Od sutra Bulevarom despota Stefana samo javnim prevozom: Velike izmene saobraćaja u Beogradu, četiri linije menjaju trasu, ukida se stajalište, a evo do kada sve traje
Blic pre 13 minutajoš 31 povezana
(Uživo) Zemljotres pokrenuo cunami u Japanu: Vojska na ulicama, evakuisano 11 gradova, preti megazemljotres
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih
Vlada: Bez saglasnosti Ministarstva za evropske integracije nema usvajanja propisa usklađenih sa EU
In medija pre 4 satijoš 48 povezanih
Izraelski vojnik čekićem razbio statuu Isusa u Libanu, vojska pokrenula istragu
Radio 021 pre 48 minutajoš 76 povezanih