Повезане вести

Станковић: Чукарички добро изгледа

Станковић: Чукарички добро изгледа

Спортски журнал 21.09.2023
Феноменалан амбијент. Када имаш такав ветар у леђа, онда се и притисак лакше подноси. Од извештача Журнала из Будимпеште Дејан Станковић, тренер Ференцвароша поздравио се после утакмице са свим играчима Чукаричког и честитао им… »
Онана: Изневерио сам екипу, због мене смо изгубили

Онана: Изневерио сам екипу, због мене смо изгубили

Спорт клуб 21.09.2023
Голман Манчестер Јунајтеда Андре Онана свестан је грешке, коју је направио на мечу са Бајерном. Манчестер Јунајтед је поражен у Минхену у првом колу групне фазе Лиге шампиона, а водећи гол за Баварце постигао је Лирој Сане после… »
Дибала недостижан за Влаховића, али Роналдо, Трезеге, Дел Пјеро и Бетега нису

Дибала недостижан за Влаховића, али Роналдо, Трезеге, Дел Пјеро и Бетега нису

Данас 21.09.2023
Италијански фудбалски великан Јувентус ове сезоне је посвећен само домаћим биткама, а његов голгетер Душан Влаховић има више времена и да предахне и да се посвети следећем ривалу у Серији А. У прва четири кола постигао је четири… »
Чувени ас Јунајтеда разочаран игром у Минхену: Играчи се не жртвују, мекани су, Бајерн је могао до гола кад је хтео

Чувени ас Јунајтеда разочаран игром у Минхену: Играчи се не жртвују, мекани су, Бајерн је могао до гола кад је хтео

Данас 21.09.2023
Резултатски подношљив пораз, али приказаном игром у Минхену, Манчестер јунајтед је против Бајерна, на старту Лиге шампиона, само потрвдио у колико се лошој форми налази (4:3). Као и неких претходних, и у најави ове сезоне у… »
Чекајући новог Фергусона: Манчестер јунајтед почео сезону најлошије од 1986.

Чекајући новог Фергусона: Манчестер јунајтед почео сезону најлошије од 1986.

Данас 21.09.2023
Бајерн је у утакмици првог кола фудбалске Лиге шампиона трипут имао два гола предности, а Манчестер јунајтед се изборио за частан пораз у Минхену (4:3). Ни то што се енглески тим упињао да непрестано буде великом ривалу за… »

Вести дана »