Povezane vesti

Stanković: Čukarički dobro izgleda

Stanković: Čukarički dobro izgleda

Sportski žurnal 21.09.2023
Fenomenalan ambijent. Kada imaš takav vetar u leđa, onda se i pritisak lakše podnosi. Od izveštača Žurnala iz Budimpešte Dejan Stanković, trener Ferencvaroša pozdravio se posle utakmice sa svim igračima Čukaričkog i čestitao im na borbenosti… »
Onana: Izneverio sam ekipu, zbog mene smo izgubili

Onana: Izneverio sam ekipu, zbog mene smo izgubili

Sport klub 21.09.2023
Golman Mančester Junajteda Andre Onana svestan je greške, koju je napravio na meču sa Bajernom. Mančester Junajted je poražen u Minhenu u prvom kolu grupne faze Lige šampiona, a vodeći gol za Bavarce postigao je Liroj Sane posle lopše intervencije… »
Dibala nedostižan za Vlahovića, ali Ronaldo, Trezege, Del Pjero i Betega nisu

Dibala nedostižan za Vlahovića, ali Ronaldo, Trezege, Del Pjero i Betega nisu

Danas 21.09.2023
Italijanski fudbalski velikan Juventus ove sezone je posvećen samo domaćim bitkama, a njegov golgeter Dušan Vlahović ima više vremena i da predahne i da se posveti sledećem rivalu u Seriji A. U prva četiri kola postigao je četiri gola. Budući da… »
Čuveni as Junajteda razočaran igrom u Minhenu: Igrači se ne žrtvuju, mekani su, Bajern je mogao do gola kad je hteo

Čuveni as Junajteda razočaran igrom u Minhenu: Igrači se ne žrtvuju, mekani su, Bajern je mogao do gola kad je hteo

Danas 21.09.2023
Rezultatski podnošljiv poraz, ali prikazanom igrom u Minhenu, Mančester junajted je protiv Bajerna, na startu Lige šampiona, samo potrvdio u koliko se lošoj formi nalazi (4:3). Kao i nekih prethodnih, i u najavi ove sezone u Mančester junajtedu su… »
Čekajući novog Fergusona: Mančester junajted počeo sezonu najlošije od 1986.

Čekajući novog Fergusona: Mančester junajted počeo sezonu najlošije od 1986.

Danas 21.09.2023
Bajern je u utakmici prvog kola fudbalske Lige šampiona triput imao dva gola prednosti, a Mančester junajted se izborio za častan poraz u Minhenu (4:3). Ni to što se engleski tim upinjao da neprestano bude velikom rivalu za petama ne umanjuje gorčinu… »

Vesti dana »