Povezane vesti
„Majka mi je umrla na rukama, a ja sam bio beskućnik u Beogradu“: Naš glumac kroz suze otkrio potresne detalje iz svog života…
Nova 21.09.2023
Glumca Slavišu Čurovića domaća publika je imala prilike da gleda u mnogim serijama, a veliku pažnju privukao je ulogom Orlanda u seriji „Igra sudbine“. Slaviša iza sebe ima veliki broj životnih izazova, a o tome je svojevremeno govorio. „Pre šest godina… »
"Umrla mi je na rukama, postao sam beskućnik!" Znate ga nasmejanog iz domaćih serija, a krije tešku sudbinu! Slomio se u…
Kurir 21.09.2023
Glumca Slavišu Čurovića publika je imala prilike da gleda u mnogim serijama. Najviše pažnje privukao je u "Igri sudbine", ali su tu i serije, "Južni vetar", "Stižu dolari", "Bela lađa", serije rađene po romanima Mir Jam itd. Iako je godinama prisutan na… »
Vesti dana »

Rhmz upozorava Ne opuštajte se i sutra nas čeka tropski dan temperatura do 38 stepeni
Dnevnik pre 11 minutajoš 37 povezanih

Gensek NATO o samitu na Aljasci: Rute kaže da će sastanak sa Trampom biti "testiranje Putina, koliko je ozbiljan u nameri da se okonča rat u Ukrajini" (foto)
Kurir pre 30 minutajoš 38 povezanih

Univerzitet u Beogradu: U prvom roku upisana 10.984 studenta, preostalo 4.325 mesta
RTV pre 2 satajoš 18 povezanih