Повезане вести
Како се трошио буџет, а како пунио, у првих шест месеци?
Југ пресс 21.09.2023
ЛЕСКОВАЦ Одборници Скупштине Града Лесковца на својој 27. седници усвојили су извештај о Извршењу буџета Града Лесковца за период 1.1-30.6.2023. године који је поднела Марија Милосављевић, шефица Одељења за финансије. Она је… »
Стадион наш насушни или шта све плаћају грађани Лесковца за њега и како ће да се друже баке, деке и унуци
Југ пресс 21.09.2023
ЛЕСКОВАЦ Одборници Скупштине Града Лесковца током извештаја о Извршењу буџета за период од 1.1.-30.6.2023. године повели су расправу и о Градском стадиону. Одборник Небојша Цакић (За Лесковац ЗАЈЕДНО) приметио је да је за… »
Цветановић донео у скупштину употребну дозволу за стадион
Решетка 21.09.2023
Употребна дозвола за стадион Дубочица је потписана данас и ми имамо дозволу, будите љубазни до краја седнице донесите ми решење, саопштио је на данашњој седници локалног парламента градоначелник Лесковца Горан Цветановић, те… »
Цветановић Здравковићу: Употребну дозволу за стадион смо добили данас (видео)
Југмедиа 21.09.2023
Шта је оно што ће само једним потезом избрисати све ово што је речено до сада, данашња забрана Фудбалског савеза Србије да се користи стадион Дубочица у Лесковцу која очигледно ви нисте знали да ће се десити али ћемо ми причати… »
Прва техничка „недаћа“: Одложене утакмице на новом лесковачком стадиону до 5. октобра
Решетка 21.09.2023
Иако ГФК Дубочица једина из лесковачког краја користи стадион само за одигравање прволигашких утакмица, али не и за тренинг, стигла је прва техничка недаћа. Уследила је брза интервенција специјалиста за одржавање овакве врсте… »
Вести дана »
Хитна помоћ: Преврнуо се аутомобил на Мосту на Ади, један лакше повређен
Нови магазин пре 41 минутајош 34 повезане
Краљ Чарлс:Спремни смо да са Немачком подржимо Европу пред претњом руске агресије
Еуроневс пре 1 сатјош 39 повезаних
"Наравно да сам гледао": Никола Јокић дигао Србију на ноге, ево шта је поручио Алимпијевићу
Мондо пре 51 минутајош 52 повезане
Ђедовић Хандановић разговарала са нафтним компанијама о снабдевању тржишта
НИН пре 1 сатјош 17 повезаних
Данас је Ваведење, један од најзначајнијих празника посвећених Пресветој Богородици
Глас Западне Србије пре 1 сатјош 18 повезаних