Повезане вести

"Захвална сам анити што ми је дотичну скинула с грбаче": Сања Станковић жестоко одговорила бившој девојци: "Немају два грама…

"Захвална сам анити што ми је дотичну скинула с грбаче": Сања Станковић жестоко одговорила бившој девојци: "Немају два грама…

Блиц 21.09.2023
Бивша ријалити учесница Сања Станковић огласила се поводом увреда од стране њене бивше девојке Јоване Томић Маторе и њене супруге Анита Станојловић које су у синоћној емисији говориле. С обзиром да је честа тема у Белој кући… »
"Љубила се са мном док јој је муж седео за столом" - Побеснела на помен бивше и Јелене Батос: Скини ми се са Светиславе

"Љубила се са мном док јој је муж седео за столом" - Побеснела на помен бивше и Јелене Батос: Скини ми се са Светиславе

Мондо 21.09.2023
Јована Томић Матора побеснела је на помен бивше девојке Сање Станковић и бивше цимерке из ријалитија Јелене Батос. Јована Томић Матора побеснела је на помен бивше девојке Сање Станковић и бивше цимерке из ријалитија Јелене… »
"Захвална сам анити што ми је дотичну скинула с грбаче" Сања бесна након што ју је Матора испрозивала: Без мене се не може!…

"Захвална сам анити што ми је дотичну скинула с грбаче" Сања бесна након што ју је Матора испрозивала: Без мене се не може!…

Курир 21.09.2023
Сања Станковић која је свакодневна тема брачног пара Јоване Томић Маторе и Аните Станојловић, прошле ноћи се опет нашла на удару увредљивих коментара, те није могла да остане имуна и суздржана! Прозвана је од бивше девојке… »
"Дошла је и пољубила ме пред мужем": Матора изнела шок детаље о бившој девојци и другарици

"Дошла је и пољубила ме пред мужем": Матора изнела шок детаље о бившој девојци и другарици

Блиц 21.09.2023
Учесници "Задруге 7 Елите" су синоћ у Белој кући одговарали на питања гледалаца, а једно од њих било је упућено Анити Станојловић. Водитељ је Анити поставио питање које се тицало њене супруге Маторе и њене бивше девојке… »
"Љубила се са мном док јој је муж био ту" Матора полудела када су јој поменули Сању и Јелену Батос! Бившој поручила: Скини…

"Љубила се са мном док јој је муж био ту" Матора полудела када су јој поменули Сању и Јелену Батос! Бившој поручила: Скини…

Курир 21.09.2023
Протекле ноћи у "Елити" емитована је емисија ''Питања гледалаца''. Водитељ Дарко Танасијевић поставио је питање за Аниту, о периоду када су Сања и Матора раскинуле. - Тада сам ја била са Алексејевим оцем - рекла је Анита… »

Вести дана »