Povezane vesti
Objavljen spot za pesmu "Žeravica" iz filma "Što se bore misli moje"
Telegraf 21.09.2023
Glavna uloga kneza Mihaila Obrenovića poverena je Draganu Mićanoviću. Film " Što se bore misli moje" Milorada Milinkovića naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od četvrtka, 21. septembra. Dan nakon beogradske premijere filma ekskluzivno je… »
Film "Što se bore misli moje" večeras u Novom Sadu (AUDIO)
RTV 21.09.2023
NOVI SAD - Novosadska premijera filma Milorada Milinkovića “Što se bore misli moje“ o knezu Mihailu Obrenoviću zakazana je za 20 časova u bioskopu Arena Sinepleks. U godini kada se obeležavaju dva veka od rođenja kneza Mihaila, na bisokopsko… »
,,ŠTO SE BORE MISLI MOJE“ U CINEPLEXX-u
Niške vesti 21.09.2023
Srbija će se još jednom naći na prekretnici… Film prati poslednje dane srpskog kneza Mihaila Obrenovića, zaljubljenog čoveka koji se bori sa osećajem dužnosti prema svom narodu dok se protiv njega kuje kobna zavera, koja će zaustaviti… »
Specijalna projekcija filma „Što se bore misli moje “ u bioskopu Cine Grand
Niške vesti 21.09.2023
U godini kada se beleži tačno dva veka od rođenja kneza Mihaila Obrenovića, na Velika platna stiže uzbudljiv istorijski, politički triler po scenariju Milorada Milinkovića i Dragoljuba Stojkovića, o atentatu na jednog od naših najvećih vladara… »
Vesti dana »
(FOTO, VIDEO) Završen protest u Novom Sadu „Bulevar krvavih tragova“: Došlo do verbalnog incidenta, na ivici sukoba, tokom prolaska pored prostorija SNS
Danas pre 5 satijoš 14 povezanih
Srbija overila plasman na Evrobasket 2025, egzibicija protiv Danske u "Pioniru"
RTS pre 44 minutajoš 36 povezanih
Povrede starijeg Novosađanina kog je privela policija toliko teške - urađena amputacija
Radio 021 pre 4 satijoš 13 povezanih