Повезане вести

Најбогатија је у Хрватској, а супруг јој каже да изгледа као опанак! Причају да га је унајмила за мужа - Он је урнисао!

Најбогатија је у Хрватској, а супруг јој каже да изгледа као опанак! Причају да га је унајмила за мужа - Он је урнисао!

Мондо 21.09.2023
Маја Шупут испричала је најзанимљивије детаље из приватног живота, открила како се годинама провлачила преко реда на аеродрому, али и признала да јој супруг каже да изгледа као опанак. Маја Шупут испричала је најзанимљивије… »
"Муж ми каже да изгледам као опанак": Певачица шокирала изјавом, открила шта јој причају иза леђа: "Говоре да сам супруга…

"Муж ми каже да изгледам као опанак": Певачица шокирала изјавом, открила шта јој причају иза леђа: "Говоре да сам супруга…

Блиц 21.09.2023
Певачица Маја Шупут проговорила је о детаљима из свог живота, и том приликом открила да је доживела незгоду на једном наступу. - Волела бих на један дан осетити шта је досада, само један дан! Пре детета нисам имала тај дан, а… »
Певачицу урнисао муж: Каже да изгледам као опанак! Причају да јој он није супруг већ глумац из турских серија којег је унајмила…

Певачицу урнисао муж: Каже да изгледам као опанак! Причају да јој он није супруг већ глумац из турских серија којег је унајмила…

Курир 21.09.2023
"Жена, мајка, краљица", иако није њен хит, он најбоље описује певачицу Мају Шупут. Али, има се ту још доста за додати: певачица, водитељка, предузетница... Сама за себе каже да ради као коњ, најпознатија је, а и… »

Вести дана »