Povezane vesti

Najbogatija je u Hrvatskoj, a suprug joj kaže da izgleda kao opanak! Pričaju da ga je unajmila za muža - On je urnisao!

Najbogatija je u Hrvatskoj, a suprug joj kaže da izgleda kao opanak! Pričaju da ga je unajmila za muža - On je urnisao!

Mondo 21.09.2023
Maja Šuput ispričala je najzanimljivije detalje iz privatnog života, otkrila kako se godinama provlačila preko reda na aerodromu, ali i priznala da joj suprug kaže da izgleda kao opanak. Maja Šuput ispričala je najzanimljivije detalje iz privatnog… »
Pevačicu urnisao muž: Kaže da izgledam kao opanak! Pričaju da joj on nije suprug već glumac iz turskih serija kojeg je…

Pevačicu urnisao muž: Kaže da izgledam kao opanak! Pričaju da joj on nije suprug već glumac iz turskih serija kojeg je…

Kurir 21.09.2023
"Žena, majka, kraljica", iako nije njen hit, on najbolje opisuje pevačicu Maju Šuput. Ali, ima se tu još dosta za dodati: pevačica, voditeljka, preduzetnica... Sama za sebe kaže da radi kao konj, najpoznatija je, a i najpoželjnija gošća na… »
"Muž mi kaže da izgledam kao opanak": Pevačica šokirala izjavom, otkrila šta joj pričaju iza leđa: "Govore da sam…

"Muž mi kaže da izgledam kao opanak": Pevačica šokirala izjavom, otkrila šta joj pričaju iza leđa: "Govore da sam…

Blic 21.09.2023
Pevačica Maja Šuput progovorila je o detaljima iz svog života, i tom prilikom otkrila da je doživela nezgodu na jednom nastupu. - Volela bih na jedan dan osetiti šta je dosada, samo jedan dan! Pre deteta nisam imala taj dan, a nakon što sam dobila… »

Vesti dana »