Povezane vesti

Ambasador Hil: "Bambi fabrika miriše na integrisanu regionalnu ekonomiju i evropsku budućnost Srbije"

Ambasador Hil: "Bambi fabrika miriše na integrisanu regionalnu ekonomiju i evropsku budućnost Srbije"

Telegraf 21.09.2023
Kompanija "Bambi" vodeća je konditorska kompanija u regionu Zapadnog Balkana sa istorijom dugom više od 55 godina. Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil posetio je danas kompaniju "Bambi" u Požarevcu gde je obišao novi proizvodni pogon kao i Centar za… »
Ambasador SAD Kristofer Hil posetio fabriku Bambi u Požarevcu

Telegraf 21.09.2023
Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil posetio je danas kompaniju Bambi u Požarevcu gde je obišao novi proizvodni pogon kao i Centar za istraživanje i razvoj (R&D centra) u koje je zajedno uloženo više od 15 miliona evra. "Velika mi je čast da sam… »

Nova ekonomija 21.09.2023
Ambasador SAD u Beogradu Kritofer Hil posetio je danas kompaniju Bambi u Požarevcu gde je obišao novi proizvodni pogon kao i Centar za istraživanje i razvoj (R&D centra) u koje je zajedno uloženo više od 15 miliona evra. „Velika mi je čast da sam posetio… »
Ambasador Hil obišao fabriku "Bambi": Degustirao sam mnogo više "plazma" keksića nego što bih smeo

Ambasador Hil obišao fabriku "Bambi": Degustirao sam mnogo više "plazma" keksića nego što bih smeo

RTS 21.09.2023
Američki ambasador u Beogradu Kristofer Hil posetio je kompaniju "Bambi" u Požarevcu gde je obišao novi proizvodni pogon, kao i Centar za istraživanje i razvoj (R&D centar), u koje je zajedno uloženo više od 15 miliona evra. Ambasador Hil je poručio da… »

Vesti dana »

Nakon jutarnjeg mraza stižu temperature iznad nule

Nakon jutarnjeg mraza stižu temperature iznad nule

Šabačke novosti pre 17 minutajoš 12 povezanih
Tramp uvodi NOVE carine od 25 odsto!

Tramp uvodi NOVE carine od 25 odsto!

Telegraf pre 22 minutajoš 8 povezanih
“Rusija će nastaviti da ratuje, dok…”

“Rusija će nastaviti da ratuje, dok…”

Vesti online pre 17 minutajoš 5 povezanih