Povezane vesti

Vučić sa potpredsednikom Kine: Zatražio sam podršku u borbi za istinu o Kosovu i Metohiji

Vučić sa potpredsednikom Kine: Zatražio sam podršku u borbi za istinu o Kosovu i Metohiji

Politika 21.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zatražio je u razgovoru sa potpredsednikom Kine Han Džengom u Njujorku podršku te zemlje u borbi za istinu i poštovanje međunarodnog prava kada je reč o Kosovu i Metohiji. „Potpredsednika Dženga sam upoznao sa sve težom… »
Vučić sa Džengom i Lajčakom u Njujorku: Duboko sam zabrinut za bezbednost Srba na KiM

Vučić sa Džengom i Lajčakom u Njujorku: Duboko sam zabrinut za bezbednost Srba na KiM

RTS 21.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa potpredsednikom Kine Han Džengom, a potom i sa specijalnim izaslanikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom. Vučić je od Dženga zatražio podršku Kine u borbi za… »
Predsednik Srbije s potpredsednikom Kine: Razgovori o Kosovu i predstojećoj poseti Pekingu

Predsednik Srbije s potpredsednikom Kine: Razgovori o Kosovu i predstojećoj poseti Pekingu

Euronews 21.09.2023
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa potpredsednikom NRK Kine Hanom Džengom, navedeno je na Instagram nalogu buducnosrsrbijeav. "Izuzetno važan sastanak sa potpredsednikom Narodne Republike Kine Hanom Džengom sa kojim sam… »

Vesti dana »

Sunčano i veoma toplo

Sunčano i veoma toplo

Glas Zaječara pre 2 satajoš 30 povezanih
Rusija tvrdi da je oborila 121 ukrajinski dron tokom noći

Rusija tvrdi da je oborila 121 ukrajinski dron tokom noći

Serbian News Media pre 33 minutajoš 31 povezana
Ujedinjene nacije sazvale hitnu sednicu zbog izraelskih planova za Gazu

Ujedinjene nacije sazvale hitnu sednicu zbog izraelskih planova za Gazu

Serbian News Media pre 23 minutajoš 7 povezanih
Tadić: Terzić i Zvezda učinili su i više nego što treba

Tadić: Terzić i Zvezda učinili su i više nego što treba