Повезане вести

Вучић: Нико не може да оспори чињенице из мог говора у УН, Србија неће трпети последице

Вучић: Нико не може да оспори чињенице из мог говора у УН, Србија неће трпети последице

РТВ 22.09.2023
ЊУЈОРК - Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас у Њујорку да без обзира на реакције које је изазвао његов говор у Уједињеним нацијама нико није могао да оспори изнете чињенице и изразио уверење да Србија због… »
Вучић: Ситуација са КиМ није лака кад имате посла с неким ко није рационалан

Вучић: Ситуација са КиМ није лака кад имате посла с неким ко није рационалан

РТС 22.09.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Њујорку да ситуација у вези са Косовом и Метохијом није лака и да је зато врло забринут. Мој говор у Генералној скупштини УН може да осуди ко хоће, али шта тачно није тачно, упитао… »
"Желимо јасан сигнал САД и ЕУ": Вучић гостовао у "Вејк ап Америка": Плашим ескалирајућих мера које је предузео Курти, он то…

"Желимо јасан сигнал САД и ЕУ": Вучић гостовао у "Вејк ап Америка": Плашим ескалирајућих мера које је предузео Курти, он то…

Блиц 22.09.2023
Председник Србије Александар Вучић гостовао је у јутарњем програму "Вејк ап Америка" (Ваке Уп Америца) на америчкој телевизији "Њузмакс" (Невсмакс), где је, како је навео, још једном истакао да је фокус Србије на грађењу… »
Вучић за амерички Њузмакс: Београд очекује "јасан сигнал" САД и ЕУ

Вучић за амерички Њузмакс: Београд очекује "јасан сигнал" САД и ЕУ

Инсајдер 22.09.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је, током гостовања у јутарњем програму "Ваке Уп Америца" на америчкој телевизији Њузмакс, да се јако плаши ескалирајућих мера које је недавно предузео премијер Косова Аљбин Курти и… »
Вучић: Тражио сам кинеску подршку

Вучић: Тражио сам кинеску подршку

Вести онлине 22.09.2023
Председник Србије Александар Вучић затражио је, у разговору са потпредседником Кине Хан Џенгом у Њујорку, подршку те земље у борби за истину и поштовање међународног права када је реч о Косову и Метохији. “Потпредседника… »
Вучић у Њујорку са потпредседником Кине и Лајчаком: Разговори о Косову и слободној трговини

Вучић у Њујорку са потпредседником Кине и Лајчаком: Разговори о Косову и слободној трговини

Радио 021 22.09.2023
Председник Србије Александар Вучић се налази у Њујорку на 78. заседању Генералне скупштине УН. Он је на маргинама тог заседања разговарао са специјалним представником ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком и са… »
Вучић с Лајчаком: Дубоко сам забринут за безбедност Срба на Косову и Метохији

Вучић с Лајчаком: Дубоко сам забринут за безбедност Срба на Косову и Метохији

Инсајдер 22.09.2023
Председник Србије Александар Вучић обавестио је специјалног изасланика Европске уније за дијалог Београда и Приштине Мирослава Лајчака о ситуацији на Косову и Метохији и изразио дубоку забринутост због безбедносних ризика са… »
Вучић се састао са Лајчаком у Њујорку: "Дубоко сам забринут за безбедност Срба на КиМ"

Вучић се састао са Лајчаком у Њујорку: "Дубоко сам забринут за безбедност Срба на КиМ"

Телеграф 22.09.2023
Додао је да је на састанку с Лајчаком нагласио да ће Србија "учинити сваки дипломатски и политички напор да заштити свој народ и своју земљу" Председник Србије Александар Вучић обавестио је специјалног изасланика Европске уније… »
Пројекат: "хитна седница УН" Србија од октобра има шансу да покрене тему Косова: Важно је да придобије девет савезника, а ево…

Пројекат: "хитна седница УН" Србија од октобра има шансу да покрене тему Косова: Важно је да придобије девет савезника, а ево…

Блиц 22.09.2023
Све је извесније да ће Србија поднети захтев да се одржи хитна седница Савета безбедности Уједињених нација око Косова, а већ од октобра се пружа шанса за то, јер председавање преузима Бразил, који није признао независност… »

Вести дана »