Povezane vesti
Erdogan: Ne možemo zanemariti Ruse
Vesti online 22.09.2023
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je da smatra pogrešnim odnos zapadnih zemalja prema Rusiji i poručio da se ruska strana ne može zanemariti po pitanju dogovora o žitu. „Mislim da je ovakav stav pogrešan. Rusija zauzima značajno mesto… »
Erdogan: Ne možete zanemariti Rusiju
Politika 22.09.2023
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je da smatra pogrešnim odnos zapadnih zemalja prema Rusiji i poručio da se ruska strana ne može zanemariti po pitanju dogovora o žitu. „Mislim da je ovakav stav pogrešan. Rusija zauzima značajno mesto… »
Erdogan: Ruska strana se ne može zanemariti po pitanju dogovora o žitu
RTV 22.09.2023
NJUJORK - Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je da smatra pogrešnim odnos zapadnih zemalja prema Rusiji i poručio da se ruska strana ne može zanemariti po pitanju dogovora o žitu. "Mislim da je ovakav stav pogrešan. Rusija zauzima… »
Odnos zapada prema Rusiji je pogrešan! Erdogan: Ona se ne može zanemariti po pitanju dogovora o žitu
Kurir 22.09.2023
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da smatra pogrešnim odnos zapadnih zemalja prema Rusiji i poručio da se ruska strana ne može zanemariti po pitanju dogovora o žitu. Mislim da je ovakav stav pogrešan, jer je Rusija neobična… »
"Odnos zapada prema Rusiji je pogrešan": Erdogan: Takva zemlja se ne može zanemariti po pitanju dogovora o žitu
Blic 21.09.2023
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da smatra pogrešnim odnos zapadnih zemalja prema Rusiji i poručio da se ruska strana ne može zanemariti po pitanju dogovora o žitu. - Mislim da je ovakav stav pogrešan, jer je Rusija neobična… »
Vesti dana »
Vesiću i Šurlanu određen pritvor do 30 dana, Tanasković i Dimovski kućni pritvor tri meseca
N1 Info pre 4 satijoš 35 povezanih
Hamas: Ubijen izraelski talac na severu Gaze; napad na Bejrut – 11 stradalih, 33 povređenih
RTS pre 1 satjoš 24 povezane
Opozicija blokirala prilaz Beogradu na vodi: Besan narod ih rasteruje VIDEO
B92 pre 1 satjoš 22 povezane