Povezane vesti

Eskobar kaže da je pismo Kurtija upućeno Blinkenu o Lajčaku i Borelju pogrešno

Eskobar kaže da je pismo Kurtija upućeno Blinkenu o Lajčaku i Borelju pogrešno

Politika 22.09.2023
VAŠINGTON – Izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je danas da premijer privremenih prištinskih institucija Albin Kurti greši kada u pismu američkom državnom sekretaru Entoniju Blinkenu tvrdi da specijalni izaslanik EU za dijalog… »
Eskobar: Pismo Kurtija upućeno Blinkenu o Lajčaku i Borelju pogrešno

Eskobar: Pismo Kurtija upućeno Blinkenu o Lajčaku i Borelju pogrešno

Euronews 22.09.2023
Izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti greši kada u pismu američkom državnom sekretaru Entoniju Blinkenu tvrdi da specijalni izaslanik EU za dijalog Miroslav Lajčak i… »
Eskobar: Zamolio bih Kurtija da ne gubi vreme

Eskobar: Zamolio bih Kurtija da ne gubi vreme

RTV 22.09.2023
VAŠINGTON - Izaslanik Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je da je "pomalo zabrinut" porukama iz Prištine u kojima se kritikuje evropski predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak. Eskobar je u… »
Eskobar: Zabrinut sam porukama iz Prištine

Eskobar: Zabrinut sam porukama iz Prištine

Politika 22.09.2023
Izaslanik Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je da je „pomalo zabrinut" porukama iz Prištine u kojima se kritikuje evropski predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak. Eskobar je u intrevjuu… »
Eskobar: Zabrinut sam…

Eskobar: Zabrinut sam…

Vesti online 22.09.2023
Izaslanik Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je da je “pomalo zabrinut” porukama iz Prištine u kojima se kritikuje evropski predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak. Eskobar je u intrevjuu… »
"Mere EU su na neodređeno vreme": Eskobar: Zabrinut sam porukama koje stižu iz Prištine

"Mere EU su na neodređeno vreme": Eskobar: Zabrinut sam porukama koje stižu iz Prištine

Blic 22.09.2023
Izaslanik Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je da je "pomalo zabrinut" porukama iz Prištine u kojima se kritikuje evropski predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak. Eskobar je u intervjuu za… »

Vesti dana »