Povezane vesti
Teretnjaci na Batrovcima čekaju sedam sati, bez zadržavanja za putnička vozila
Dnevnik 22.09.2023
Na putničkim terminalima graničnih prelaza Srbije, prema informacijama od 17.30 časova nema zadržavanja, dok teretnjaci čekaju samo na Batrovcima i Preševu. Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije (AMSS), teretna vozila na batrovcima na izlaz iz zemlje… »
Kolone na Preševu, čeka se oko pola sata: Evo kakvo je stanje na drugim graničnim prelazima
Kurir 22.09.2023
Prema poslednjim informacijama iz Uprave granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza trenutno nema zadržavanja, dok kamioni čekaju najduže na Batrovcima, gde se na izlaz iz zemlje čeka sedam sati. Auto-moto savez Srbije (AMSS) navodi da… »
Vesti dana »

Hrabre reči Angeline Topić posle bronze: „Najstresnija dva sata ikada, mislim da sam bila spremna za sledeću visinu“
Nova pre 4 satijoš 93 povezane

BLOG UŽIVO „Želim da u ovoj zgradi budu oni koji su mi ubili dete, želim tu da vidim Aleksandra Vučića“: Govor Dijane Hrke ispred zatvora na Klisi
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

I ova evropska država zvanično priznala Palestinu: Uputili apel za prekid vatre i humanitarnu pomoć u Gazi
Mondo pre 26 minutajoš 27 povezanih

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 9 satijoš 17 povezanih

Velika Britanija, Kanada, Australija i Portugal zvanično priznale Palestinu; Oštra reakcija Izraela
RTV pre 51 minutajoš 46 povezanih