Povezane vesti
"Koju ja sramotu doživljavam zbog deteta": Majka Sanjina Horvata na lekovima: "To nije moj sin, ne prepoznajem ga"
Blic 22.09.2023
Učesnik "Elite", Sanjin Horvat, danima unazad preti napuštanjem Bele kuće i napadima histerije. On je zbog toga dobio je telefonski poziv od majke prilikom kojeg he imao jako burne reakcije koje su sve šokirale. On je nakon toga dobio poziv od… »
"Sramota me je zbog sina, na lekovima sam" Oglasila se Sanjinova majka! Kad Kačavenda umeša prste, nastane haos: Uneo nam je…
Kurir 22.09.2023
Bura oko odnosa Sanjina Horvata i Milene Kačavende se ne stišava. Nakon što je Sanjin u toku telefonskog razgovora sa majkom bio izuzteno grub te je uvredio i svoju devojku, pa i na neki način raskinuo sa njom, oglasila se upravo Ksenija, Sanjinova… »
Majka Sanjina Horvata se stidi, a evo šta Zorica Marković misli o svemu!
Svet plus 22.09.2023
Majka Sanjina Horvata se stidi zbog svega što je on uradio, a evo šta Zorica Marković misli o svemu što se u rijalitiju "Elita 7" događa između njega i Milene Kačavende!! Bura zbog odnosa Sanjina Horvata i Milene Kačavende se ne stišava danima… »
Vesti dana »
Učesnici skupa koji je organizovala opozicija pokušavaju silom da uđu u Skupštinu Grada Novog Sada (VIDEO)
RTV pre 41 minutajoš 32 povezane
Najsnažniji napad Izraela na Liban od prekida vatre, ubijeno najmanje 11 osoba
N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih
Ćuprija: Pao plafon na rekonstruisanoj železničkoj stanici, nema povređenih
Pressek pre 1 satjoš 9 povezanih
Tužilaštvo o nesreći u Novom Sadu: Do sada saslušano četvoro, danas ispitivanje još pet svedoka
Forbes pre 40 minutajoš 17 povezanih