Povezane vesti
"Koju ja sramotu doživljavam zbog deteta": Majka Sanjina Horvata na lekovima: "To nije moj sin, ne prepoznajem ga"
Blic 22.09.2023
Učesnik "Elite", Sanjin Horvat, danima unazad preti napuštanjem Bele kuće i napadima histerije. On je zbog toga dobio je telefonski poziv od majke prilikom kojeg he imao jako burne reakcije koje su sve šokirale. On je nakon toga dobio poziv od… »
"Sramota me je zbog sina, na lekovima sam" Oglasila se Sanjinova majka! Kad Kačavenda umeša prste, nastane haos: Uneo nam je…
Kurir 22.09.2023
Bura oko odnosa Sanjina Horvata i Milene Kačavende se ne stišava. Nakon što je Sanjin u toku telefonskog razgovora sa majkom bio izuzteno grub te je uvredio i svoju devojku, pa i na neki način raskinuo sa njom, oglasila se upravo Ksenija, Sanjinova… »
Vesti dana »
Jokićev trijumfalni povratak i saradnja s Vestbrukom za istoriju
Sport klub pre 1 minutjoš 11 povezanih
Er Srbija je prošle godine prevezla rekordnih 4,4 miliona putnika. Vučić: Drugu ili treću godinu donose profit
Telegraf pre 6 satijoš 7 povezanih
Pred današnju šetnju i blokadu raskrsnice, kragujevački srednjoškolci okupljaju se na Đačkom trgu
Glas Šumadije pre 54 minutajoš 1 povezana
Vučić danas sa zamenikom američkog državnog sekretara za upravljanje i resurse
RTV pre 49 minutajoš 2 povezane
Stanovnici ulice Mirka Milojkovića: Sve krater do kratera, kao da smo na Mescu (VIDEO)
Glas Šumadije pre 36 minutajoš 1 povezana