Повезане вести
"Коју ја срамоту доживљавам због детета": Мајка Сањина Хорвата на лековима: "То није мој син, не препознајем га"
Блиц 22.09.2023
Учесник "Елите", Сањин Хорват, данима уназад прети напуштањем Беле куће и нападима хистерије. Он је због тога добио је телефонски позив од мајке приликом којег хе имао јако бурне реакције које су све шокирале. Он је након тога… »
"Срамота ме је због сина, на лековима сам" Огласила се Сањинова мајка! Кад Качавенда умеша прсте, настане хаос: Унео нам је…
Курир 22.09.2023
Бура око односа Сањина Хорвата и Милене Качавенде се не стишава. Након што је Сањин у току телефонског разговора са мајком био изузтено груб те је увредио и своју девојку, па и на неки начин раскинуо са њом, огласила се управо… »
Вести дана »

Европски парламент усвојио никад оштрију резолуцију о Србији
Озон пресс пре 30 минутајош 26 повезаних

Усвојен Закон "коначно свој на своме" Грађани ће напокон моћи по најповољнијим условима да легализују непокретности
Курир пре 0 минутајош 46 повезаних

Путин руководио вежбом стратешких нуклеарних снага; Украјина напала фабрике у Дагестану и Мордовији
РТС пре 51 минутајош 82 повезане

Тренер Браге о квалитетима Звезде: "Статистика све говори! Сећам се незаборавне вечери у Београду..."
Спортске.нет пре 15 минутајош 41 повезана