Povezane vesti
(Video): “s ovim me ucenjuju” šok! Ispovest Marije Kulić o aferi “gaće”, pred kamerama pokazala Miljanine nage fotografije i…
Blic 22.09.2023
Marija Kulić ugostila je ekipu "Blica" u svom porodičnom domu u Nišu, iako se od početka rijalitija "Zadruga 7 elita" nije oglašavala za medije. Ona je na samom početku progovorila o aferi "gaće" koju spominje Miljanin bivši dečko, Nenad Macanović… »
Marija besna zbog afere "donji veš"! Kulićka žestoko oplela po Bebici, pa udarila po Đedoviću: Taj bolesni mozak...
Kurir 22.09.2023
Marija Kulić oglasila se povodom afere "donji veš" o kojoj se danima priča, a koju je u "Eliti" pokrenuo bivši dečko Miljane Kulić Nenad Macanović Bebica. - Kod kog druga sam zaboravila gaće. I ja znam gde je to bilo, i šta je bilo jer jednostavno za… »
Vesti dana »
Er Srbija bezbedno dovodi oko 70 srpskih državljana: Nova evakuacija iz Egipta u toku
Mondo pre 30 minutajoš 54 povezane
Modžtaba Hamnei, sin ubijenog ajatolaha, izabran za novog vrhovnog vođu Irana, prenose mediji
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 26 povezanih
Poljoprivrednici bez jedinstvene odluke: Jedni nastavljaju blokade, drugi "prave pauzu do sastanka u Vladi"
N1 Info pre 2 satajoš 35 povezanih
"Ovo izgleda kao izdaja": Tramp napao Iran bez odobrenja Kongresa, deo MAGA baze besan
Nova pre 2 satajoš 32 povezane
Makron šalje nosač aviona na Bliski istok: Hitna odluka Emanuela Makrona (foto)
Mondo pre 2 satajoš 111 povezana