Povezane vesti
(Video): “s ovim me ucenjuju” šok! Ispovest Marije Kulić o aferi “gaće”, pred kamerama pokazala Miljanine nage fotografije i…
Blic 22.09.2023
Marija Kulić ugostila je ekipu "Blica" u svom porodičnom domu u Nišu, iako se od početka rijalitija "Zadruga 7 elita" nije oglašavala za medije. Ona je na samom početku progovorila o aferi "gaće" koju spominje Miljanin bivši dečko, Nenad Macanović… »
Marija besna zbog afere "donji veš"! Kulićka žestoko oplela po Bebici, pa udarila po Đedoviću: Taj bolesni mozak...
Kurir 22.09.2023
Marija Kulić oglasila se povodom afere "donji veš" o kojoj se danima priča, a koju je u "Eliti" pokrenuo bivši dečko Miljane Kulić Nenad Macanović Bebica. - Kod kog druga sam zaboravila gaće. I ja znam gde je to bilo, i šta je bilo jer jednostavno za… »
Vesti dana »
DANAS U SREMSKOJ MITROVICI DO 29 STEPENI: Topla subota, od ponedeljka osetno hladnije
Ozon pre 17 minutajoš 9 povezanih
Dron pogodio rusku nuklearku, ajkula rastrgla plivača, Tramp "osvojio" Grenland? Šta se juče desilo u svetu
Telegraf pre 32 minutajoš 5 povezanih
Tramp zabranio izveštavanje i pristup Beloj kući CNN-u i drugim medijima
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Ruski Il-76 otišao iz Srbije: Za mesec dana obavio 65 letova i izbacio 2.730 tona vode na požare
Aero.rs pre 1 satjoš 1 povezana
Na današnji dan, 19. septembar: Rođen Lajoš Košut, umro Pavle Ivić...
N1 Info pre 42 minutajoš 3 povezane